This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Ana SukeSuke DX

De mascotte van EXE, Puni Ana is terug met een ander DX (Deluxe) speeltje! Door dit nieuwe transparante materiaal kan je genieten van haar twee strakke tunnels die zelfs nog meer visueel stimulerend zijn.

Eindelijk: een transparante, niet al te stevige onaholepuni ana suke suke dx

Tot nu toe zijn de meeste transparante onaholes nogal hard. Dit is geweldig als je het leuk vindt dat je seksspeeltjes stimulerend en intens zijn, maar het betekent dat zij die het graag wat zachter aanpakken, het plezier van een doorschijnend onahole hebben gemist. Het materiaal dat in de Puni Ana Suke Suke DX wordt gebruikt, is niet zo zacht als het Fuwatoro-materiaal van EXE, maar het is nog steeds zacht en rekbaar zoals je kan zien op de foto's van het product.

Dankzij het transparante materiaal zie je de tunnels van Puni Ana zich uitrekken als je telkens weer naar binnen stoot!

Het kutje van Puni Ana

De structuur binnenin is dezelfde als die van de andere Puni Ana DX hips: de uitgesproken schaamlippen vormen een strakke sluiting rond je penis als je dieper in de tunnel glijdt. Niet alleen zijn de zijkanten bedekt met tientallen kleine stimulerende bobbels, de tunnel zelf buigt ook op en neer, waardoor subtiele maar erg aangename drukpunten ontstaan. Naar achteren toe wordt de tunnel iets strakker, waardoor het plezier groter wordt.

Het strakke kontje van Puni Ana

Natuurlijk heeft Puni Ana meer dan één opening voor jou om te vullen! De anale tunnel begint met een strakke ingang die een sluitspier nabootst, en wat volgt is een glooiende tunnel met strakkere en bredere zones, bekleed met golvende, membraanachtige texturen.

Extra lang en gemakkelijk te reinigen

In tegenstelling tot de meeste hips zijn er tunnels die helemaal door het seksspeeltje lopen. Dit betekent dat zelfs degenen met een veel grotere lengte nog steeds in staat zullen zijn om heel diep te gaan. Een extra voordeel is dat de Puni Ana Suke DX hierdoor zeer eenvoudig te reinigen is: je kan gewoon water door de tunnels spoelen.

Onahole hoogte: 21 cm (bovenkant-onderkant)
Onahole breedte: 20 cm (hip-hip)
Onahole diepte: 10 cm (buik-rug)
Tunnel lengte: 21 cm
Gewicht: 2200 gram
Inclusief gratis staaltje glijmiddel
Vervaardigd door EXE

keep reading

Meer informatie

# of holes 2
Gewicht 2.200,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 210,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
sucks like a vacum
Gereviewd door big daddy
wuold sex agina regain you young kids
Translate review
Product
Service
Nice
Gereviewd door Cunny
Very nice cunny/ass, tight holes and good feeling when pounding her. Very easy to clean compared to the bigger hips. 8/10 would recommend.
Translate review