Panzer Girls - Yukari Onahole

Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Panzer Girls - Yukari Onahole

Soms zitten leuke dingen in een klein pakketje... De Panzer Girl Yukari is een bedrieglijk onschuldig ogende onahole die dankzij een combinatie van meerdere lagen en goed gedefinieerde texturen een geweldige stimulatie levert. Deze onahole maakt deel uit van de Premium-lijn van XTC Japan en dit is terug te zien in alles van de materialen en het detailniveau tot de verpakking.

Yukari's Premium Materiaal

XTC Japan's Premium Line is gemaakt van een zeer duurzaam materiaal, waardoor de prachtig gemaakte texturen intact blijven, zelfs na veel gebruik. Het heeft ook een zeer neutrale geur en is helemaal niet vettig, zoals sommige goedkopere onaholes zijn. Gewoonlijk zal een onahole met een laag oliegehalte een beetje stijf aanvoelen, maar de Yukari onahole voelt luxueus zacht aan.

Girls Panzer Yukari Pussy Hentai

Unieke structuur in de buitenste laag

XTC Japan heeft deze zachtheid\ bereikt met een nieuwe, speciale techniek: duizenden luchtbellen worden gevangen in de buitenste laag, terwijl de huid wel glad en zacht blijft. Deze luchtbellen geven een beetje buffer en zorgen ervoor dat het materiaal zacht en kussenachtig aanvoelt. Als je het aanraakt, voelt het als de zachte huid van een vrouw!

Luxe binnenlaag

Als je Yukari's schaamlippen spreidt zie je het dieprode materiaal aan de binnenkant. Deze binnenlaag voelt net als de met membraan bedekte spieren in een vagina: elastisch, maar wel met wat 'grip'. Het materiaal dat hier wordt gebruikt, is ook van eersteklas kwaliteit, wat zowel te zien is aan het niveau van scherpe details als aan het gevoel wanneer je het gebruikt.

Sommige onaholes zeggen een dubbellaags ontwerp te hebben, terwijl de binnenlaag slechts een paar millimeter dik is. Voor die onaholes is het effect vooral visueel: de roze binnenkant ziet er geweldig uit, maar het is zo dun dat het qua gevoel erg weinig uitmaakt. Bij de Panzer Girl is de binnenlaag lekker dik, waardoor ze net dat beetje extra knijpkracht heeft.

Dit Premium Materiaal is absoluut top en we dat XTC Japan er meer producten mee maakt!

Een tunnel met goed gedefinieërde textuur

De Panzer Girl's Tunnel begint al met de volle cameltoe schaamlippen. Ze zijn glad en een beetje gestileerd, waardoor het heel gemakkelijk is om naar binnen te duwen.

Het eerste deel van de tunnel is glad, afgezien van een paar subtiele ribbels, maar daarna krijg je een verscheidenheid aan verschillende texturen: na een ring van bolletjes trekt ze zich strakker om je heen, waardoor je naar een spiraalvormige draaikolk van ribbels gaat, ieder bedekt met een tiental stimulerende punten. Dan bereik je een reeks poorten: een met subtiele vinnen, een gladde, een cirkel van bollen en tot slot een strakkere reeks kleinere ringen waar je één voor één langs kunt schuiven totdat ze je stevig om je schacht grijpen.

Het laatste deel van de tunnel van deze onahole heeft een aantal masserende bobbels die van alle kanten tegen je aan drukken voordat de tunnel uitmondt in een iets bredere eindkamer. Een cirkel van ronde masserende noppen glijdt hier langs je eikel, en de grote ronde bol aan het einde "kust" je top iedere keer dat je volledig naar binnen stoot. 

Je ziet dat het premium materiaal perfect is voor dit soort complexe texturen: ze zijn allemaal prachtig scherp gedefinieërd en blijven goed in vorm. 

Panzer Girl Yukari onahole: de samenvatting

Deze compacte onahole heeft een ongelooflijk goed gemaakte tunnel. De felrode binnenlaag in combinatie met de texturen zorgt ervoor dat Panzer Girl Yukari enorm veel genot geeft. Het premium materiaal voelt realistisch en stimulerend aan. Yukari verdient absoluut XTC Japan's "Premium" Label!

Premium Material onahole XTC japan

Panzer Girl Specificaties

Onahole lengte: 16 cm
Onahole breedte: 7.5 cm
Tunnel lengte: 13.5 cm
Gewicht: 380 grams
Materiaal: XTC プレミアム (Premium)
Merk: XTC Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 380,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Panzer Girls - Yukari Onahole
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.