Sujiman Kupa Evolution Otome no Chiniku

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Sujiman Kupa Evolution Otome no Chiniku

Deze nieuwe mini-torso uit de serie Sujiman Kupa van Magic Eyes combineert uitstekende materialen met een levensechte tunnel en een kleine verrassing aan de binnenkant...

Mini sex pop torso

Sommige onaholes hebben de vorm van een cilinder met een kutje aan de voorkant, maar Magic Eyes gaat graag iets verder: de Otome no Chiniku heeft de vorm van een prachtig gemaakte torso, inclusief details als een ribbenkast, een navel, een schattig klein kontje en een venusheuvel naast het kutje. Hoewel de lengte van 17 centimeter niet in de buurt komt van die van een echt lichaam, maken deze levensechte looks het nog steeds gemakkelijker om je onder te dompelen in de fantasie.

sujiman kupa

Binnenste en buitenste schaamlippen

Zoals bij veel van de Sujiman Kupa masturbators speelt de schaamlippen een belangrijke rol bij deze kunstvagina. De buitenste schaamlippen zijn dik en gezwollen en verbergen het grootste deel van de binnenste schaamlippen. Maar trek ze uit elkaar en de binnenste schaamlippen worden in hun volle glorie onthuld! Grote, gedetailleerde en mooi gemodelleerde schaamlippen wachten op je. Stoot naar binnen en voel hoe gretig ze je opslokken!

Realistische virgin onahole met vacuümzuiging

Het ontwerp aan de binnenkant van de Sujiman Kupa Evolution Otome no Chiniku is gemaakt om strak, stimulerend en realistisch te zijn. Als je eenmaal voorbij de vlezige schaamlippen bent, kom je in een knusse tunnel terecht. Dankzij de dikke wanden duwt deze onahole een beetje tegen je aan. Gebruik zeker een goed glijmiddel als je deze onahole ten volste wilt beleven!

De officiële lengte van de tunnel is 12 centimeter, maar het materiaal is natuurlijk vrij elastisch, waardoor je zelfs als je iets langer bent, heel diep kan gaan.

Magic Eyes heeft gekozen voor een dubbellaags ontwerp en de roze binnenste laag is gemaakt van een rekbaar, licht kleverig materiaal dat zich aan je penis lijkt vast te hechten.

De vorm van de tunnel zelf is golvend en organisch, met subtiele texturen. Een doorsnede laat zien dat het de vorm van een X heeft: vier lange richels lopen over de hele lengte van het onahole, elk bedekt met stimulerende texturen. Dit ontwerp maakt het de moeite waard om te experimenteren en niet alleen maar op en neer te stoten - probeer bijvoorbeeld eens te knijpen, te draaien of te roteren en kijk wat voor soort stimulatie je het liefst hebt

Dankzij de dikke wanden en de grote schaamlippen zal deze onahole je niet alleen zachtjes aandrukken, maar ook een beetje vacuüm zuigen, wat de pret nog groter maakt!

Sujiman Kupa Evolution Otome no Chiniku kenmerken:

Onahole lengte: 17 cm
Onahole breedte: 7.5 cm
Tunnel lengte: 12 cm
Onahole gewicht: 635 gram
Inclusief gratis onahole lotion (glijmiddel) staaltje
Gemaakt door Magic Eyes

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 625,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sujiman Kupa Evolution Otome no Chiniku
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.