This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Seventeen

Seventeen

De Seventeen van Toysheart is een legendarische kunstvagina, de heilige graal onder de Toysheart onahole’s. Dit ontwerp is al jaren een heel erg succesvolle kunstvagina en het basis ontwerp voor de latere Seventeen Evo en de Seventeen Bordeaux.

De Seventeen is nog steeds een van de meest populaire onaholes in Japan, maar ook in Europa heeft Toysheart steeds meer fans.  De Seventeen is zo ontworpen, dat ze realistisch aanvoelt en een geweldige ervaring geeft.
Deze hoogwaardige dubbellaagse kunstvagina heeft aan de buitenkant een transparante laag, die zorgt voor een goede grip.

De ingang is niet onnodig strak gemaakt, zodat je met bijvoorbeeld het gratis meegeleverde glijmiddel bij dit product (20ml) jezelf niet naar binnen hoeft te persen.

Binnenkant Seventeen:

De binnenkant heeft de beroemde Seventeen structuur. Waarbij de tunnel van nauwer naar iets weider loopt met een golvende textuur.
Deze tunnel heeft geen nopjes of ribbels aan de binnenkant, de stimulatie van de Seventeen komt dan ook van de vorm van de tunnel en de strakheid van de eindkamer.

Seventeen Toysheart Cut
De eindkamer ofwel de baarmoederingang stimuleert de top van de penis en zorgt ook nog eens voor een goed vacuüm.
Door het ontbreken van structuur aan de binnenkant is dit een kunstvagina die geen over-stimulatie geeft en je zal er dus niet voor je het beseft in klaarkomen.

Fine Cross materiaal:

Het materiaal dat voor de binnenkant is gebruikt noemt Toysheart ‘Fine Cross’. Dit materiaal kenmerkt zich door de duurzaamheid en is geurloos. Daarnaast heeft het Fine Cross materiaal een glad oppervlak, plakt niet en bevat zo goed als geen olie. De textuur, elasticiteit en hardheid van dit materiaal zijn op elkaar afgestemd, om zo een duurzaam en heerlijk aanvoelend product te maken.

Seventeen artificial vagina

De Seventeen is 17cm lang en 250gram zwaar, door de slanke past hij goed in Love Body’s en andere opblaasproducten die geschikt zijn om een kunstvagina in te doen.

Kenmerken:

• Materiaal: Zachte Fine Cross Materiaal
• Lengte: 170mm (6.7in)
• Gewicht: 250g.
• Inclusief een gratis flesje Toysheart Glijmiddel van 20ml
• Gemaakt in Japan

De verpakking van de Seventeen heeft een manga figuurtje erop met grote borsten.

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 250,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
best ive ever used
Gereviewd door cram
this product was incredible....almost dont wanna leave a review to keep it secret
Translate review
Product
Service
Not tha many problems.
Gereviewd door Anonymous
It works great, but the durability isn't the greatest. The inside wall started coming off after a couple of months. Nonetheless it works.
Translate review