Satomi Yuria's Kinchaku reeks

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 79,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Meiki Sousei Satomi Yuria's Kinchaku Reeks - Onahole Meesterwerk

Er is veel werk gestoken in de productie van de Kinchacku Meiki van N.P.G., en het resultaat is een unieke onahole. Dit meesterwerk is gemaakt in samenwerking met Dr. Masaki Honda en Satomi Yuria, en is het resultaat van serieus vakmanschap.

Onahole in samenwerking met Masaki Honda en Satomi Yuria

Dr. Masaki Honda is de enige plastische chirurg in Japan die zich specialiseert in genitaliën, en zijn expertise was een belangrijk onderdeel van de productie van deze onahole. De populaire Japanse pornoactrice Satomi Yuria, die in meer dan 200 films te zien is, heeft een bijzondere vagina. Slechts 1 op de 100,000 mensen hebben de vaginale structuur die zij heeft, en die ook deze onahole zo bijzonder maakt. Op ongeveer 3 tot 4 centimeter diepte bevindt zich in Yuria's vagina een zeldzame soort vernauwing. Met de hulp van Dr. Masaki Honda is deze unieke eigenschap nu te bewonderen in de vorm van deze onahole.

Een hoogwaardig seksspeeltje voor mannenSatomi Yuria's Kinchaku series

Deze onahole heeft een mooie zachtroze buitenkant die mooi samenvalt met het zachte gevoel van het materiaal. Zoals je verwacht van een product van zulke hoge kwaliteit, heeft de Kinchaku Meiki een zeer realistische vulva. Je krijgt er spontaan zin van om een video van Satomi Yuria op te zoeken je in te beelden dat jij met haar in een kamer bent...

De opgezwollen ingang en het smalle ontwerp van de cilinder verbeteren je ervaring op een subtiele manier. De smalle cilinder is gemakkelijk vast te houden in je hand, terwijl de bredere ingang als een stootkussen dient. Op deze manier kun je naar hartenlust stoten en voel je hoe de lippen van dit kutje de basis van je penis bij iedere stoot omhullen.

Zoals je misschien wel hebt opgemerkt, heeft de Meiki Sousei twee lagen. Deze lagen zijn eenvoudig te onderscheiden door het verschil in kleur: de buitenkant is een onschuldig lichtroze, terwijl de binnenkant een verleidelijke donkerroze kleur heeft. Behalve het mooie uiterlijk zorgen de twee lagen ook voor een zachte buitenkant en een stevige binnenkant. Op deze manier kun je genieten van de soepele huid aan de buitenkant, en tegelijkertijd een heerlijke stimulatie ontvangen van de stevige tunnel.

De binnenkant van de Satomi Yuria Kinchaku onahole

En dan nu het hoogtepunt van deze pocket pussy: de speciale tunnel! De speciale structuur van deze onahole begint al bij het begin, met een strakke, levensechte ingang. Na 3 cm bereik je de bijzondere strakke structuur die Satomi Yuria, en dus ook deze onahole, zo bijzonder maakt. De wanden aan de binnenkant van de tunnel zijn bedekt met stimulerende ribbels, en de strakke opening wordt opgevolgd door twee grote bobbels, een aan de onderkant en een aan de bovenkant. Deze masserende bobbels maken de tunnel nog strakker, en als je ze op de juiste manier gebruikt zullen je knieën knikken van genot.

Na de bobbels wordt de tunnel weer iets wijder, maar denk niet dat de stimulatie minder wordt! De tweede helft van Satomi Yuria's Kinchaku Meiki is bedekt met grote wervelende ribbels, op hun beurt weer bedekt met kleinere ribbels, die je dieper en dieper naar binnen leiden. Met haar onregelmatige bobbels en vormen die onder de grote ribbels en groeven verborgen liggen, voelt deze pocket pussy buitengewoon realistisch, terwijl de stimulatie intenser is dan welke echte vagina dan ook. Naarmate je dieper naar binnen glijdt, wordt de tunnel steeds strakker, totdat je uiteinde bereikt.

Meiki Sousei - Satomi Yuria's Kinchaku reeks in het kort

De Meiki Sousei - Satomi Yuria's Kinchaku is een onahole van hoge kwaliteit, gemaakt in samenwerking met Dr. Masaki Honda en Satomi Yuria om de zeldzame strakke vagina van Yuria na te bootsen. Het speeltje maakt gebruikt van een tweelaagse structuur met een zachte buitenkant en een stevigere binnenkant. Zowel de ervaring als het uiterlijk van deze onahole zijn buitengewoon realistisch.

Gewicht: 600 gr
Lengte: 17,5 cm
Breedte: 9 cm
Tunnel lengte: cm
Materiaal: -
Gemaakt door: N.P.G

Extra informatie

MerkNPG