Otokonoko DX Femboy Onahole

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Otokonoko DX Femboy Onahole

Otokonoko DX Femboy Onahole otokonoko onahole femboy crossdressing

Een lief gezicht, een petite figuur, lange witten kousen, en... een bobbel tussen de benen? Deze heupmasturbator heeft een nogal prominent extra lichaamsdeel: een pik!

Een Otokonoko onahole

Otokonoko is een Japanse term die doorgaans wordt vertaald als 'mannelijke dochter', maar femboy is waarschijnlijk een bekendere term in het westen. Het verwijst naar mannen die zich graag op een vrouwelijke manier uitdrukken, bijvoorbeeld door vrouwenkleren te dragen, make-up te gebruiken, en vrouwelijke manieren aan te nemen. Dit betekent niet dat ze gay of transgender zijn: een otokonoko persoon identificeert zichzelf meestal als een man en is vaak hetero. In manga wordt vaak gezegd dat de otokonoko 'te schattig is voor een echt meisje'!

Met een gewicht van meer dan 2 kilo is dit een vrij groot seksspeeltje, met meer dan genoeg vlees om vast te pakken. Het kleine lichaam heeft een schattig buikje met een navel, ronde billen, en natuurlijk een pik met ballen. Het materiaal is zacht, verend en vrij elastisch, maar de binnenkant van de anus en penis zijn verstevigd.

otokonoko onahole femboy

Een tweelaagse anus

Als je de ronde billen van de otokonoko uit elkaar spreidt zul je zien hoe de strakke anus op je wacht. De binnenstructuur is - uiteraard - ontworpen om je te bevredigen. Zone 1 heeft een dikke genotsbobbel, bedekt met kleinere massagebobbels. Deze massagebobbels bewegen bij iedere stoot iets met je mee en glijden langs je schacht. Hierna vernauwt de tunnel en buigt hij iets af, met wanden die bedekt zijn met kleine ribbels voor wat subtiele extra grip. Dit gedeelte leidt je naar Zone 2, waar golvende ribbels zich om je heen vouwen en een lichte druk op je uitoefenen. Het laatste gedeelte, Zone 3, is een ronde eindruimte die zich aan je vastzuigt, wat zorgt voor een spectaculaire climax.

Omdat de tunnel zo asymmetrisch is, krijg je een totaal andere stimulatie als je deze masturbator omdraait.

Zoals je kunt zien aan de doorsnede is de binnenkant van de otokonoko onahole gemaakt van een ander materiaal dan de buitenkant. Niet alleen de kleur verschilt: het roze materiaal is ook iets steviger dan de huid eromheen. Hierdoor komen de texturen van de anale tunnel het beste tot hun recht.

Onahole met een pik

En dan nu het onderdeel waar we allemaal nieuwsgierig naar zijn: de pik!

De penis van de otokonoko heeft een verstelbare staaf aan de binnenkant, waardoor je hem kunt positioneren hoe je maar wilt. Deze staaf zorgt ook voor stevigheid, terwijl het materiaal van de huid voor de fijne zachte sensatie zorgt.

De penis is ongeveer 9 centimeter lang, met een diameter van 3.2 centimeter op het wijdste punt. Dit is een goed formaat om mee te beginnen als je nog niet zo veel ervaring hebt met dildo's of anal play, vooral omdat het zachte materiaal nog aardig wat meegeeft.

Kleine aders geven wat extra stimulatie, en de mooi gevormde eikel voelt heerlijk aan terwijl hij bij je naar binnen en buiten glijdt.

Otokonoko DX Femboy Onahole Specificaties

Gewicht: 2130 gram
Lengte: 21 cm
Breedte: 15 cm
Hoogte: 11 cm
Penis lengte: 9 cm
Penis diameter (wijdste punt): 3.2 cm
Anale tunnel lengte: ongeveer 13 cm

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 2.130,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Otokonoko DX Femboy Onahole
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.