100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Sujiman Kupa Lolinco Virgo Premium HARD

Deze mini torso is één van de topstukken van Magic Eyes: het ziet er niet alleen prachtig uit, het voelt ook geweldig aan dankzij de kwaliteitsvolle materialen en de goed ontworpen tunnel.

Een mini sex doll torso

Zoals je op de foto's ziet, heeft de Sujiman Kupa Lolinco premium Hard de vorm van een klein torso: geen overdreven pornoster lichaam met een kleine taille en opgeblazen borsten, maar een slank lichaam met kleine borsten, een enigszins ronde buik en een schattig klein kontje. Eén ding dat niet helemaal in balans is, zijn haar schaamlippen: de dikke buitenste schaamlippen zijn veel realistischer van formaat, zodat ze meer het gevoel geven dat ze echt zijn.

Dit seksspeeltje weegt 900 gram en is ongeveer 20 cm hoog. Al naar gelang hoe je dit speeltje het liefst gebruikt, kan je het met één hand of met beide handen vastpakken.

HARDE versie: steviger materiaal voor een strakker en meer stimulerend kutje

Als je de meeste onaholes te zacht vindt en het lang duurt voordat je tot een hoogtepunt komt, moet je een steviger seksspeeltje uitproberen! De texturen aan de binnenkant zijn niet zo gemakkelijk uit te rekken en samen te drukken, waardoor ze veel meer uitgesproken en stimulerend aanvoelen. Bovendien, omdat het stevige materiaal niet zo gemakkelijk rekt, voelt de tunnel strakker aan, waardoor alles nog intenser wordt.

Het meerlaagse kutje van Kupa Lolinco Virgo Premium Hardlolinco virgin premium hard

Dit speeltje van Magic Eyes heeft een meerlaagse structuur:

  • Het kutje bestaat uit roze materiaal. Een beetje stevig, waardoor de texturen aan de binnenkant gaan glanzen, zodat ze het juiste niveau van stimulatie geven. Het rekt genoeg uit om je binnen te laten, maar het voelt vrij strak en genadeloos aan!
  • Een ander gedeelte bestaat uit donkerder roze materiaal: dit materiaal biedt weerstand maar veert altijd terug in vorm. Magic Eyes gebruikt het om twee intense "poorten" te creëren; één voor het maagdenvlies en één voor de baarmoederhals.
  • Vleesachtig materiaal: buigzaam en zacht als het lichaam van een jonge vrouw, dit laagje zorgt ervoor dat het speeltje goed in de hand ligt. Het is een beetje steviger dan de meeste onaholes, wat helpt om de tunnel strak te houden.
  • Prachtige transparante laag: uniek voor de Hard versie, de buitenkant is bedekt met een dun laagje transparant materiaal waardoor de onahole er kwalitatief hoogwaardig en hemels uitziet.

De tunnel zelf heeft de gekende Sujiman Kupa Lolinco structuur: een eerste vernauwing als je naar binnen stoot, en dan een tweede vernauwing vlak erachter. Deze tweede zone is een versterkt maagdenvlies, dat ook na veelvuldig gebruik strak blijft. De wanden van de tunnel zijn organisch en krommend, met subtiele bobbels, ribbels en uitstulpingen.

Stoot dieper door en je bereikt de baarmoederhals. Net als het maagdenvlies is dit gemaakt van het intens donkerroze materiaal. Als je erdoorheen stoot, word je beloond met een rechtstreekse toegang tot de baarmoeder van Sujiman Kupa Lolinco, terwijl de donkerroze ring je net onder de bovenkant van je penis beetpakt.

Samengevat

Als je op zoek bent naar een strak en intens seksspeeltje met twee extra nauwe "poortjes" en verschillende materialen, probeer deze dan eens!

Onahole lengte: 20 cm
Onahole breedte: 11 cm
Onahole hoogte: 9 cm
Tunnel lengte: 14 cm
Onahole gewicht: 900 gram
Vervaardigd door MagicEyes Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 900,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
The absolute best tight toy on the market
Gereviewd door Enthusiast
This it boys, the holy grail of tightness.
This toy is so tight, that if u dont remove the air before penetrating, you wont enter that long into her.
Its so tight, that i couldnt continue with a half hard-on. I kept slipping out.
Its so tight, that cleaning the toy is harder than cleaning an onahip! (in fact, i couldnt clean it by just using a dish towel, i had to use one of the XTC Microfiber Drying Sticks else it wouldnt be dry).

If this excites you, dont hesitate!
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sujiman Kupa Lolinco Virgo Premium HARD
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.