100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Romanesco

Tomax Romanesco

Als je je genot serieus neemt, is het Japanse merk Tomax de moeite waard om te bekijken. Al hun speeltjes zijn met de hand gemaakt en beschikbaar in verschillende gradaties van hardheid. Dit ervaren merk heeft een nieuw ontwerp bedacht dat er ongebruikelijk uitziet, maar geweldig aanvoelt. Vertrouw ons: Tomax weet waar ze mee bezig zijn! 

Unieke binnenstructuur

Als een onahole ontwerp is "geïnspireerd door de natuur", betekent dit meestal dat het eruit ziet als de vagina van een vrouw. De natuur heeft echter nog veel andere vormen gemaakt die ook fantastisch aanvoelen... Een Romanesco bloemkool is misschien niet het eerste wat je te binnen schiet, maar deze magische bloemkoolvariant wordt gekenmerkt door bijzondere, fractale spiraalvormen dankzij een natuurlijk algoritme: de Fibonacci reeks. Het eindresultaat is een oppervlakte dat bedekt is met talloze kleine torentjes die naar een puntje toedraaien, elk bedekt met kleine nopjes. Als je dit speeltje gebruikt zul je merken dat deze structuren twee soorten stimulatie geven: de flexibele, dunne topjes bewegen mee met iedere beweging en kleven zich een beetje aan je vast, terwijl de bredere basis op zijn plaats blijft en als een massageknobbel werkt. Richting het einde versmald deze tunnel naar een punt met smallere, minder stimulerende noppen die je gevoelige eikel stimuleren.

Materiaal: niet alleen duurzaam, maar ook personaliseerbaar

Het materiaal dat Tomax gebruikt behoort tot het beste op de markt. Dankzij het eigen recept voelt het geweldig aan, heeft het nauwelijks een geur en is het zeer duurzaam.

De meeste seksspeeltjes voor mannen zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van hardheid, van extra zacht tot hard, en het materiaal dat je kiest heeft een grote impact op hoe het speeltje aanvoelt. Zachtere onaholes grijpen zich meer aan je vast en voelen iets milder, wat ze perfect maakt voor langere sessies of om je uithoudingsvermogen te trainen. Hardere onaholes voelen intenser aan omdat de stimulerende structuren iets steviger zijn. Als dingen te intens worden kun je altijd een dikker glijmiddel gebruiken om de sensaties wat minder heftig te maken.

Bekijk de Tomax Merkpagina als je meer wilt weten over de verschillende types materiaal!

Je Tomax Romanesco Schoonmaken

Dankzij het uitstekende ontwerp en materiaal is de Tomax Romanesco eenvoudig schoon te maken. Spoel het af onder kraan met lauw water, en masseer of rol de onahole heen en weer om het glijmiddel en andere vloeistoffen los te maken. Gebruik een beetje reinigingsmiddel voor de zekerheid, en droog het speeltje grondig af voordat je het opbergt. Als je graag wilt dat je onahole lang meegaat, is goed onderhoud van essentieel belang. Als je hier meer over wilt weten, bekijk dan onze pagina met reinigingsproducten.

Tomax Romanesco in het kort

Ook al ziet het resultaat er misschien ongebruikelijk uit, de vele jaren ervaring van Tomax hebben opnieuw hun vruchten afgeworpen: deze onahole geeft een geweldige stimulatie. Zoals altijd is het materiaal en de productie van de bovenste plank!

Tomax Romanesco kenmerken

Onahole lengte: 16.5 cm
Tunnel lengte: 13.5 cm
Onahole breedte: 6-7 cm
Tunnel breedte: 0.6-1.5 cm
Onahole gewicht: 370 gram
Ontworpen en gemaakt door Tomax Japan

tomax romanesco art

Tomax zegt: eet je groenten!

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 260,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 165,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
All in all a very good toy
Gereviewd door TechnoMongol
My decision fell on the "very soft" version of this toy, since my favourite before was the PV 1000 Fuwatoro. It is MUCH softer than that though. Fortunately it's still enjoyable, but my next Tomax will definitely be a soft or regular. That was the reason behind the -1 star from my side.
It's surprisingly messy, since the entrance is very dull with zero extra design, and nothing to keep the lube in. The canal is relatively thin, so it's easy to overdo the lube, keep that in mind. Seems to dry up at the base so water is needed to reactivate it too. The nubs are only felt more clearly when I dilute the Onatsuyu with extra water. It is small, so heating, cleaning and drying take little effort. Seems durable enough to be turned inside out if needed, but not necessary.
The sensations are not that intense, but it hugs tightly and has proper vacuum.
All in all a very good product.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Romanesco
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.