Yume Ichijiku Groot

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Yume Ichijiku Groot

Yume Ichijiku Groot

Veel producenten beweren dat ze onaholes maken die levensecht voelen. Er zijn echter net zo veel verschillende vagina's als er vrouwen zijn, en iedereen heeft een ander idee van welke stimulatie realistisch is. Hot Powers begrijpt dit maar al te goed, en biedt daarom deze prachtige onahole aan in verschillende materialen, van zacht tot stevig.

Mooie verpakking

De Yume is verpakt in een grote, mooie doos, bedrukt met zilveren letters. Op de voorkant staat een prachtige vrouw afgebeeld, die geniet van een rijpe vijg. Dit zachte, ronde fruit heeft een sensueel karakter en wordt wel eens vergeleken met de binnenkant van een vagina. Op de andere kanten van de doos staan afbeeldingen van de interne structuur en instructies voor het schoonmaken.
De onahole zelf is verpakt in een laag beschermend plastic.

Japanse onahole met organische textuur

Japanese Onahole Yume Ichijiku Big

De interne textuur van de Yume is gedetailleerd en realistisch. De ingang is vrij wijd, waardoor je gemakkelijk naar binnen kunt glijden. Zodra je naar binnen duwt, voel je dat de tunnel niet rond maar ovaalvormig is, waardoor je de stimulatie precies kunt plaatsen waar jij wilt, of dat nu boven, onder of aan de zijkanten is. De textuur die volgt is moeilijk te beschrijven. Een complexe structuur van bobbels en natuurlijke ribbels sluit zich om je en stimuleert iedere centimeter van je penis. Op en neer bewegen voelt heerlijk, maar deze textuur leent zich ook uitstekend om heen en weer te draaien.
De textuur van de Yume ichijiku is niet alleen geïnspireerd door de binnenkant van de vagina, maar ook door de sensuele textuur van rijpe vijgen. Dit verrukkelijke fruit smaakt niet alleen heerlijk, het heeft ook een textuur die wel iets weg heeft van een vagina. 

Structuur met drie lagen voor perfecte stimulatie

Veel onaholes hebben twee lagen, maar Hot Powers ging met de Yume ichijiku een stap verder en creëerde een structuur met drie lagen. De buitenste laag is prettig om aan te raken en stevig, zodat de onahole niet omvalt of in elkaar zakt. De dunne laag in het midden is elastisch en zorgt ervoor dat de onahole zich strak om je sluit, bijna als de spieren van een vagina. Van de binnenste laag kun je zelf de hardheid beslissen.

Zacht of stevig: kies zelf je ervaring!

De binnenste laag van de Yume kan aangepast worden om precies stevig genoeg te zijn voor jou. Welke optie moet je kiezen?

-2 is extra zacht en mild. Als je meestal te snel klaarkomt of langere masturbatiesessies wilt, kies dan voor dit licht stimulerende materiaal.

0 is het beginpunt voor de meeste mensen, en is gemiddeld. Als je nog nooit eerder een onahole hebt gebruikt, of als je tevreden bent met de normale onaholes die je hebt geprobeerd, dan is dit een goede optie voor jou.

+2 is een steviger materiaal. De interne structuur is harder en stimulerender, en je zult ieder detail voelen. Als je de meeste onahole te zacht vindt, is dit wat voor jou! Mannen die besneden zijn zouden dit materiaal ook fijner kunnen vinden, omdat hun eikel vaak iets ongevoeliger is.

Voor de duidelijkheid: de vorm van de tunnel is hetzelfde, alleen de hardheid en de kleur van het materiaal is anders.

Kleinschalige productie

Hot Powers is een klein bedrijf dat onaholes produceert in kleine hoeveelheden. Deze kleinschalige productie geeft ze de mogelijkheid om een grotere verscheidenheid aan materialen aan te bieden en uitstekende kwaliteitscontrole op hun producten toe te passen.

Dikke wanden en diepe tunnels

De Yume is een grote onahole met dikke, vlezige wanden. Dit betekent dat de onahole een lekkere tegendruk geeft als je naar binnen stoot, wat toevoegt aan de levensechte ervaring. Het zorgt er natuurlijk ook voor dat je je vingers niet door de wanden heen voelt, wat altijd een pluspunt is.

De tunnel van de Yume is vrij diep, dus zelfs als je een langere penis hebt, kun je waarschijnlijk tot je ballen naar binnen stoten. De lengte zonder uit te rekken is 15 cm, maar het materiaal van de Yume is rekbaar genoeg om langere penissen te passen.

Schoonmaken

Als je wilt dat je onahole lang meegaat, is het belangrijk dat je er goed voor zorgt. Je maakt de Yume schoon door hem een paar keer onder de kraan af te spoelen. Gebruik hierbij wat speeltjes-cleaner als je wilt. Zorg ervoor dat je het speeltje goed laat drogen, want vocht kan schimmels veroorzaken! Knijp eerst zoveel mogelijk water uit de tunnel en duw daarna een absorberend doekje naar binnen om de laatste druppels water op te nemen. Gebruik zo nodig wat talkpoeder om de buitenlaag te herstellen.

Kortom...

De Yume ichijiku is een goed ontworpen onahole die dankzij de gedetailleerde tunnel en het drielaags-ontwerp buitengewoon realistisch aanvoelt. Door de hardheid van het materiaal aan te passen kun je precies de ervaring krijgen die je wilt!

Eigenschappen

Lengte: 17.5 cm
Breedte: 85 cm
Tunnel lengte: 15 cm
Tunnel diameter: tussen 1.0 and 1.4 cm, voor uitrekken
Wand dikte: 3.5 cm
Gewicht: 800 gram
Materiaal: drielaags TPE
Gemaakt in Japan door Hot Powers

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
teer materiaal, stuk na 4 dagen
Gereviewd door sander
Prima sensatie maar pas op: door het binnenstebuiten te wassen en te drogen scheurde de kop na enkele malen gebruik totaal af tot aan het binnenwerk. Als dit zo snel gebeurt vrees ik dat ook bij het niet binnenstebuiten keren dit niet heel lang mee zal gaan. Jammer.
Product
Service
Very big, enough space, great sensation
Gereviewd door WJ
The softer version is really soft, but right for me.

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 800,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Yume Ichijiku Groot
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.