Retourneren

Je hebt na het plaatsen van een bestelling 14 dagen om de bestelling te annuleren zonder opgaaf van reden.

Het annuleren van een bestelling werkt simpel:

  1. Je informeert ons binnen 14 dagen over je besluit om je bestelling te annuleren door dit duidelijk aan te geven per email ([email protected]). Vermeld hierbij je ordernummer. Je kunt hierbij het retourformulier onderaan deze pagina gebruiken, maar dit is niet verplicht.
  2. Als je order al verstuurd is zijn er meestal twee opties. Je kunt het pakket in ontvangst nemen en zelf terugsturen: dit is de snelste optie maar je betaalt zelf de verzendkosten van de retourzending. Je kunt er ook voor kiezen om het pakket te weigeren of het niet op te halen bij het pakketpunt. Het wordt dan na enige weken vanzelf naar ons teruggezonden. 
  3. Zodra we jouw pakket terug hebben ontvangen betalen we je terug. 

Let op: De goederen dienen terug gezonden te worden naar Motsutoys B.V. in dezelfde staat waarin ze ontvangen zijn. Er is geen herroepingsrecht wanneer het product en de verpakking niet meer in hun oorspronkelijke, volledige, onbeschadigde en ongebruikte toestand zijn. 

Gevolg van het annuleren van de bestelling

Als je besluit je bestelling te annuleren, betalen we alle betalingen die we van jou ontvangen hebben terug, inclusief de verzendkosten. Dit zullen we zo snel mogelijk doen en uiterlijk 14 dagen na het ontvangen van de annulering.

De terugbetaling zal op dezelfde manier gedaan worden als de oorspronkelijke transactie (betaal je bijvoorbeeld met PayPal dan betalen wij je terug via PayPal), tenzij er overeengekomen is dat deze op andere wijze plaats moet vinden. Er zullen hoe dan ook geen extra kosten voor de terugbetaling in rekening worden gebracht.

We behouden ons het recht de terugbetaling pas uit te voeren op het moment dat we de verzonden goederen terug hebben ontvangen of bewijs van deze terugzending hebben ontvangen.

Het is belangrijk dat de goederen uiterlijk binnen 14 dagen na het communiceren van de annulatie terug worden gestuurd. De deadline is voldaan als de goederen terugstuurd zijn voordat de periode van 14 dagen is verstreken.

De kosten voor het terugsturen van de goederen zijn voor jouw rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor een verminderde waarde van de goederen die voortvloeien uit de verwerking anders dan wat nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.

DOWNLOAD RETOURFORMULIER