This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Ana F orale masturbator

Puni Ana F Blowjob Masturbator

De mascotte van EXE is terug, en ze is beter dan ooit tevoren! Na een groot aantal geweldige onaholes, heupen en torso's heeft EXE eindelijk besloten een orale masturbator te maken. Dit twee-laags ontwerp bevat een realistische en gedetailleerde tunnel, compleet met tong en nauwe keel om een deepthroat gevoel na te bootsen. Lees verder om meer te weten te komen!

Ana

EXE heeft door de jaren heen een groot aantal speeltjes aan de Puni Ana reeks toegevoegd, van kleine handheld masturbators tot de 10 kilo wegende Puni Ana Miracle DX torso. De Puni Ana F is de eerste orale onahole in deze reeks.

EXE heeft alle kennis en expertise die ze hebben verzameld met het ontwerpen van de rest van de reeks samengebracht in de Puni Ana F. Ook al is deze masturbator met een gewicht van 330 gram relatief licht, ze is nog steeds ontzettend stimulerend en realistisch.

En maak je geen zorgen, ze bijt niet! Deze onahole heeft geen tanden, in tegenstelling tot de Bocca Della Verita of de ONDO!NUPU.

Deepthroat ervaring

Zoals bij elke pijpbeurt begint de Puni Ana F met een mooi gevormde mond. Haar lippen zijn geen eenvoudige 'gleuf', zoals je misschien verwacht van de tekening op de verpakking. Ze zijn vol en realistisch gevormd, met mondhoeken die in een glimlach omhoog krullen. Het is heerlijk om aan het begin van je sessie je eikel over haar vochtige lippen te laten glijden. 

Je toegang wordt makkelijk gemaakt door de ruimte tussen haar lippen, die groter is dan bij de meeste pussy of anale onaholes. Als je naar binnen glijdt, voel je de tong van beneden tegen je aan drukken, terwijl de ribbels van het gehemelte je van boven stimuleren. Duw nog verder richting de achterkant van de tong, en je voelt hoe de Puni Ana F zich strakker om je heen sluit, terwijl je haar keel binnenglijdt. De tunnel is hier bedekt met zachte, natuurlijke plooien die ontworpen zijn om een echte keel na te bootsen. 

Het uiteinde van de tunnel knijpt zich strak om je heen, en heeft verschillende ribbels die de bovenkant van je eikel masseren.

Dubbel-laags ontwerp

De Puni Ana F heeft twee lagen: een dikke huidkleurige laag aan de buitenkant, en een roze binnenkant.

De buitenlaag is gemaakt om de zachte huid van een jonge vrouw na te bootsen. Deze laag voelt heerlijk aan en warmt snel op als je je onahole graag opwarmt voor gebruik.

De verende binnenlaag is ontworpen voor optimale stimulatie. Het is een beetje sponzig, maar niet slap, wat perfect materiaal is voor de tong.

Kortom...

The Puni Ana F is a great addition to the Puni Ana line, with a beautiful design and semi-realistic stimulation.

De Puni Ana F is een geweldige toevoeging aan de Puni Ana reeks, met een prachtig ontwerp en semi-realistische stimulatie.

Puni Ana F Eigenschappen

Onahole lengte: 13 cm
Onahole breedte: 6.5 cm
Onahole gewicht: 330 gram
Inclusief gratis lotion (glijmiddel) sample
Materiaal: TPE
Geproduceerd door EXE

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 330,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 110,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
Sloppy
Gereviewd door Khrone
It's like a sloppy blowjob, feels excellent, soft. The entrance start to tear after some use, but it still give me good times.
Translate review
Product
Service
sehr angenehm, mit Rissen am Eingang ist zu rechnen nach gröberer Nutzung
Gereviewd door MCM
trotz des sehr weichen Materials eine sehr gute Stimulierung. Unerwarteterweise spürt man hier die Zunge was man bei anderen BlowJob-Mastubatoren mit härterem Material nicht tut. Das weiche Material erlaubt trotz des kürzeren Tunnels auch bei längeren Penisen vollen Eintritt was durch auflegen der Hand am OnaHole-Ende eine weitere Stimulierungsmöglkichkeit bietet.
Kritik: Aufgrund des weichen Materials ist mit Rissen am Eingang bei regelmäßiger Nutzung zu rechnen, das dass flexible Ende nicht reißt ist ein Wunder und noch mit zu rechnen. Desweiteren ist die Unterdruckfunktion schwächer als bei anderen Mastubatoren. Produktionstechnisch würde ich das Aufbringen einer härteren Außenschicht empfehlen, was alle meine Kritikpunkte aufheben würde.
persönliche Anmerkung: ich bin ein großer Freund von Zähnen am BlowJob-Mastubator, vorallem aus härterem Material. Leider hat dieser gar keine.
Trotz allem zu empfehlen, einer der besseren BlowJob-Mastubatoren in dieser Preisklasse.
Translate review