100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Ana Virgin

Puni Ana Virgin: Puni Ana ontmoet Puni Virgin Puni Ana Virgin

EXE en G-Project hebben hun krachten gebundeld om twee van de meest geliefde onahole modellen van Japan samen te voegen: de Puni Ana en de Puni Virgin! De resulterende Puni Ana Virgin miniheup is een geweldige onahole, gemaakt van een duurzaam materiaal, prachtig ontworpen, en dankzij de verrassende texturen een genot om te gebruiken.

Puni Ana Virgin miniheup

Deze masturbator is de gulden middenweg tussen een compacte onahole en een heup masturbator: het speeltje weegt 1000 gram en is ongeveer 17 cm lang. Je kunt hem met één hand gebruiken, maar er is genoeg ruimte voor beide handen. Dankzij het elastische materiaal kun je de Puni Ana gemakkelijk op-en-neer laten stuiteren in je schoot.

Aan de buitenkant heeft het speeltje de klassieke Puni Ana DX vorm: een smalle taille, een klein rond kontje en een strak kutje in vorm van een muntgleuf. Als je de zijkanten vastpakt en de buitenste schaamlippen uit elkaar spreidt, zie je de binnenste schaamlippen en de donkerroze binnenkant met de intrigerende 'rugspier' ribbel.

Momochi materiaal

Een van de meest geprezen eigenschappen van de speeltjes van G-Project is het materiaal: het is zacht en rekbaar, maar toch duurzaam, en heeft een minder sterke geur dan de materialen van veel concurrenten. Zelfs na veelvuldig gebruik voelt het nog zacht aan, zelfs zonder onderhoudspoeder aan te brengen.

Zoals je kunt zien is er ook een tweede materiaal, maar de Puni Ana Virgin heeft niet de gebruikelijke tweelaagse structuur. Meer daarover lees je hieronder!

Het unieke kutje van de Puni Ana VirginPuni Ana Virgin

Het kutje van deze mini heup masturbator begint met een stel prachtig gevormde binnenste- en buitenste schaamlippen, die als toegangspoort functioneren. Hierna begint de daadwerkelijke tunnel, en deze heeft een zeer interessant ontwerp. Het eerste gedeelte van de tunnel is bedekt met subtiele ribbels van een zacht materiaal.

Wat de Puni Ana Virgin echter uniek maakt is de dikke ribbel, die de fabrikanten de 'rugspier' noemen. Dit stevigere roze materiaal vormt een stimulerende, flexibele ribbel die bij elke stoot langs je eikel glijdt.

Hoe dieper je de tunnel binnen stoot, hoe strakker het stimulerende roze materiaal zich om je sluit, wat een vernauwend gevoel creëert. De laatste ruimte heeft maar liefst 11 geplooide ribbels die je van alle kanten masseren.

De unieke texturen komen verrassend goed samen en maken dit tot een enorm leuke en veelzijdige onahole. Probeer de Puni Ana Virginhole ook eens heen-en-weer te draaien of licht uit te wringen voor een totaal andere sensatie dan je gewend bent!

Puni Ana Virgin Specificaties

Gewicht: 1000g
Materiaal: Momochi materiaal
Lengte: 17 cm
Breedte: 15 cm
Tunnel lengte: ongeveer 13 cm
Merk: G-Project x EXE samenwerking

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 1.000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Puni Ana Virgin
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.