Yume ichijiku klein

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Yume ichijiku klein

Veel producenten beweren dat ze onaholes maken die levensecht voelen. Er zijn echter net zo veel verschillende vagina's als er vrouwen zijn, en iedereen heeft een ander idee van welke stimulatie realistisch is. Hot Powers begrijpt dit maar al te goed, en biedt daarom deze prachtige onahole aan in verschillende materialen, van zacht tot stevig.

Mooie onahole verpakking

De Yume ichijiku is verpakt in een mooie doos, bedrukt met zilveren letters. Op de voorkant staat een illustratie van een mooi meisje dat zich verstopt achter een ventilator, met een kimono losjes om haar lichaam en ontblote schouders. Op de andere kanten van de doos staan afbeeldingen van de interne structuur en instructies voor het schoonmaken.
De onahole zelf is verpakt in een laag beschermend plastic.

Onahole met organische textuur

Onahole organic structure

De interne textuur van de Yume ichijiku is gedetailleerd en erg realistisch. Bij de ingang bevinden zich enkele dikke plooien die zich strak om je sluiten. Het belangrijkste gedeelte van de tunnel is bedekt met delicate organische ribbels. Sommige zijn recht, andere golvend, sommige dik en andere weer dun. Deze mix van vormen voelt fantastisch! Aan de achterkant wordt de tunnel iets strakker en komt hij uit in een eindruimte met een paar draaiende randen die je eikel zachtjes stimuleren. 
De textuur van de Yume ichijiku is niet alleen geïnspireerd door de binnenkant van de vagina, maar ook door de sensuele textuur van rijpe vijgen. Dit verrukkelijke fruit smaakt niet alleen heerlijk, het heeft ook een textuur die wel iets weg heeft van een vagina. 
De Yume ichijiku is ontworpen om uit te rekken en zal de meeste mannen passen, zelfs degenen met een langere penis.

Structuur met drie lagen voor perfecte stimulatie

Veel onaholes hebben twee lagen, maar Hot Powers ging met de Yume ichijiku een stap verder en creëerde een structuur met drie lagen. De buitenste laag is prettig om aan te raken en stevig, zodat de onahole niet omvalt of in elkaar zakt. De dunne laag in het midden is elastisch en zorgt ervoor dat de onahole zich strak om je sluit, bijna als de spieren van een vagina. Van de binnenste laag kun je zelf de hardheid beslissen.

Zacht of stevig: kies zelf je ervaring!

De binnenste laag van de Yume kan aangepast worden om precies stevig genoeg te zijn voor jou. Welke optie moet je kiezen?

-2 is extra zacht en mild. Als je meestal te snel klaarkomt of langere masturbatiesessies wilt, kies dan voor dit licht stimulerende materiaal.

0 is het beginpunt voor de meeste mensen, en is gemiddeld. Als je nog nooit eerder een onahole hebt gebruikt, of als je tevreden bent met de normale onaholes die je hebt geprobeerd, dan is dit een goede optie voor jou.

+2 is een steviger materiaal. De interne structuur is harder en stimulerender, en je zult ieder detail voelen. Als je de meeste onahole te zacht vindt, is dit wat voor jou! Mannen die besneden zijn zouden dit materiaal ook fijner kunnen vinden, omdat hun eikel vaak iets ongevoeliger is.

Voor de duidelijkheid: de vorm van de tunnel is hetzelfde, alleen de hardheid en de kleur van het materiaal is anders.

Kleinschalige productie

Hot Powers is een klein bedrijf dat onaholes produceert in kleine hoeveelheden. Deze kleinschalige productie geeft ze de mogelijkheid om een grotere verscheidenheid aan materialen aan te bieden en uitstekende kwaliteitscontrole op hun producten toe te passen.

Schoonmaken

Als je wilt dat je onahole lang meegaat, is het belangrijk dat je er goed voor zorgt. Je maakt de Yume schoon door hem een paar keer onder de kraan af te spoelen. Gebruik hierbij wat speeltjes-cleaner als je wilt. Zorg ervoor dat je het speeltje goed laat drogen, want vocht kan schimmels veroorzaken! Knijp eerst zoveel mogelijk water uit de tunnel en duw daarna een absorberend doekje naar binnen om de laatste druppels water op te nemen. Gebruik zo nodig wat talkpoeder om de buitenlaag te herstellen.

Kortom...

De Yume ichijiku is een goed ontworpen onahole die dankzij de gedetailleerde tunnel en het drielaags-ontwerp buitengewoon realistisch aanvoelt. Door de hardheid van het materiaal aan te passen kun je precies de ervaring krijgen die je wilt!

Eigenschappen

Lengte: 16.5 cm
Breedte: 10 cm
Gewicht: 300 grams
Materiaal: drielaags TPE
Gemaakt in Japan door Hot Powers

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 300,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Yume ichijiku klein
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.