Puni ana SPDX - 4kg

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 219,95

Special Price € 214,95

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Puni Ana SPDX

The Puni Ana SPDX weighs 4 kg and you feel that when you receive the box. Naturally like every product that you order with us, the Puni Ana SPDX will be shipped in a discrete box.

The packaging of the product itself is a big gold colored box with a manga drawing (made by the well-known Japanese artist named Maruku) on it.

Puna Ana SPDX

The Puni Ana SPDX fits in it exactly. And in the box there is a plastic blister pack with lid, where you can store her in.

Super Deluxe

The Puni Ana series is incredibly popular and now finally also available in Europe. The SPDX is the heaviest, biggest and most realistic Puni Ana Onahole till date! Hence the name SPDX which stands for Super Deluxe.

At first sight it looks like a normal torso onahole with a vaginal and anal entrance. But it is in fact one tunnel that flows in a U-shape, which makes cleaning (rinsing with water) a lot easier.
Super Deluxe Onahole

Above you see the entrance and how big the product is, relative to the hands.

Bones and ribs

The product in its whole feels solid, the exterior feels soft to the touch and has a skin like structure.

If you hold the Puni Ana SPDX by the underside and hold her horizontally, she won’t bend. You can bend her with two hands and when you squeeze her, her ribcage moves. By doing that you can create extra vacuum, but more on that later.
Puni Ana SPDX Bone

This 32 cm long torso doesn’t bend is due to the skeletal structure that is processed in it.

This skeleton looks lifelike and is a big part of making this Onahole even more realistic. Anatomically it is not entirely correct, but that can’t spoil the feeling and the fun. Due to the belly being a bit softer is than the sides where the ribs are located, you have a good grip on the Puni Ana SPDX.

Puni Ana SPDX 3 layered design

The vaginal part of the tunnel exists of two halves. And also two kinds of materials!

According to the manufacturer this material will adjust to the user. The ‘memory material’ changes, to adapt to your penis.

We haven’t experienced this yet, but feel free to write a review about this.
Puni Ana SPDX 3 layered design

The first part of the vaginal tunnel is a bit tighter than the latter part. Because of this the penis stays in a better erection and this variety in the tunnel feels very good. The vaginal wall is covered with nubs and ridges which give a nice stimulation.

A strong sucking effect was to be expected with a torso with a closed backside. By penetration the tunnel which you don’t penetrate will be compressed, so a lot of vacuum arises.
In the tunnel which you don’t use, you can put in a vibrating egg or a small vibrator, for even more pleasure.

The anal tunnel has a corkscrew like structure and no extra inner layer.
On the cross section below you can see that the Puni Ana SPDX is constructed of multiple layers.
SPDX cow girl onahole

This torso onahole is perfect for missionary and cow-girl positions. But you can also sit before her or lay her on a table as you can see on the on the lower right image.
SPDX VS Kaitai Shinsho

For comparison you see on the image above, from left to right, the popular Puni DX, the upgraded SPDX and the Kaitai Shinso. It can be seen very well that the SPDX is the biggest of the three.

The Puni Ana SPDX Onahole characteristics:

Size: 32 x 20 x 11cm
Weight: around 4 kg 
Inclusive lubricant
Special skeleton structure
Packet lubricant of 15ml is included

Extra informatie

Merk EXE
# of holes 2
Number of layers 2
Open/Closed Closed
Reusable Is reusable
Bone structure With bone structure
Theme Anime
Tunnel length 150mm
Product weight 4000gram
 1. Je zult niet teleurgesteld worden, vertrouw me! Review by Mike
  Product
  Service

  De verpakking:
  De verpakking die voor die torso wordt gebruikt, is gewoon ongelooflijk. Allereerst hield ik echt van het materiaal dat werd gebruikt om die goudachtige / glanzende functie na te bootsen. SPDX staat origineel voor Super Deluxe, het geeft echt een premium gevoel aan het product en ik hield echt van die aanraking!

  Hoe dan ook, ik denk echt dat dit een van de meest verbazingwekkende verpakkingen is die ik ooit heb gezien.
  De inhoud:
  Zoals verwacht is de binnenverpakking echt goed. De romp is veilig verpakt in een plastic zak, maar ook in een stevige plastic hoes om elke vorm van schade tijdens het hanteren te voorkomen.
  Uit mijn ervaring is er geen veiliger manier om strepen en strepen aan de buitenkant te voorkomen dan met dit type scherm.
  Het toevoegen van zo'n klein beetje glijmiddel voor zo'n groot product is echter echt hilarisch.


