100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Venus Cross

Venus Cross

De Venus Cross is een geweldige masturbator van Tomax die beschikbaar is in verschillende materialen. De kruis-vormige interne structuur voelt heerlijk aan er maakt het mogelijk deze onahole op verschillende manieren te gebruiken.

De allerbeste materialen van Tomax

Als je al eens eerder een Tomax onahole hebt gehad, weet je het al: de kwaliteiten van Tomax zijn ongeëvenaard door andere merken. Het recept voor hun materiaal wordt zorgvuldig geheim gehouden, en hoewel andere fabrikanten hebben geprobeerd het te kopiëren, zijn ze hier niet in geslaagd.

Het eerste wat misschien opvalt als je je onahole uitpakt, is dat het materiaal bijna geen geur heeft en erg prettig aanvoelt. Goedkopere onaholes, vooral zachte exemplaren, kunnen een beetje olie-achtig aanvoelen en zelfs vettige resten achterlaten. Bij Tomax onaholes komt dit probleem niet voor.

Ten tweede, en misschien wel nog belangrijker, is dat de materialen van Tomax gemaakt zijn met oog op een lange levensduur. Ze zijn duurzamer dan de meeste andere materialen, en als je goed voor je onahole zorgt, zal hij heel lang mee gaan.

Kruisvormige doorsnede: prikkelende textuur

In tegenstelling tot de Venus Real doet de Venus Cross geen poging om de anatomie van een echte vagina na te bootsen. Waarom zou je voor realisme kiezen als je voor creativiteit kunt gaan? Als je de schaamlippen openspreidt, zie je vier gedeeltes met daar tussenin een kruisvormige tunnel. Elk van deze vier gedeeltes is bedekt met kleine bobbels die voor extra stimulatie zorgen, maar niet te veel opvallen.

Deze structuur loopt niet helemaal door naar de achterkant. Na een paar centimeter is er een buisvormig gedeelte, dat gevolgd wordt door nog een kruisvormig gedeelte, dit maal iets geroteerd vergeleken met het eerste. Aan de achterkant bevindt zich een eenvoudig gedeelte dat lichte druk uitoefent zonder al te stimulerend te zijn voor je gevoeligste plekken.

De uitstekende delen voelen geweldig als je in- en uit beweegt, maar als je iets anders wilt proberen kun je de Venus Cross ook om je heen laten draaien. Het gevoel van de met noppen bedekte bobbels die langs je heen glijden is uniek, en door af te wisselen tussen draaien en stoten kun je een gevarieerde sessie creëren. 

De Venus Cross is een middelgrote masturbator met een gewicht van ongeveer 650 gram. Dit betekent dat de onahole vrij dikke wanden heeft, waardoor je je vingers niet door de zijkanten heen kunt voelen.

Kies het perfecte niveau van stimulatie

Tomax weet dat iedere klant zijn eigen voorkeur heeft, dus hebben ze ervoor gekozen om hun meeste ontwerpen in verschillende niveaus van stevigheid aan te bieden. De Tomax Venus Cross is geen uitzondering: dit speeltje is beschikbaar in Regular Hard, Regular en Soft. De Regular Hard is perfect als je van een intense ervaring houdt. Omdat het materiaal minder meegeeft, voelt de onahole strakker en is de textuur uitgesprokener. Als je snel overprikkeld raakt of eerder klaarkomt dan je zou willen, kun je beter de Soft versie kiezen. Deze variant is zachter en elastischer, en geeft een mildere stimulatie.

Het glijmiddel dat je gebruikt heeft ook invloed op hoe de Venus Cross aanvoelt. Een dikker glijmiddel maakt de textuur minder intens, terwijl een dunner glijmiddel ervoor zorgt dat je ieder detail voelt, al droogt het wel sneller op.

De Tomax Venus Cross gebruiken en schoonmaken

Breng voor gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis aan. Glijmiddelen op olie- of siliconenbasis moeten worden vermeden, omdat deze de onahole kunnen beschadigen. Als je wilt, kun je een USB warmer gebruiken om de Venus Cross tot een comfortabele lichaamstemperatuur op te warmen.

Als je klaar bent met gebruik (en we gaan ervan uit dat je hiervoor geen verdere details nodig hebt), spoel dan de onahole grondig af onder de kraan. Gebruik je vingers om de ingang voorzichtig open te spreiden en het overgebleven glijmiddel en vloeistoffen weg te spoelen. Dankzij de relatief eenvoudige binnenkant is de Venus Cross gemakkelijk schoon te maken. Droog het speeltje goed af met een absorberend doekje, een microfiber handdoek of een droogstick. Gebruik de originele plastic blister of een opberghoes om de onahole veilig op te bergen.

je speeltje schoonmaken

Kortom

De Tomax Venus Real is een combinatie van uitstekend materiaal, stimulerend ontwerp en geweldig vakmanschap. Dit speeltje zal lang meegaan en verdient onze aanbeveling!

Tomax Venus Cross gewicht en afmetingen

Lengte: 17 cm Breedte: 10 cm: Gewicht: 650 gram Fabrikant: Tomax Geproduceerd in Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 650,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Venus Cross
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.