Masochistic Vampire Arune Trance

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

vampire arune trance onahole japanese hotpowersDe vampier Arune is charismatisch en heeft een prachtig lichaam... Maar als het vampierbloed ontwaakt kan absoluut niets haar lust bedwingen! Wil jij het opnemen tegen deze HotPowers onahole en kijken hoe lang je het volhoudt?

Een vampier onahole

Als je haar uit de verpakking haalt, voel je de kwaliteit van het HotPowers materiaal. Ze hebben hun eigen geheime recept ontwikkeld, dat verkrijgbaar is in verschillende hardheidsgraden. De Masochistic Vampire Arune Trance is een medium stevigheid: zacht genoeg om uit te rekken en te knijpen, maar stevig genoeg om weerstand te bieden.

De onahole heeft HotPowers herkenbare design: een eenvoudig ronde vorm die je kunt vasthouden, met een kutje aan de voorkant. Het kutje heeft simpele schaamlippen die je helpen om je in de strakke ingang te laten glijden.

Hoe voelt het aan?

De Masochistic Vampire Arune Trance heeft een design dat een aantal bekende elementen op nieuwe manieren combineert voor een geheel nieuwe ervaring.

Het begint met een aantal gladde poorten die eerst over je eikel glijden en dan rond je schacht sluiten als je naar binnen glijdt. Deze poorten voelen niet alleen geweldig als ze om je heen wikkelen, ze helpen ook het glijmiddel binnen te houden, zodat je het niet opnieuw hoeft aan te brengen.

Het lichaam van de onahole is gevuld met een organische ribbelige textuur. De kleine stimulerende bobbeltje grijpen je zachtjes beet zonder irritante drukpunten te creëren. Vervolgens krijg je nog nog twee poortjes die iets verder uit elkaar zijn geplaatst. Deze poortjes geven extra stimulatie. Experimenteer door er eerst langzaam doorheen te glijden in plaats van direct op volle snelheid te stoten en geniet van hun heerlijke en zachte aanraking!

De secties met poortjes zullen niet uitrekken, dus als je de opening naar beneden richting je ballen duwt terwijl je met je andere hand de top herhaaldelijk omhoog trekt, zal de Vampire Arune je een soort stimulatie geven waar weinig andere seksspeeltjes aan kunnen tippen.

Masochistic Vampire Arune Trance in het kort

Deze onahole van HotPowers heeft een geweldige combinatie van glad en gestructureerd materiaal met een aantal poorten. Je houdt controle over de hoeveelheid stimulatie door te versnellen, te vertragen of een draai aan je beweging toe te voegen.

Lengte onahole: 17,5 cm
Tunnel lengte: 15,5 cm
Onahole gewicht: 430 g
Merk: HotPowers
Materiaal: 0 Classic (gemiddelde stevigheid) 

Extra informatie

MerkHotPowers
# of holes1
Number of layers1
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length155mm
Product weight430gram