RealBody Glamorous Gothic You Youjiang

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 297,95

Zet op verlanglijst

* Verplichte velden

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

RealBody Glamorous Gothic You Youjiang

De RealBody Glamorous Gothic You Youjiang is een van de nieuwste toevoegingen aan de 'RealBody' Series van SSI Japan. De 'RealBody' Series maakt de droomverhoudingen van een vrouwenlichaam werkelijkheid, met behulp van de meest geavanceerde 3D grafische technologie. De RealBody Glamorous Gothic You Youijang is een vernieuwde versie van een ouder model, dus je kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit uitstekend is.

Het verhaal van You Youjiang’s seksspeeltje

Het model voor deze sekspop-torso is een Chinees meisje uit Hong Kong, genaamd You Youjiang. Ze is een uitwisselingsstudent die je als gastouder in huis hebt genomen. Ze toont van begin af aan interesse in je, en probeert nu je belangstelling te trekken door zich te kleden in haar verleidelijke nationale outfits die haar volle borsten tentoonstellen. Zelfs de verpakking van dit speeltje is ontworpen om haar zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Ideale sekspop-torso

Deze torso heeft de ideale proporties, met een slanke taille, volle borsten en zachte heupen. Het peervormige lichaam heeft de perfecte balans tussen de zachtheid en stevigheid van een echt vrouwenlichaam. Laat je vingers zinken in de zachte borsten met kersenbloesemkleurige tepels, die ook gemaakt zijn van een zacht materiaal om voor een extra realistisch gevoel te zorgen. En vergeet ook zeker niet op z'n Russisch (paizuri) van deze boezem te genieten!

De torso heeft een levensecht gewicht van 8 kilo en is gemaakt van een materiaal dat zowel zacht als zeer elastisch is, om voor optimaal genot te zorgen. De smalle taille is perfect om te omhelzen en je liefde te ontvangen, dus schroom niet!

Intern skelet voor extra realisme

Het kleine lichaam is met uiterste zorg ontworpen, 3D-geprint en vervolgens voorzien van een 'skelet' gemaakt van een stevig materiaal. Dit flexibele skelet ondersteunt de sekspop-torso en zorgt voor stabiliteit. Hierdoor kun je de RealBody Glamorous Gothic You Youjiang zonder problemen in allerlei standjes gebruiken.

Bovendien voel je de ribbenkast onder je vingertoppen als je het speeltje vastpakt. Dit tilt het realisme van je ervaring naar een hele nieuwe dimensie, zeker als je dit ook nog combineert met VR. De RealBody Glamorous Gothic You Youjiang is zeer geschikt om met VR content te gebruiken, dankzij het realistische gevoel dat het gewicht en skeletframe bieden.

Geweldige vagina en kont

De prachtige buitenkant is niet de enige kwaliteit van deze sekspop: de binnenkant is ook fantastisch! De binnenwanden van de anus en de vagina hebben verschillende kleuren en zijn gemaakt van verschillend, zwaar materiaal. Doordat deze laag relatief dik is, heeft dit seksspeeltje een zeer lange levensduur.

De strakke plooien van de vaginale tunnel zullen je penis nauw omhullen. Als je heen en weer stoot, kun je voelen hoe deze golvende, vernauwende plooien je naar het diepste gedeelte begeleiden. Deze 'baarmoederruimte' heeft de lekkerste sensatie voor je in petto. Houd voor maximaal genot je eikel in dit gedeelte totdat je het onvermijdelijke hoogtepunt bereikt.

Het ontwerp van de anale tunnel is ontzettend strak en heeft een spiraalvormige structuur. De talloze, zorgvuldig geplaatste plooien stimuleren je met een schroefachtige beweging tot aan het diepste gedeelte. Hier zorgt de kleine open ruimte voor een uniek genot dat simpelweg onbeschrijfelijk is.

Deze sekspop-torso in het kort

De RealBody Glamorous Gothic You Youjiang is een groot seksspeeltje in de vorm van een prachtige torso. Het speeltje heeft zowel een vaginale als een anale opening, biedt de mogelijkheid tot paizuri/Russische stijl seks, en heeft een intern skelet dat voor stabiliteit zorgt. Dit betekent dat je dit seksspeeltje in talloze realistische standjes kunt gebruiken.

Specificaties van de RealBody Glamorous Gothic You Youjiang

8000 gram
48 cm lang
28 cm breed
Gemaakt door SSI Japan

Extra informatie

MerkSSI