100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Venus Clone

Venus Clone

Wat zoek jij in een onahole? Als je duurzaamheid, kwaliteit en realisme wilt, is de Venus Clone een masturbator die je niet kunt laten schieten.

Ontzettend realistische onahole

Dit ontwerp van Tomax wordt al tijden geprezen als een van de meest realistische onaholes op de markt. Het speeltje lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo realistisch, door de versimpelde en gestroomlijnde schaamlippen, maar het gevoel dat deze onahole creëert is moeilijk te evenaren.

Breng een beetje glijmiddel op waterbasis aan en gebruik eventueel een USB warmer om de Clone tot lichaamstemperatuur op te warmen. Duw jezelf tegen de schaamlippen aan en voel hoe deze onahole je gretig naar binnen neemt en je verwelkomt in de warme tunnel. Het eerste gedeelte is relatief wijd, en een licht golvende doorgang bedekt met kleine noppen zorgt voor extra stimulatie. Al snel versmalt de tunnel naar een nauwer gedeelte dat van alle kanten tegen je aan duwt en tegendruk geeft bij iedere stoot. De tunnel buigt dan naar beneden en vervolgens weer naar boven, maar dat is niet alles: aan de bovenkant bevinden zich ook verschllende gedeeltes die je extra stimuleren. Eerst een grote bobbel bedekt met subtiele ribbels, gevolgd door een opgezwollen G-spot en het laagste gedeelte van de tunnel, en tot slot een laatste genotsbobbel aan het einde, waar de tunnel toeloopt naar een smal punt.

De combinatie van deze vormen en texturen komen samen in een verrassend levensechte ervaring. Je kunt de Tomax Venus Clone op verschillende manieren gebruiken: als je hem overeind houdt, met de clitorishoed aan de bovenkant, glijden de bobbels over de bovenkant van je penis. Als je het speeltje omdraait stimuleren de bobbels je van de onderkant. Wissel dit af voor een gevarieerde stimulatie, of draai de onahole tijdens gebruik om je heen.

Duurzaam, geurvrij materiaal

Een van de dingen waar Tomax bekend om staat is hun hoogwaardige materiaal. Al hun materialen zijn gemaakt naar eigen recept en zijn ontzettend duurzaam. Zoals je misschien al weet, kan herhaald gebruik kleine of grote scheurtjes in je onahole veroorzaken. Bij de producten van Tomax gebeurd dit veel minder snel, hoewel een beetje voorzichtigheid natuurlijk geen kwaad kan.

Ook zijn Tomax onaholes vrijwel geurloos en komt er veel minder olie vrij dan bij andere onaholes. 

Intense stimulatie of mild en langzaam? De keuze is aan jou!

Tomax heeft niet alleen een uitstekend recept voor hun materiaal, ze bieden ook verschillende niveaus van stevigheid. Een hardere onahole voelt steviger aan en houdt zijn vorm beter. Dit zorgt voor een strakkere tunnel en meer uitgesproken bobbels en ribbels -- hoewel je dit laatste weer kunt verminderen door een dikker glijmiddel te gebruiken. Als je liever een mildere stimulatie of langere sessies wilt, kun je het beste een zachtere versie kiezen. De zachtheid en rekbaarheid maken deze onaholes nog realistischer. Door het zachtere en elastische materiaal lijkt het soms bijna alsof de Venus Clone zich aan je vastklampt.

De vorm en het gewicht van de onaholes zijn hetzelfde, ongeacht het materiaal. De Tomax Venus Clone is een middelgrote onahole die klein genoeg is om met één hand te gebruiken, maar dik genoeg voor een luxe gevoel.

Welke versie je ook kiest, je kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. Ieder speeltje van Tomax wordt met de hand geproduceerd in een kleine faciliteit in Japan en nauwkeurig geïnspecteerd voordat het ingepakt wordt. Deze toewijding en kwaliteitscontrole zorgen ervoor dat jij een perfecte onahole in handen krijgt, zoals het hoort.

Je Venus Clone schoonmaken

Spoel na gebruik de Tomax Venus Clone grondig af onder de kraan. Zorg ervoor dat de tunnel helemaal is uitgespoeld, en droog het speeltje vervolgens goed af. Je kunt hiervoor een absorberend doekje of een speciale droogstick gebruiken. Breng eventueel wat onderhoudspoeder aan op de buitenkant om het speeltje zacht en stofvrij te houden. Berg de onahole ten slotte op in de originele plastic blister of een speciale speeltjeshoes van ademend materiaal. Je kunt de levensduur van het speeltje verbeteren door het te beschermen tegen warmte en UV licht.

je speeltje schoonmaken

Als je een onahole zou kunnen klonen...

Het zou ons niet verrassen als je voor de Tomax Vens Clone kiest. Dankzij de realistische texturen, het uitstekende materiaal en de verschillende stevigheids-opties is dit zonder twijfel een speeltje dat bijna iedereen kan bevredigen.

Tomax Venus Clone Afmetingen en Specificaties

Lengte: 17 cms Breedte: 10 cm Gewicht: 650 gram Fabrikant: Tomax Geproduceerd in Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 650,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Venus Clone
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.