100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Tomax Quty Tits

Quty Tits 

Tomax Quty Tits boob sex toy

Deze klassieker van Tomax verdient een plek in de collectie van iedere borstenliefhebber  en wie is dat nu niet?

Het ideale formaat van borsten is een kwestie van smaak, maar deze schattige C-cup zal veel liefhebbers tevreden stellen: het is een lekkere hand vol. Samen wegen de borsten iets meer dan 500 gram.

.C-Cup Borsten Seksspeeltje: kwaliteit over kwantitiet

Twee losse borsten betekent vele verschillende manieren om ze te gebruiken.

In tegenstelling tot veel andere borstenmasturbators heeft de Quty Tits twee aparte borsten, die elk zo'n 250 gram wegen. De meeste seksspeeltjes hebben een 'basisplaat' die de twee borsten verbindt, waardoor je niet zo veel met de borsten kunt doen, behalve ze plat op bed of op tafel leggen. Met deze twee losse borsten opent zich een wereld van mogelijkheden.

Doordat je de borsten dichter bij elkaar of verder uit elkaar kunt plaatsen, heb je toegang tot verschillende effecten. Bij een opblaaspop, bijvoorbeeld, vind je het misschien mooi om de borsten iets uit elkaar te plaatsen voor een natuurlijk uiterlijk. Maar je kunt de borsten ook dicht bij elkaar houden voor paizuri of borstenseks. Voor dit laatste raden we je aan een genereuze hoeveelheid glijmiddel aan te brengen.

Gelbinnenkant voor zachte, wiebelende borsten

De Tomax Quty Tits bestaat uit drie onderdelen: een zachte huidlaag aan de achterkant, een gel-gedeelte in het midden, en nog een laag zachte huid die de huid en tepel van de borst vormt. Deze drielaagse structuur zorgt ervoor dat de borsten ongelofelijk realistisch aanvoelen. Als je ze aan een torso of pop bevestigt, zullen ze schudden en wiebelen als een echt stel borsten!

De drie laagjes zijn samengevoegd met hitte in plaats van lijm. Hoewel dit arbeidsintensiever is, voelt het een stuk beter aan. Het betekent echter wel dat je wat voorzichtiger moet zijn en de voor- en achterkant niet in verschillende richtingen moet trekken, omdat de lagen hierdoor los kunnen raken. Bij normaal gebruik zal dit geen probleem vormen.

Tomax Quty Tits boob sex toyTomax seksspeeltjes voor mannen

Tomax is een Japans merk dat een verscheidenheid aan seksspeeltjes voor mannen maakt. Het merk wordt gezien als een van de beste fabrikanten op de markt. De tientallen jaren ervaring met het ontwerpen en fabriceren van onaholes heeft hier ongetwijfeld mee te maken, maar ook de kleine schaal waarop ze opereren is een belangrijke factor. Omdat de seksspeeltjes in kleine partijen worden gemaakt, krijgt ieder speeltje individuele aandacht, en worden problemen met het gietproces of de materialen vrijwel altijd opgemerkt voordat het product de fabriek verlaat.

Tomax besteedt veel tijd en aandacht aan het testen en verder ontwikkelen van nieuwe ontwerpen, waardoor ze niet zo vaak nieuwe producten op de markt brengen. De speeltjes die uiteindelijk wel ons magazijn bereiken zijn dan ook zonder uitzondering van geweldige kwaliteit.

Tomax Quty Tits in het kort

Deze zachte, wiebelende C-cup borsten hebben een zachte gel aan de binnenkant, waardoor ze extra realistisch aanvoelen. En er is nog iets wat deze borsten uniek maakt: het zijn twee losse exemplaren! De meeste seksspeeltjes hebben een 'basisplaat' die de borsten met elkaar verbindt, waardoor je niet veel meer kunt dan ze op bed of tafel leggen. Deze twee aparte borsten bieden een wereld van mogelijkheden: je kunt ze bijvoorbeeld op je dakimakura kussen plaatsen, of op een opblaasbare pop!

Specificaties Tomax Quty Tits

Breedte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Diepte: 6,4 cm
Gewicht: 510 gram (255 gram per stuk)
Inclusief gratis glijmiddel monster
Merk: Tomax Japan


Dit is de "Normal" versie, ook wel bekend als "Classic Pink".

keep reading
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Tomax Quty Tits
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.