100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Succubus Standard Ripple

Succubus 2.0 Standard Ripple

Compact, duurzaam, betaalbaar, mooi, vrijwel geurloos... wat wil je nog meer? Geweldige stimulatie, natuurlijk. De Succubus serie van Tomax heeft het allemaal. Tomax kiest voor kwaliteit boven kwantiteit, en hun onaholes zijn tot in de puntjes uitgewerkt. 

Demonische onahole

Deze compacte masturbator is vernoemd naar de succubi. Deze mysterieuze vrouwelijke demonen verschijnen uit het niets om je te verleiden met hun lichaam. Als je aan ze toegeeft, zul je een heerlijke tijd beleven, maar wees voorzichtig... voor je het weet ben je verslaafd!

De onahole heeft een vrij gangbare vorm. Het is een gladde cilinder, weegt 270 gram en heeft een gedetailleerde vagina met fijne schaamlippen aan de voorkant. Dit is de kleinste onahole uit het assortiment van Tomax, maar hij is nog steeds groot genoeg voor de meeste mannen en is buitengewoon stimulerend.

De binnenkant van de Tomax Succubus Standard Ripple laat zien dat Tomax hun speeltjes niet onnodig ingewikkeld maakt. Een tunnel met tientallen bobbels, ribbels, plooien en ruimtes ziet er misschien spectaculair uit op een afbeelding, maar is moeilijk schoon te maken. Bovendien kun je net zo veel stimulatie creëren met een veel eenvoudiger ontwerp. De ingang van deze onahole is lekker strak en sluit zich om je heen terwijl je naar binnen glijdt. De gehele binnenkant is bedekt met zogenaamde "micro-ribbels", dunne ribbels die je niet individueel voelt, maar die samen een levensechte structuur vormen. Door de ribbels voelt het alsof de tunnel zich lichtjes aan je vastklampt. Dit frictie-effect wordt versterkt of verminderd naarmate je meer of minder glijmiddel gebruikt, wat dit tot een veelzijdige onahole maakt. De Succubus heeft een smaller gedeelte in het midden dat iets strakker om je heen sluit dan de rest van de onahole.

Succubus of Suck-ubus?

De tunnel zelf is slechts één factor die deze demonische succubus zo fantastisch maakt. Ze zuigt ook, en dat bedoelen we letterlijk. De Tomax Succubus Ripple vormt moeiteloos een vacuüm dankzij het open ontwerp van de tunnel, de strakke ingang en de gesloten achterkant. Knijp een beetje lucht uit de tunnel voordat je binnendringt, en iedere keer dat je je terugtrekt, zal je weer naar binnen gezogen worden. Dit werkt het beste als je flink wat glijmiddel aanbrengt om zo ook de ingang af te sluiten.

Je Succubus schoonmaken

Een verleidelijke succubus die langzaam uit het hete water opstaat en naar je glimlacht, terwijl de druppels langs haar ronde vormen lopen... Zie je het al voor je? Helaas is het schoonmaken van deze succubus iets minder spannend, maar wel een stuk eenvoudiger. Bovendien past ze gewoon in je gootsteen.

Spoel na gebruik het speeltje grondig uit onder de kraan. Gebruik je vingers om de ingang open te spreiden en laat het water door de tunnel lopen. Dit ontwerp is gemakkelijk schoon te maken dankzij de open tunnel en relatief ondiepe structuur. Schud en knijp na het schoonspoelen zoveel mogelijk water uit de tunnel, en gebruik daarna een absorberend doekje om het laatste beetje vocht op te nemen. Breng eventueel wat onderhoudspoeder aan op de buitenkant om de onahole zacht en stofvrij te houden. Bij Tomax onaholes kun je deze laatste stap meestal overslaan dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal. Gebruik de originele verpakking of een hoes om de onahole veilig op te bergen. je onahole schoonmaken

Tomax Succubus 2.0 Standard Ripple Specificaties en Afmetingen

Lengte: 15 cm Hoogte: 6 cm Gewicht: 260 gram Geproduceerd door Tomax in Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 260,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Succubus Standard Ripple
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.