100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / RealBody Venus Namachichi

RealBody Venus Namachichi borsten

Deze prachtige F-Cup borsten van SSI zijn met veel liefde en aandacht voor detail gemaakt. Van de vorm en de materiaalcombinaties tot de verpakking, alles is goed doordacht.

RealBody Venus Namachichi verpakking

De verpakking krijgt zelden een eigen rubriek op onze productpagina's, maar we zouden nalatig zijn als we het er hier niet over zouden hebben. De illustratie is getekend door niemand minder dan de legendarische kunstenaar Satoshi Urushihara, die de bijnaam "master of breasts" heeft. Hij hield ook toezicht op het ontwerpproces van het speeltje zelf, zodat zijn visie van de perfecte borst in de echte wereld kon worden gebracht.venus Namachichi breast sex toy

De buitenkant is prachtig geïllustreerd, maar als je de deksel opent zie je het echte punt van de verpakking: de borsten zijn zo geplaatst dat ze overeenkomen met de illustratie, waardoor het heel gemakkelijk is om je voor te stellen dat je de borsten van Venus betast.

Natuurlijk bevat de verpakking ook een plastic blister die dit tieten seksspeeltje veilig houdt tijdens verzending en opslag.

Zacht en toch parmantig dankzij de constructie van viervoudig materiaal

Dit tieten seksspeeltje is gemaakt met een combinatie van vier zorgvuldig geselecteerde materialen, die elk hun rol spelen om de borsten van Venus er zo levensecht mogelijk uit te laten zien en aan te laten voelen.

  • Ultrazacht "marshmallow" materiaal vult de binnenkant van elke borst, waardoor ze zacht, jiggly en springerig zijn
  • Realistisch huidmateriaal omhult de hele buitenkant, voelt zacht aan, maar is sterk en elastisch genoeg om de borsten van Venus een aangename parmantigheid te geven
  • De tepels zijn iets steviger dan het huidmateriaal, waardoor ze perfect zijn om mee te spelen. Omdat de kleur in het materiaal is verwerkt, zal het er niet afslijten, hoe vaak je ze ook aanraakt
  • Het stevigste materiaal van de Venus Namachici zit verborgen in de basisplaat. Hier geeft het wat steun en stevigheid aan dit tieten seksspeeltje en zorgt het ervoor dat het niet omklapt of omvouwt, zelfs als het er een beetje heftig aan toe gaat

In zijn geheel weegt dit seksspeeltje ongeveer 2,6 kilogram: zwaar genoeg om écht aan te voelen, maar toch licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen. Ze zijn vrij rond en de tepel is hoog op de borst geplaatst.

Het gebruik van de RealBody Venus Namachichi borsten

Dit tieten sexspeeltje is perfect om te betasten en in te knijpen, en de tepels nodigen uit om er op te zuigen. Maar je kunt ze ook motorboten, of aankleden met mooie lingerie of een cosplay outfit. Last but not least, Venus' parmantige F-cup tieten kunnen ook gebruikt worden voor tit sex, of paizuri als je de Japanse term wilt gebruiken. De gleuf tussen haar borsten voelt heerlijk aan, en als je de druk wilt opvoeren kun je haar borsten tegen elkaar duwen. Zorg ervoor dat je eerst een laagje glijmiddel aanbrengt!

RealBody Venus Namachichi in het kort

Dit tieten sexspeeltje laat zien dat Satoshi Urushihara echt uitblinkt in het ontwerpen van borsten, niet alleen in 2D maar ook in 3D. Gecombineerd met SSI's expertise en vierlaagse constructie, zijn deze borsten een echte toevoeging aan de collectie van elke borstenliefhebber.

Hoogte (onderborst tot sleutelbeen): 20,5 cm
Diepte (tepel tot rug): 10 cm
Breedte (van links naar rechts): 28,5 cm
Gewicht: 2,6 kg
Merk: SSI

keep reading

Meer informatie

Gewicht 2.600,00 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: RealBody Venus Namachichi
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.