Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 49,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Kay's sexy lichaam, blonde haar, speelse persoonlijkheid en can-do houding zijn genoeg om de aandacht van elke man te trekken... En als ze jouw aandacht heeft, laat ze je niet meer gaan! Deze onahole van XTC Japan's Panzer Girls voelt lekker realistisch aan en de rode binnenlaag is bekleed met een grote verscheidenheid aan goed gemaakte texturen.

Premium materiaal, premium proces

De Panzer Girls Kay onahole heeft een eenvoudige maar elegante vorm: een redelijk realistisch vulva en anus sieren de voorkant, en het 'lichaam' van de onahole heeft de vorm van een strakke buik, met een navel en een lichte welving van spieren. Het voelt heerlijk aan en heeft een zeer neutrale geur.
Panzer Girl Kay

Zachte huid

Het premium materiaal voelt zacht en luxueus aan: kussenachtig in plaats van de puddingachtige textuur die je bij de goedkopere toys vaak ziet. De onahole bevat heel weinig olie, maar is toch zacht, iets wat maar winig merken lukt. 

XTC Japan heeft deze perfecte balans bereikt door een speciale techniek waarbij duizenden kleine luchtbelletjes in het materiaal worden gevangen, zonder het oppervlak ervan te doorbreken. Deze nieuwe techniek zorgt voor een prachtig veerkrachtig en duurzaam materiaal zonder dat er veel olie toegevoegd hoeft te worden.

Luxe binnenlaag

Maar dat is niet alles: de Panzer Girls Kay is gevoerd met een dikke laag rood materiaal, speciaal gemaakt om aan te voelen als een echte vagina: rekbaar, maar wel met wat grip. Het materiaal leent zich voor texturen met zeer veel detail, en als je wat glijmiddel toevoegt en een USB-verwarmer gebruikt, lopen de rillingen van plezier al snel over je rug...

Kay’s tunnel

Wanneer je naar binnen stoot zul je merken dat je van alle kanten wordt belaagd door een grote verscheidenheid aan texturen, met een aangename afwisseling tussen intensere en mildere stukken.

Bij de ingang leiden subtiele lijnen je naar binnen langs twee poorten die zich om je heen sluiten. De tunnel wordt strakker terwijl masserende bobbels van alle kanten tegen je aan drukken: ze rekken en bewegen een beetje bij elke stoot, terwijl de ribbels op hun oppervlak je huid zachtjes vastgrijpen voor extra stimulatie. Daarna kom je in een milder stuk waar de muren bedekt zijn met met subtiele organische texturen en masserende knobbeltjes. Als je je tijd neemt en de onahole op de juiste manier draait, voel je dat deze kleine bobbeltjes je meest gevoelige plekjes strelen.

Natuurlijk zou Kay geen genoegen nemen met iets anders dan een explosief einde: het einde van haar tunnel heeft twee membraanachtige poorten die zich om je pik wikkelen terwijl je hem helemaal naar binnen stoot, en de ronde massagebultjes in haar "baarmoeder" glijden over je eikel heen tot je klaarkomt. 

Panzer Girls Kay: de samenvatting

De Premium-lijn van XTC Japan schittert echt in deze onahole: de texturen zijn helder en gedetailleerd, het materiaal voelt absoluut geweldig aan en de dubbellaagse constructie tilt het geheel naar een hoger niveau.

Panzer Girls Kay specificaties

Onahole lengte: 16 cm
Onahole breedte: 7.5 cm
Tunnel lengte: 13.5 cm
Gewicht: 390 gr
Materiaal: XTC プレミアム (Premium)
Merk: XTC Japan

panzer girls hentai onahole premium material

Extra informatie

MerkXTC Japan
# of holes1
Number of layers2
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length135mm
Product weight390gram