This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Sexy Sister Onahole

Sexy Sister Onahole 

Toy’s Heart stelt nooit teleur als het gaat om kwaliteit, en de Sexy Sister onahole is geen uitzondering. Dankzij het uitstekende materiaal en het geweldige tunnelontwerp is dit een product dat wij zonder meer aanraden.

Verpakking

De Sexy Sister Onahole is verpakt in een mooie glossy doos waarop een beeldschoon rondborstig meisje afgebeeld staat. Deze onahole is al een tijd verkrijgbaar, en naar aanleiding van haar voortdurende populariteit heeft Toy’s Heart besloten om de verpakking een nieuw gezicht te geven, met extra schattige art. Op de bovenkant vindt je dezelfde dame als op de voorkant, maar ditmaal zonder haar bikini-top. Op de rest van de doos staan meer afbeeldingen van de onahole, waaronder een doorsnede, zodat je precies kunt zien hoe de binnenstructuur eruitziet.
De onahole is veilig verpakt in een stevige plastic binnenverpakking, die het speeltje beschermd tijdens vervoer, en een kleine plastic zak die haar beschermd tegen stof en vuil.

De Onahole

De Sexy Sister onahole weegt ongeveer 370 gram, wat een zeer prettig formaat is. Ze is gemakkelijk te gebruiken met één hand, maar dik genoeg om je vingers niet door de wand heen te kunnen voelen. De voorkant van de onahole heeft de vorm van een gladde ‘cameltoe’ vagina, zonder zichtbare binnenste schaamlippen. Deze vorm zorgt ervoor dat je jezelf gemakkelijk en soepel naar binnen kunt brengen.

Het materiaal

Deze onahole is gemaakt van het speciale SafeSkin materiaal van Toy’s Heart. Dit hoogwaardige TPE is een van de beste materialen op de markt, niet alleen omdat het duurzaam is en veel detail mogelijk maakt, maar ook omdat het geweldig aanvoelt en vrijwel geurloos is.

De tunnel

De tunnel is natuurlijk het belangrijke onderdeel van de onahole, en het ontwerp van Toy’s Heart stelt niet ook hier niet teleur.
De opening van de Sexy Sister Onahole is vergeleken met andere onaholes vrij groot, maar nog steeds strak genoeg om je penis te omsluiten en te voorkomen dat het glijmiddel naar buiten kan lekken of dat er lucht naar binnen kan komen. Na deze opening zul je een diepe, geribbelde spiraal tegenkomen die bedekt is met kleine nopjes. Je kunt de onahole natuurlijk gewoon recht houden terwijl je haar gebruikt, maar door te draaien terwijl je stoot komt deze spiraalstructuur pas echt tot zijn recht!
Het tweede gedeelte van de tunnel bevat een grote bobbel, bedekt met kleine ribbels, die ontworpen is om over het gevoelige toompje heen te wrijven.

Na een paar zachte golven kom je aan bij het einde van deze onahole. Hier bevindt zich een nauwer gedeelte, de zogenaamde ‘poort’, die langs je eikel wrijft bij iedere keer dat je doorstoot naar de ruimte aan het uiteinde. Deze laatste ruimte is bijna geheel glad, met uitzondering van een kleine bobbel, en zorgt hierdoor voor een milde stimulatie.

Schoonmaken

Het spreekt voor zich dat je het meeste plezier uit je onahole zult halen als je goed voor haar zorgt. Om de tunnel schoon te maken spoel je haar grondig af onder de kraan. Knijp vervolgens zo veel mogelijk water uit de tunnel, en duw een absorberend doekje naar binnen om de laatste beetjes vocht op te nemen. Om de onahole in optimale staat te houden kun je haar inwrijven met een beetje maïzena, talkpoeder of speciaal onderhoudspoeder.

schoonmaken

Elk gedeelte van deze tunnel is geweldig op zijn eigen manier, en je zult waarschijnlijk willen afwisselen tussen diepe stoten en de stimulatie die het begin van de tunnel geeft. Daarbij kun je ook nog de tunnel draaien voor de ultieme bevrediging! Het SafeSkin materiaal van Toy’s Heart voelt fantastisch aan en zal haar vorm lang behouden. Dit is een prachtige onahole, of je nu op zoek bent naar je eerste speeltje of al een verzameling hebt!

Eigenschappen

Totale lengte: 14 cm
Totale breedte: 7 cm
Totale hoogte: 7 cm
Gewicht: 370 grams
Materiaal: SafeSkin TPE
Gemaakt door Toy’s Heart in Japan
Inclusief gratis Moisty glijmiddel sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 370,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1