100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Shizu Fox Girl

fox girlSexy Fox Girl Onahole

Zoals we al weten, is Tamatoys niet bang om voor die echte niche product te kiezen, en dat is wat ze hier met de verpakking hebben gedaan: de mooie vrouw op de verpakking is niet alleen een kitsune-meisje (een mix van vos en mens), ze is ook recentelijk zwanger geweest en haar borsten zijn nog steeds dik en vol met melk. Haar moederlijke rondingen zijn te zien in verschillende fantasievolle tekeningen op de buitenkant van de doos.

Een kunstvagina die zacht maar toch stimulerend is

Maak je geen zorgen: er zit geen laagje oranje vacht op de onahole. Het is echt een normaal uitziende onahole, met een stijlvol kutje aan de voorkant en een gladde buitenkant. Het materiaal voelt vrij zacht en donzig aan en veert terug als je er in knijpt. Soms wordt dit soort materiaal "marshmallow" genoemd.

Een zachter materiaal betekent vaak minder stimulatie, dus Tamatoys zorgde voor een balans door de tunnel te vernauwen en een stimulerende textuur te geven. Wanneer je naar binnen duwt, wordt de opening stevig om je heen gewikkeld, wat niet alleen zorgt voor een mooie stimulatie, maar ook voor een "afdichting" zodat er geen glijmiddel en vloeistoffen naar buiten kunnen lekken. Dan begint het echte plezier: de zijkanten zijn bedekt met een zich herhalende textuur van dikke, golvende ribbels, elk bedekt met kleinere ribbels. Deze rekken en glijden om je heen, masseren je van alle kanten tegelijk en hebben vanwege het zachte materiaal en de kleine extra ribbels een goede grip op je huid. De tunnel vernauwt een beetje naar het einde toe en eindigt met een klein gedeelte met grotere ribbels die over je gevoelige eikel zullen glijden.

Shizu Fox Girl kenmerken

Gewicht: 340 gram
Gemaakt door TamaToys
Inclusief een gratis staaltje glijmiddel

Zacht ★★ ☆☆☆ Stevig
Mild ★★★★ ☆ Zeer stimulerend
Los ★★★★ ☆ Strak

keep reading
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Shizu Fox Girl
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.