  Product omschrijving:

  Deze torso is de zwaarste die ik ooit heb geprobeerd, 4 kg is echt fijn gevoel als je haar vast hebt! gewoon te gek!
  Over de ribbenkast deze voelt als echt aan, ongelofelijk

  Op het einde voelt het realistisch als fuck. Je kunt alle ribben langs de borst, de botten van de taille en zelfs het bekkenbeen boven de kut voelen, maar aan de andere kant zijn de maag en het gebied rond de navel 100% zacht .
  Spelen met die lichaamsdelen terwijl ze haar kleine poesje neukt, voelt als het bereiken van een nieuwe wereld, letterlijk
  De binnenkanten de holtes kutje en kontje
  Het kutje: de binnenste structuur van de vagina de enige met een dubbele laag. Deze laag is echter erg dun en gekleurd in een heel licht roze kleur.. De strakheid is perfect voor mijn smaak, niet te sterk en niet te los! Ten slotte is de lichtcurve die naar beneden leidt echt GEWELDIG omdat het veel je eikel stimuleert. Gevoel veranderen veel van neuken haar van voren of van achteren. Je kunt ook proberen haar van de zijkant te neuken

  het kontje in plaats van het kutje is dit gat enkel laag en strakker wat een betere duurzaamheid en een hardere sensatie betekent. Merk op dat deze twee daadwerkelijk aan de achterkant zijn aangesloten, zodat het schoonmaken iets gemakkelijker moet zijn dan met een gesloten tunnel. In plaats van het poesje heeft dit gat een meer gedetailleerde structuur met stippen,
  Gevoel:
  Zoals je kunt verwachten na alles wat ik tot nu toe heb gezegd, is het gevoel echt goed en zou je het waarschijnlijk niet lang moeten volhouden als je eenmaal binnen bent.
  Er is geen baarmoeder kamer opgenomen op deze romp. Vandaar dat alle lucht uit de kont komt omdat beide verbonden zijn. Maar ik vond een manier om de ervaring ECHT te verbeteren. Hiervoor plak ik gewoon een USB Onaho Warmer en plaatst je die in haar kont als mijn lul helemaal in haar kut zit. Het blokkeren van het vrijkomen van lucht, creëert dan een heerlijk en nogal sterk vacuüm en zorgen voor een intensere stimulatie. Aan de andere kant helpt het om het stil te houden.
  Terwijl de tweede tunnel is geblokkeerd, moet u er gewoon rekening mee houden dat u een ongelofelijk goed vacuüm krijgt zonder lawaai.
  De kont is intenser dan het poesje, zoals verwacht met die muurstructuur. Het is meer recht, dus je kunt het sneller neuken als dat is wat je zoekt. Aan de andere kant kun je dezelfde truc doen als eerder en een beetje vacuüm creëren door de vagina te blokkeren. Ik gebruik de warmer omdat ik niets anders heb,
  Het leuke aan deze torso is dat je er veel mee kunt spelen. Natuurlijk is het echt cool om haar op je pik te laten zitten terwijl je achter je computer zit te kijken naar wat porno en dat is wat ik het meeste doe. Maar als je haar in twee gaten kunt neuken, zowel aan de voorkant, achterkant en zelfs aan de zijkant, krijg je veel mogelijkheden tot je verbeelding!

  Met zo'n goed gewicht is handvrij ook erg goed mogelijk. Ik probeerde het op een bureau in doggystyle en het was realy INTENSE!

  Je zult niet teleurgesteld worden, vertrouw me =)
  Schoonmaken:
  Zoals verwacht is het schoonmaken van een loli van deze omvang niet zo eenvoudig. Het vereist eigenlijk een techniek, dus ik ga de mijne uitleggen.

  Allereerst zijn beide gaten erg diep. Aan de ene kant is het echt een goede zaak, want je kunt ze ballen diep neuken zonder je zorgen te hoeven maken over een gat aan het einde of zoiets. Maar aan de andere kant wordt het schoonmaken moeilijk, want zelfs met je middelvinger zou je niet helemaal naar binnen kunnen reiken.

  De U-vorm is de belangrijkste plaats waar water vast kan komen te zitten als je het niet goed droog kunnen daar bacteriën komen te zitten, het is echt belangrijk dat ten minste 99% van de binnenstructuur droog is en al het resterende water weg is voordat je het terug plaatst in de doos.

  Dus dit is wat ik gewend ben te doen:

  Ten eerste: spoel en spoel de romp grondig onder uw kraan met lauw schoon water. Schraap alle resterende vloeistoffen (sperma, glijmiddel, speeksel ...) uit elke opening. Het beste wat je kunt doen omdat de tunnels zijn verbonden, is door de punt van de kraan in een van de gaten te steken en vervolgens de binnenkant met de kracht van de straal te gebruiken. Alles komt uit het andere gat eruit en in een paar seconden zie je dat de binnenkant compleet netjes en schoon is. Controleer met je vinger en steek je vinger naar binnen en kijk of je nog steeds dat plakkerige / slijmerige gevoel voelt. Zo niet,dan nog een keer spoelen.

  Ten tweede: als je romp helemaal schoon is, wikkel je hem in een grote handdoek. Na een paar minuten moet de buitenkant droog zijn.

