Former-Taimanin Shiranui - Voluptuous Widow Hole

Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Former-Taimanin Shiranui - Voluptuous Widow Hole

Taimanin Asagi - Shiranui Mizuki - Youen Miboujin Onahole

Deze onahole is de twaalfde samenwerking tussen PxPxP en LiLiTH, en brengt tot leven het voormalig lid van Taimanin, Shiranui Mizuki, oftewel de Voluptuous Widow. Andere samenwerkingen tussen PxPxP en LiLiTH hebben geleid tot andere personages uit het Taimanin-universum, zoals de Magic Face 2 met Mizuki Yukikaze en de Taimanin Asagi met Asagi Igawa.

Shiranui Mizuki als seksspeeltje 

Shiranui Mizuki is een personage uit het Taimanin-universum, bekend uit spellen zoals "Taimanin Asagi - Battle Arena-" en uit OVA. Shiranui is de moeder van Mizuki Yukikaze, die op haar beurt ook gebruikt is als model voor een seksspeeltje, namelijk de Magic Face 2. Deze weduwe staat bekend als een vrij wellustige vrouw, mede dankzij haar tijd in de ban van het kwaad. Ondanks haar bijnaam "Phantom Taimanin" werd ze tijdens een missie getransformeerd tot een officier van het kwaad, en zweerde ze trouw aan de Koning der Incubi.

Uiterlijk van de Former-Taimanin Shiranui - Voluptuous Widow Hole

Deze minisekspop is prachtig en nauwkeurig gevormd naar het voorbeeld van de rondborstige moeder in haar kostuum. Haar drie heerlijke maten zijn 112 - 60 - 88 centimeter: een ware voluptueuze schoonheid. De ontwerpers hebben haar kostuum zorgvuldig nagemaakt aan de buitenkant van deze onahole. Je kunt haar sexy outfit dus niet alleen zien, maar ook duidelijk voelen!

Onahole met verschillende lagen

Verdink in genot, terwijl je via de vlezige ingang een dubbele helix spiraal inglijdt, die twee keer op rij strakker wordt door af te wisselen tussen de wijdere dubbele helix en een plotselinge vernauwing. Dat is niet alles, want deze smallere gedeeltes rekken nauwelijks uit, waardoor ze gedurende je hele ervaring strak blijven. Als je dieper deze onahole instoot kom je een andere reeks strakke gedeeltes tegen, gevolgd door korte, open ruimtes. Deze zorgen er op hun beurt voor dat de vernauwingen bij elke stoot intens aan blijven voelen. Ook hebben deze ruimtes verschillende bobbels aan alle kanten. Uiteindelijk kom je in het bovenste gedeelte van de borst uit in een open ruimte, ook gevuld met bobbels, die een vacuüm creëert als je erop drukt. Deze zuigkracht, in combinatie met de consistente strakheid van deze onahole zullen gegarandeerd je hoofd op hol brengen!

Dit alles gebeurt in een prachtig gevormde onahole, die extra dikke wanden heeft tussen de tunnel en de buitenkant. Dit betekent dat je je vingers niet door de onahole heen kunt voelen, maar nog steeds in het speeltje kunt knijpen om de onahole strakker te maken. Deze onahole is echter al zo strak dat dit waarschijnlijk overbodig is!

Verpakking

Zoals je kunt zien op de verpakking, weegt deze minisekspop een flinke 600 gram. Dit gewicht zorgt voor een realistische ervaring, maar is niet zo zwaar dat je er vermoeid van raakt. Op de verpakking staat ook de wellustige Shiranui Mizuki in een sexy pose afgebeeld. Verder vindt je meer achtergrondinformatie over het personage en de verschillende eigenschappen van deze prachtige onahole.

De onahole gebruiken

Zoals bij vrijwel iedere onahole is het nodig glijmiddel te gebruiken om van de Former-Taimanin Shiranui - Voluptuous Widow Hole te kunnen genieten. Als je alle ribbels van de dubbele helix en de bobbels aan het einde van de tunnel wilt voelen, raden we je aan een vloeibaar glijmiddel met lage viscositeit te gebruiken. Dit zorgt er voor dat je ieder detail langs de hele lengte van de onahole kunt ervaren. Een dikker glijmiddel met hogere viscositeit bedekt sommige kleine details, wat resulteert in een mildere ervaring die perfect is voor langere sessies!

Shiranui Mizuki onahole specificaties

Gewicht: 600 gr
Lengte: 18 cm
Breedte: 8 cm
Tunnel lengte: ~14 cm
Gemaakt door: PxPxP & LiLiTH

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
2e keer kopen
Gereviewd door roy
dit is de beste

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 600,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Former-Taimanin Shiranui - Voluptuous Widow Hole
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.