100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Virgin Loop Onahole

Virgin Loop

Ride Japan is een merk dat zeer betaalbare onaholes maakt. Je zou misschien denken dat hun ontwerpen hierdoor simpel of saai zijn, maar het tegendeel is waar. De standaard Virgin Loop onahole is al een tijd lang de bestverkochte onahole op Amazon Japan, en terecht! De Virgin Loop Hard heeft een intern ontwerp dat we niet vaak zien en geweldig aanvoelt! Lees door als je wilt weten waarom jij deze onahole aan moet schaffen. 

Verpakking

De Virgin Loop Hard is verpakt in een mooie doos met een daarop een verlegen en rondborstig schoolmeisje. Haar uniform zit erg strak en het knoopje staat op springen! Ze laat je onder haar rokje gluren, en pronkt met haar lange panty’s en schattige slipje. 
Uiteraard is deze onahole veilig verpakt in een kleine plastic hoes om stof en vuil buiten de deur te houden. 

De onahole

Het eerste wat opvalt aan deze onahole is het prachtige ontwerp van de buitenkant van deze onahole. De zachte rondingen zijn erg verleidelijk, en de bovenkant is gevormd als een mooi stel schaamlippen. Deze lijnen lopen door om de opening van de Virgin Loop Hard; hier zorgen diepe groeven ervoor dat er geen overtollig glijmiddel op je benen, vloer of bed terecht zal komen.

Met ‘Virgin’ in de naam verwacht je misschien een maagdenvlies, maar die ontbreekt bij deze onahole; ten slotte heeft niet iedere maagd een merkbaar maagdenvlies! De ‘Virgin’ verwijst meer naar de nauwheid van deze tunnel. Dankzij het stevige materiaal is ze heerlijk strak! De structuur van de tunnel zelf is ook buitengewoon interessant. De doorsnede van deze tunnel is gevormd als een klavertjevier, dus er zijn vier lange ribbels die je omsluiten en je van elke kant stimuleren. De hele binnenkant is bedekt met kleine ribbels. Om voor variatie te zorgen gebruiken onaholes vaak verschillende, opeenvolgende texturen, maar de langzame en gelijkmatige stimulatie van deze smalle ribbels voelt net zo heerlijk: de Virgin Loop maakt je gek terwijl je langzaam naar binnen glijdt.
Aan de achterkant van de Virgin Loop hard vind je een zogenaamde ‘eindkamer’. Dit is een wijdere ruimte met zachte, stimulerende vormen die zich om jouw eikel sluiten voor een prettige stimulatie.

Materiaal

Soms zijn budget-speeltjes gemaakt van goedkope materialen die vreemd ruiken, maar bij het zien van de Virgin Loop waren we blij verrast! Het materiaal voelt niet alleen fantastisch aan, het is ook niet gemakkelijk te beschadigen en heeft geen sterke geur. 
Het roze materiaal is rekbaar genoeg om geschikt te zijn voor verschillende formaten en tegelijkertijd stevig genoeg om haar vorm te blijven behouden. 
Als je de voorkeur geeft aan intensere stimulatie en stevigere materialen, bekijk dan de Virgin Loop Hard: deze onahole heeft precies dezelfde vorm en textuur, maar is gemaakt van een ander materiaal.


Schoonmaken

Het spreekt voor zich dat je het meeste plezier uit je onahole zult halen als je goed voor haar zorgt. Om de tunnel schoon te maken spoel je haar grondig af onder de kraan. Knijp vervolgens zo veel mogelijk water uit de tunnel, en duw een absorberend doekje naar binnen om de laatste beetjes vocht op te nemen. Om de onahole in optimale staat te houden kun je haar inwrijven met een beetje maïzena, talkpoeder of speciaal onderhoudspoeder.


Deze maagd geeft je een wilde rit!

Kortom, de Virgin Loop Hard van Ride Japan biedt een geweldige kwaliteit voor een lage prijs, en haar ongebruikelijke binnenstructuur is zeker het proberen waard.
Eigenschappen
Lengte: 14 cm
Breedte: 7 cm
Tunnel lengte: 12.3 cm
Gewicht: 264 gram
Materiaal: TPE
Gemaakt door Ride Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 264,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 123,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Its good but its the same throughout
Gereviewd door S
The sensation is different to what you might be used to which is great as it feels nice and soft with the small thin ridges throughout but it gets kinda plain after a long session/use since it feels like you are being tickled in a weird but good way but it which can be great with other onaholes to get a different feel for something more simpler and straight forward.
Translate review
Product
Service
Dear lord..
Gereviewd door Jay
This thing is probably my new number 1 hole (I own over 10, 3 meikis, ana dx hard etc) when you consider all aspects. This thing has everything, fantastic feeling, good price and cleaning is an absolute joy. The pictures of a straight tunnel might seem weird at first, but oh boy do looks lie when it comes to this hole. Simply fantastic.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Virgin Loop Onahole
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.