  Ten derde - Voor de binnenkant, eerst beginnen met het drogen van de schaamlippen van de kut. Door de vorm van de gezwollen lippen kan water daar gemakkelijk vast komen te zitten, dus is het belangrijk om het volledig droog te maken. Ga daarna heel voorzichtig naar binnen, forceer je niet, anders krijg je wat schade aan de binnenste roze laag. Doe hetzelfde voor de billen. Voor beide, ga zo diep als je kunt en stop zodra je de limiet bereikt, zelfs als je niet de bodem bent.

  Ten vierde: gebruik een andere handschoen van microfiber, deze keer een dunnere handdoek Met deze moet je helemaal naar binnen kunnen reiken. Je moet absoluut de U-vorm droog maken Maak je echter geen zorgen over de botstructuur, het kan veel buigen en zal niet snel breken.

  Ten vijfde - Druk als je klaar bent op de buik. Als je wat PLOP-geluid met lucht hoort, dan is het goed. Als je nog steeds wat water hoort, is het nog niet droog genoeg.
  Het schoonmaken met deze torso is echt het slechtste deel. Niet onmogelijk, maar een beetje moeilijk en die een goede techniek vereist.
  Conclusie:
  De Puni Ana SPDX is echt een adembenemende torso. Nooit eerder heb ik zo'n ongelooflijk en complex product geprobeerd. Het grote formaat gecombineerd met de innerlijke botstructuur samen met die enorme 4 KG maakt dit ding echt iets unieks. De rondingen en vormen van het lichaam zijn verbazingwekkend goed gevormd, de ribbenkooi voelt superrealistisch aan en zelfs de bil voelt echt goed om te grijpen!

  Elke hole voelt fantastisch! Ik heb een voorkeur voor de kut maar de kont is ook echt goed. Overschakelen van de ene naar de andere is geweldig . op je pik laten rijden terwijl je op een stoel zit is erg leuk, maar Ik vond het geweldig om haar doggystyle te nemen op mijn bureau

  ik raad deze zeker aan, en je zult echt geen spijt krijgen
  (Geplaatst op 17-06-2018)

 2. Top notch Review by Johannes
  Product
  Service

  Een geweldig speeltje =3 Met een gewicht meer dan 4 kg voelt dit veel fijner dan een kleine onahole. De vaginale tunnel is erg stimulerend en voelt anders als je het speeltje in verschillende draaihouding houdt. De anale tunnel voelt goed, maar is een standaard structuur die je veel ziet in andere speeltjes. De kleine borsten zijn leuk om vast te houden en de grootte zorgt voor een geweldige grip. De ribbenkast geeft je het gevoel dat je een bijna echte vrouw op handen hebt, i.p.v. een stuk rubber dat visueel je probeert af te leiden.
  Ja, het is prijzig, maar de kwaliteit is er ook naar.

  Niet te zwaar of te groot om moeilijk te gebruiken of buiten zicht te verstoppen, maar wel groot genoeg om je ervaring drastisch te verbeteren. EXE heeft jaren ervaring in de industie en dat zie je, ze weten precies hoe ze hun klanten tevreden houden.

  Nadelen die ik heb ondervonden, zijn ;
  - Dat het drogen moeilijk is. Omdat de tunnels verbonden zijn, is het moeilijk de plek waar deze samenkomen moeilijk droog te maken, schoonmaken is gewoon een kwestie van een kraan op de anale tunnel zetten en een beetje scrubben met je vingers. Nee, het droogmaken dat vereist wat inventiviteit. Ik stop er meestal 2 microvezel doeken in (op elke tunnel 1) en laat het natuurlijk opdrogen. Voor de zekerheid spuit is wat antibactiriele onderhoudsspray in de diepste einden van de onahole na het droogmaken om zeker te zijn dat er geen microgroei op treed.
  - Dat na een jaar gebruik de zachte laag voorin de vaginale tunnel is losgescheurd. Materiaal is kennelijk te dun en te zwak verbonden om de stress te kunnen weerstaan voor een lange periode. Zonde! Gelukkig is het dikkere materiaal achter in de tunnel sterk genoeg om na een langere periode vrijwel geen wear-and-tear te vertonen.
  - Dat door verbinding van de tunnels het mogelijj is dat je zaakje een kledderboel wordt, omdat de sappen er aan de andere kant uit kan lopen als de lotion te dun wordt of de hoeveelheid vloeistof intern teveel wordt. Een handdoek bij de hand kan nooit kwaad.

  Al met al is deze onahole aan ieder aan te raden die iets grooters en realistischer wilt dan een sleeve. Gevoel en kwaliteit zijn top notch (v. d. beste kwaliteit) zonder dat men meteen veel geld moet dokken voor een heup of een doll.
  Alternatieven genoeg, maar de combi van het gewicht, de grootte, de hoeveelheid tunnels en hun realistische design, de feit dat op schouders na je een heel body krijgt in de prijs klasse, maakt dat deze onahole er met schouders boven de competitie uitsteekt.

  (Geplaatst op 16-05-2018)