Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Pururun Blue Vein Oppai 2200

Heb jij geen zin meer in TPE-tieten die er net niet helemaal echt uit zien? En wil je juist iets dat echt uitziet en aanvoelt? Dan is deze Pururun Blue Vein Oppai 2200 een perfecte keuze! Met de hoogste kwaliteit siliconen en Seiraku DX Gel aan de binnenkant, voelen de borsten realistisch aan. De blauwe aderen zijn met de hand geschilderd op de zachte huidtextuur voor ultiem genot.

Net als in het echt. In de meeste gevallen, zelfs beter ;)

Pururun Blue Vein Oppai 2200 is gemaakt met speciale aandacht voor kwaliteit en detail, vooral voor iemand die waarde hecht aan een realistische ervaring. Van de materialen tot het ontwerp, het product zal je de beste ervaring bezorgen. Het voelt dus net als echte borsten.

De textuur van het huid materiaal voelt verbazingwekkend zacht aan. Twee kleine roze tepels smeken je bijna om ermee te spelen. En met de speciale smalle opening zijn deze borsten gemaakt om volop van te genieten. Je kunt het speeltje gebruiken als aanvulling op je kunstvagina of je kunt gewoon spelen met de Oppai 2200, glijdend tussen de ronde borsten totdat je jouw ultieme hoogtepunt bereikt.

Dus, als je op zoek bent naar de meest realistische en eersteklas ervaring in mannen speelgoed, bestel dan nu Pururun Blue Vein Oppai 2200!

Perfecte borsten voor paizuri en meer

Het ontwerp van Pururun Blue Vein Oppai 2200 maakt ze tot een uitstekende aanvulling op elke 18+ speelgoed collectie. Dankzij de kwaliteit van de materialen is het zeer duurzaam. En de speciale gel onder de siliconen buitenlaag zorgt voor twee geweldig gevormde borsten. Je kunt de zachte realistische huid knijpen, vasthouden, indrukken of er tussen glijden om er optimaal van te genieten. Vergeet niet wat glijmiddel aan te brengen en haal het meeste uit die twee ronde en sexy borsten.

Je plezier begint vanaf het moment dat je de verpakking opent met een jong en mooi meisje in de illustratie. Ze raakt lichtjes haar borsten aan en nodigt je uit om met haar mee te doen. 

Dus, open de doos en kijk naar de mooie borsten.
Ze zijn bijna rond met kleine opgewonden tepels die in een donkere kleur zijn geverfd. Maar het mooiste zijn die realistische blauwe aderen die ervoor zorgen dat de borsten er net echt uitzien. Bestel Pururun Blue Vein Oppai 2200 nu en ontdek het plezier van dit geweldige speeltje!

Siliconen versus TPE

TPE vs Siliconen

Hierboven ziet u een vergelijking van de details van siliconen borsten versus TPE.
1. De tepels zijn harder, zoals bij een opgewonden vrouw.
2. De huid heeft veel meer detail en kleurverschillen in plaats van één kleur.
3. Het gevoel is ook anders, door de extra laag in de Pururun Blue Vein Oppai 2200 voelen de borsten echt aan als een vrouwenborst, nog meer dan je gewend bent van TPE borsten.
4. Niet onbelangrijk, het decolleté is steviger, wat een andere oppai-ervaring geeft.
En ze zijn lekkerder om aan te likken of te zuigen. Tijd om te gaan genieten!

Specificaties:

Gewicht: 2250 g
Lengte: 285 mm
Breedte: 170 mm
Hoogte: 90 mm

keep reading

Meer informatie

Gewicht 2.200,00 g

International Reviews

Product
Service
bluffant
Gereviewd door Laurents1
Le produit est conforme à la description, bluffant de réalisme et agréable au toucher et de bonnes sensations.
Par contre, il y a eu du retard dans la livraison. et le colis est arrivé endommagé (carton déchiré à deux endroits et peu de scotch pour bien fermer le colis).
Heureusement le produit n'a eu aucun dégât.
Peut-être revoir votre mode d'emballage ou/et changer de transporteur.
Translate review
Product
Service
Durable
Gereviewd door Lithuanian
Silicone is far more durable, longlasting and doesn't leak oil like TPE does. In exchange, it is firm and not bouncy. So if you want oppai toy that will last you a long time, pick this up! Sadly, paint will fade away after a while.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Pururun Blue Vein Oppai 2200
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.