Taimanin Asagi Zero Miseijyuku no Bijyo

Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Taimanin Asagi Zero Miseijyuku no Bijyo

Deze mini sexpop torso heeft de meest ronde vormen die we ooit gezien hebben: de meeste onaholes zijn behoorlijk plat, maar deze heeft echt geweldige borsten die je iets geven om naar te kijken of te strelen terwijl je je vermaakt.

Taimanin Asagi: Demon Hunting Ninja

Vaak worden de covergirls voor onahole speciaal voor dit doel ontworpen, maar dit is niet het geval bij Taimanin Asagi. Dit rondborstige meisje begon als een spelpersonage, en raakte meer bekend als de ster in een korte Hentai-serie waarin ze tegen demonen vecht in een illegale vechtring, en de winnaar mag doen wat hij of zij wil met de verliezer... Terwijl de menigte toekijkt, natuurlijk!

Ook al is dit soort complotten niet bij iedereen in de smaak gevallen, Taimanin Asagi's looks en outfit zijn onbetwistbaar opwindend, en zijn ze prachtig vastgelegd in de onahole!

Een ongewoon rondborstige onahole

Hoe vlakker en gladder de onahole, hoe makkelijker het te maken is. Elke bocht en rand is een potentieel knelpunt: het kan moeilijker zijn om het onahole uit de mal te halen, of er kunnen zich kleine luchtbelletjes vormen op het oppervlak van het speelgoed. PxPxP heeft echter de onahole-techniek voldoende ontwikkeld om deze problemen aan te pakken, waardoor ze een onahole van 530 gram kunnen maken met ronde vormen die je meestal alleen op een volledige sex doll torso ziet.

De Taimanin Asagi Zero Miseijyuku no Bijyo heeft grote borsten, een slanke taille en een ronde kont. De ronding van haar rug accentueert de rondingen van haar lichaam nog meer. Om het nog beter te maken, vormt Asagi's iconische outfit een onderdeel van deze onahole en kan je zelfs het visnetpatroon op het smalste deel van haar taille zien. Deze bandjes voegen zeker een beetje extra visuele aantrekkingskracht toe en laten de onahole meer op het personage lijken.

Een pocket kutje dat zelfs demonen behaagt

Dus, wat voor een kutje is dat wel niet dat erin slaagt om al die demonen zo opgewonden te krijgen? Breng wat glijmiddel aan en gebruik een onahole warmer om het op lichaamstemperatuur te krijgen, en je bent klaar om op verkenning te gaan.

De ingangsopening is een eenvoudig gat in de vorm van een muntgleuf dat zich gemakkelijk uitstrekt om je binnen te laten. Er zijn drie hoofdonderdelen in deze tunnel, en het eerste is wat PxPxP "golvende vleesvouwen" noemt. Deze diepe texturen hebben grip op je huid en zijn erg stimulerend - misschien is het een goed idee om het eerst langzaamaan te doen! Hierna spant de tunnel zich aan en buigt naar boven, waardoor een smaller gedeelte ontstaat waar je doorheen moet knijpen. Terwijl de texturen van de wand hier subtieler zijn, is het nog steeds stimulerend dankzij de strakheid. Dit derde deel bootst het eerste na: diepe, stimulerende texturen die zich hier aan je vastklampen en die een heerlijke stimulatie geven.

Kortom, de tunnel is aangenaam intens. Als je naar binnen duwt, zie je de buik van Asagi buik strekken terwijl je haar vult - het is niet moeilijk om je voor te stellen dat je één van de demonen uit het spel of de animatie bent, die haar met seksueel genot martelen!

Taimanin Asagi Zero Miseijyuku no Bijyo, samengevat:

Onahole lengte: 15 cm
Onahole breedte: 9 cm
Onahole diepte: 7 cm
Tunnel lengte: 13 cm
Onahole gewicht: 530 g
Gemaakt door PxPxP

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 530,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Taimanin Asagi Zero Miseijyuku no Bijyo
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.