Moe Meat CQ

Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Moe Meat CQ

Moe Meat CQ 

Deze nieuwe onahole van Ride Japan heeft een ontwerp met twee lagen. De buitenlaag oogt en voelt net als echte huid, terwijl de binnenlaag ontworpen is om precies de juiste hoeveelheid stimulatie te geven. Ook heeft deze onahole een van de meest gedetailleerde binnenstructuren die we ooit hebben gezien!

Moe Meat CQ: eerste indruk

De Moe Meat CQ ziet eruit als een standaard onahole, maar dan met iets grotere schaamlippen. Deze schaamlippen glijden bij iedere stoot langs je heen en voelen heerlijk aan. Met een gewicht van 400 gram zijn de wanden van de onahole dik genoeg om stevig en realistisch aan te voelen, terwijl het speeltje nog steeds licht genoeg is om met één hand te gebruiken. De onahole is 17.5 centimeter lang en heeft een tunnel van ongeveer 15 centimer: lang genoeg voor de meeste mannen.

Tweelaags structuur

Veel onaholes hebben een ontwerp met twee lagen, maar de Moe Meat CQ heeft een bijzonder goede uitvoering. De buitenste 'huidlaag' voelt zacht en soepel aan, net als de huid van een jonge vrouw. Je kunt er heerlijk in knijpen! De opvallende rode binnenlaag is iets steviger en geeft een vrij intense stimulatie.

Gedetailleerde structuur: stimulerende tunnel met baarmoeder aan het uiteinde

Het materiaal is natuurlijk maar één aspect van de stimulatie! De binnenstructuur van de Moe Meat CQ heeft een "beter-dan-echt" ontwerp. Het is niet gemaakt om een echte vagina na te bootsen, maar om het lekkerste gevoel te creëren met gebruik van de best mogelijke structuren. De onahole heeft vier apart gedeeltes:

Wanneer je deze semi-realistische masturbator binnenglijdt, voel je de schaamlippen en de strakke ingang om je sluiten. De nauwe ingang sluit zich om je heen, waardoor het glijmiddel in de tunnel blijft en er een vacuüm ontstaat.

Het volgende gedeelte van de tunnel heeft enkele bobbels die bedekt zijn met micro-ribbels. Deze micro-ribbels zien er misschien niet zo indrukwekkend uit, maar ze grijpen je vast en zorgen voor extra zuigkracht. Hierna volgen twee grote 'genotsbobbels' bedekt met kleine nopjes. De ene bobbel wrijft van boven langs je heen en de andere glijdt langs je toompje, het gevoelige gedeelte aan de onderkant van je eikel. Door de onahole rond te draaien kun je deze bobbels langs al je lievelingsplekjes bewegen.

Het laatste gedeelte van de Moe Meat CQ is de baarmoeder. Eerst zul je door de baarmoederhals moeten stoten, en dit smalle, flexibele gedeelte zal zich om je eikel sluiten. De binnenkant van de baarmoeder heeft subtiele noppen die je eikel stimuleren, wat heerlijk aanvoelt maar niet té prikkelend is.

Zo maak je je onahole schoon

Als je keer op keer van je onahole wilt genieten is het belangrijk hem goed te verzorgen. Uiteraard moet je de masturbator na iedere beurt schoonmaken. Dankzij het compacte formaat van de Moe kun je dit speeltje gemakkelijk afspoelen onder de kraan. Spoel de tunnel grondig uit en knijp er vervolgens zoveel mogelijk water uit. Droog hierna de binnenkant goed af. Je kunt dit doen door een absorberend doekje naar binnen te duwen of door een van onze speciale droogsticks te gebruiken. Als laatste stap kun je wat onderhoudspoeder op de buitenkant aanbrengen. Dit is niet altijd nodig: glijd met je vinger langs de buitenkant om te voelen of de buitenlaag plakkerig of ruw is. Als dit het geval is, verspreid dan wat onderhoudspoeder over de buitenlaag om deze te herstellen en vuil- en stofvrij te houden.

Heb je nog vragen over het schoonmaken en onderhouden van je onahole? Neem gerust contact met ons op!

Eigenschappen van de Moe Meat CQ

Onahole lengte: 17.5 cm
Onahole breedte: 7 cm
Onahole gewicht: 400 grams
Tunnel lengte: 15 cm
Geproduceerd in: Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 400,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Moe Meat CQ
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.