100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Succubus Bumpy Road

Succubus 2.0 Bumpy Road

Maakt formaat verschil? Niet als je het aan Tomax vraagt! Ze bieden onaholes in verschillende formaten, en die krijgen allemaal net zoveel aandacht als het aankomt op ontwerp en materiaal. De Succubus maakt onderdeel uit van de kleinste serie en weegt 270 gram, maar dit maakt de Bumpy Road geen slechtere optie: dit speeltje zorgt voor geweldige stimulatie en zuigkracht.

Perfectie in eenvoud

Deze onahole is vernoemd naar de succubi, demonische schepsels die de vorm van een vrouw aannemen om op aarde stervelingen te verleiden met hun heerlijke lichamen. Omdat ze strikt gezien geen mensen zijn, heeft Tomax de vrijheid genomen om een creatief ontwerp voor de binnenkant van deze vagina te maken.

Tomax bewijst opnieuw dat onaholes niet ingewikkeld hoeven te zijn om goed te voelen. De Succubus Bumpy Road is van begin tot eind bedekt met grote ronde bobbels die dicht op elkaar geplaatst zijn. Deze bobbels veroorzaken verschillende milde drukpunten die samen een stimulerende massage verzorgen, zonder overmatig stimulerend te worden. Door in het speeltje te knijpen kun je extra druk creëeren op jouw favoriete plekjes.

Vacuüm effect voor extra zuigkracht

Geniet je al van de massage die de Succubus je van alle kanten geeft, maar wil je nog iets meer? Geen probleem! Je kunt je ervaring naar een hoger niveau tillen door wat zuigkracht toe te voegen. Dankzij de gesloten achterkant en de relatief wijde tunnel creëert deze onahole meer zuigkracht dan je zou verwachten van een speeltje van dit formaat. Als je een beetje lucht uit de tunnel knijpt voordat je naar binnendringt, zal de tunnel proberen zijn originele vorm aan te nemen. Dit zorgt voor een mild vacuüm dat je weer helemaal naar binnen zuigt. 

Duurzame onahole van uitstekend materiaal

Een van de dingen waarin Tomax uitblinkt vergeleken met andere onahole fabrikanten is de kwaliteit van hun materiaal. Dit materiaal is gemaakt naar een geheim recept dat leidt tot onaholes die vrijwel geen olie uitscheiden en bijna geurloos zijn. Dit geeft aan hoe stabiel het materiaal is.

Behalve dat goed materiaal voor een fijne ervaring zorgt, maakt het de onaholes ook erg duurzaam. Onaholes van Tomax lopen veel minder snel scheurtjes of schade op, en als je goed voor je speeltje zorgt, zal het een stuk langer meegaan dan de meeste andere onaholes.

Je onahole gebruiken en schoonmaken

Breng wat glijmiddel aan op de ingang en binnenkant van je Succubus om hem klaar te maken voor gebruik. Gebruik glijmiddel op waterbasis, want glijmiddel op siliconen- of oliebasis kan op termijn schade veroorzaken. Voor een nog levensechtere ervaring gebruik je een USB warmer om de masturbator op te warmen naar 36°C.

Maak na gebruik de onahole goed schoon. Deze onahole is ontzettend gemakkelijk schoon te maken, dankzij het compacte formaat en eenvoudige ontwerp. Spoel de tunnel uit onder de kraan met voldoende water, en gebruik je vingers om ervoor te zorgen dat het water overal terechtkomt. Schud vervolgens zoveel mogelijk water uit de tunnel en gebruik een absorberend doekje of droogstick om de laatste beetjes vocht op te nemen. Je kunt dit speeltje binnenstebuiten te keren om het schoonmaken te vergemakkelijken, maar dit kan wel scheurtjes veroorzaken rond de ingang van de onahole -- probeer op eigen risico!

je onahole schoonmaken

Bewaar na het schoonmaken de onahole in een ademende speeltjeshoes of de originele verpakking om het te beschermen tegen warmte en UV licht.

Kortom

Laat je niet misleiden door het kleine formaat en de simpele uitstraling van de Succubus. Deze compacte onahole weet precies hoe je te bevredigen. Het uitstekende materiaal voelt niet alleen geweldig aan, maar gaat ook buitengewoon lang mee.

Tomax Succubus 2.0 Bumpy Road Specificaties

Lengte: 15 cm Hoogte: 6 cms Gewicht: 260 gram Geproduceerd door Tomax in Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 270,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Succubus Bumpy Road
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.