Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 102,45

Special Price € 57,45

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Jaren geleden kwam de revolutie op gang die de seksspeeltjes markt totaal veranderede: de Tenga FlipHole, de Fliphole liet zien dat een masturbator stijvol, discreet en erg lekker en aangenaam tegelijk kan zijn.
Alsof de release van de omkeerbare Tenga 3D's een paar maanden geleden en een nieuwe tenga Ei nog niet genoeg was voor dit jaar, heeft Tenga nu 2 nieuwe versies van de populaire Fliphole op de markt gebracht. De Fliphole Zilver en de Fliphole Rood!

Het unieke makkelijke te reinigen design is gebleven, wat is er nieuw naast de kleur? De binnenkant!
De borstel vorimige structuur en de zachte siliconen rondingen van de Fliphole Rood zullen u omsluiten van alle kanten als u uw penis naar binnen schuift.
Aan de binnenkant voelt u het "strakkere borstel gedeelte" dat bekleed is met zachte noppen die u penis schacht strelen als tientallen miniatuur stimulaties en zachte senuele expolosies.

Ook wordt de top en eikel van de penis aan het eind heerlijk verwend, wanneer deze over "mash ribben" glijdt, deze ribbels zorgen dat het orgasme aangewakkerd wordt. En de fliphole Rood zal u dan ook niet lang laten wachten op een overweldigend en heerlijk orgasme.

Fliphole Rood

De Tenga Flip Hole Rood kenmerken:

Kleur: Rood (Zilvere model ook hier beschikbaar)
Afmetingen: 85 x 68 x 175mm (3,3 x 2,7 x 6,9 ")
Gewicht:

520g (18.3 oz)
Glijmiddel: Er worden 3 buisjes glijmiddel meegeleverd de "Real", "Mild" en "Wild". Zodat u deze ultieme ervaring op verschillende manieren kunt gebruiken. Ieder buisje bevat genoeg glijmiddel om een aantal keer de fliphole mee te gebruiken, bijpassend glijmiddel is uiteraard mee te bestellen.
Makkelijk schoon te maken: Schuif de fliphole uit de houder en spoel hem af met water. Laat hem drogen (op de houder, zie afbeelding) en berg hem op voor de volgende keer.

Gebruiksaanwijzing Tenga Fliphole:

Fliphole gebruiken

Schoonmaken Tenga Fliphole:

Fliphole schoonmaken

Fliphole Rood

Extra informatie

MerkTenga
# of holes1
Number of layers1
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureWith bone structure
ThemeNeutral
Tunnel length155mm
Product weight520gram