Voor 23:00 besteld, morgen in huis! (ma-vri) 100% Discrete betaling en verzending

Onatsuyu 370ml Pussy Juicy Lotion

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 19,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Koop 2 voor € 14,95 per stuk. en bespaar 26%
 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Onatsuyu 370ml Pussy Juicy Lotion

Toysheart staat bekend om zijn hoogwaardige kunstvagina’s. Ze hebben ook een glijmiddel dat speciaal gemaakt is om te gebruiken met kunstvagina’s.

Wat heb je aan de beste kunstvagina zonder het juiste glijmiddel? Waar moet een glijmiddel zoal aan voldoen? Hoe moet de fles eruit zien? Hoe krijg je het zonder te knoeien makkelijk in de kunstvagina?
Deze vragen moet Toysheart gesteld hebben toen ze dit glijmiddel maakten. En Onatsuyu 370ml Pussy Juicy Lotion was het resultaat.

Hoe voelt het?

Hoewel het persoonlijk is welk glijmiddel het best bij jou past. Als je een te dik glijmiddel neemt, vermindert dat het gevoel, neem je een te dun glijmiddel, dan loopt het uit de kunstvagina.
Onatsuyu heeft een dikte die de meeste mensen erg goed bevalt.

Onatsuyu 370ml Pussy Juicy Lotion is dus niet zo dik als sommige Japans glijmiddel, maar wel geconcentreerd en erg glad.
De textuur van dit glijmiddel lijkt heel erg veel op echt vaginaal vocht van vrouwen. Dit is geen marketing praatje, maar dit is wat veel gebruikers schrijven over dit glijmiddel.

Onatsuyu glijmiddel is niet plakkerig en heeft een lichte geur, die heel erg lijkt op de 'Tenga Real lotion' geur. Je kunt het eenvoudig afwassen met water.

De Onatsuyu 370ml Pussy Juicy Lotion fles:

De fles is heeft een makkelijk tuitje, wat we ook zagen bij Nature Glijmiddel. De opening van dit tuitje is iets groter. Hierdoor schenk je het zonder morsen in de kunstvagina en verspil je niets. De mooie Manga tekening siert de fles.
Inhoud: 370ml

Extra informatie

Merk Toysheart
 1. Onatsuyu glijmiddel Review by GH Lemmens
  Service
  Product

  Ik vind het best wel een goed glijmiddel.En het plak niet en is ook weer niet te dun.En service is natuurlijk ook goed,krijg alles netje,s geleverd. (Geplaatst op 03-05-2017)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Peace 360ml

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 19,95

Peace 360ml