This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Smell when a school girl is put on the passenger seat of a car

Tamatoys is altijd bereid om interessante niche-concepten te verkennen, en dit wordt weerspiegeld in het aanbod van erotische parfums waar ze mee experimenteren. Ze zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen en roepen een fysieke reactie op door middel van geur.

Deze specifieke geur heet "Geur wanneer een schoolmeisje op de passagiersstoel van een auto zit", wat zeker één van hun meer specifieke geuren is tot nu toe. Maar laat dat je niet afschrikken: de geur zelf ruikt fris en meisjesachtig, en als je het gebruikt is het gemakkelijk om je in te beelden dat er een meisje bij je is.

De meeste erotische parfums die we gebruiken moeten op iets worden aangebracht, zoals een slipje. Bij deze moet je echter alleen het deksel eraf halen. De geurparels binnenin verspreiden de geur door de ruimte. Op deze manier hoef je niets tegen je gezicht aan te houden en is er geen risico dat het parfum vlekken maakt of iets beschadigt.

keep reading

Meer informatie

Gewicht 50,00 g

International Reviews

Product
Service
Amazing room/car freshener
Gereviewd door Noril
It smells like fresh flowers/sweet citrus. It's a really nice and pleasant smell that I'd easily buy as a perfume or freshener. The hard part is saying what it is when someone asks
Translate review