Onatsuyu 370ml Pussy Juicy Lotion

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 19,95

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Onatsuyu 370ml Pussy Juicy Lotion

Toysheart staat bekend om zijn hoogwaardige kunstvagina’s. Ze hebben ook een glijmiddel dat speciaal gemaakt is om te gebruiken met kunstvagina’s.

Wat heb je aan de beste kunstvagina zonder het juiste glijmiddel? Waar moet een glijmiddel zoal aan voldoen? Hoe moet de fles eruit zien? Hoe krijg je het zonder te knoeien makkelijk in de kunstvagina?
Deze vragen moet Toysheart gesteld hebben toen ze dit glijmiddel maakten. En Onatsuyu 370ml Pussy Juicy Lotion was het resultaat.

Hoe voelt het?

Hoewel het persoonlijk is welk glijmiddel het best bij jou past. Als je een te dik glijmiddel neemt, vermindert dat het gevoel, neem je een te dun glijmiddel, dan loopt het uit de kunstvagina.
Onatsuyu heeft een dikte die de meeste mensen erg goed bevalt.

Onatsuyu 370ml Pussy Juicy Lotion is dus niet zo dik als sommige Japans glijmiddel, maar wel geconcentreerd en erg glad.
De textuur van dit glijmiddel lijkt heel erg veel op echt vaginaal vocht van vrouwen. Dit is geen marketing praatje, maar dit is wat veel gebruikers schrijven over dit glijmiddel.

Onatsuyu glijmiddel is niet plakkerig en heeft een lichte geur, die heel erg lijkt op de 'Tenga Real lotion' geur. Je kunt het eenvoudig afwassen met water.

De Onatsuyu 370ml Pussy Juicy Lotion fles:

De fles is heeft een makkelijk tuitje, wat we ook zagen bij Nature Glijmiddel. De opening van dit tuitje is iets groter. Hierdoor schenk je het zonder morsen in de kunstvagina en verspil je niets. De mooie Manga tekening siert de fles.
Inhoud: 370ml

Extra informatie

Merk Toysheart
# of holes Nee
Number of layers Nee
Open/Closed Nee
Reusable Nee
Bone structure Nee
Theme Nee
Tunnel length 0mm
Product weight 400gram
 1. Wat de andere zeiden. Review by David
  Product
  Service

  Wel, ik kan het enkel maar beamen, prachtig topspul!!
  Laat het aan de Japaners om een perfecte kopie van kutsap te maken. ;)
  Plakt niet, is niet te dik... loopt wel weg als je zoals iemand anders zei, te ruw bezig bent, en is ook te zien welk materiaal.
  De prijs meer dan waard!!

  (Geplaatst op 02-08-2020)

 2. Gewoon De Beste Review by Anoniem
  Product
  Service

  Heeft een heerlijk en zacht gevoel. Het is waterig genoeg zodat je nog het textuur van je fleshlight kan voelen en slijmerig genoeg om zichzelf samen te houden. Gaat ook redelijk lang mee tijdens het gebruik. Ik heb al minder dan twee maanden gebruikt en het ziet eruit dat ik door het hele jaar kan gebruiken zonder dat het opgraakt.

  Heerlijk geveol en zeer kost-effectief! 10/10! (Geplaatst op 07-07-2019)

 3. Top spul Review by Dave
  Product
  Service

  Intussen heb ik nu al 2 van deze flesjes versleten, en is in vergelijking met andere merken die ik heb geprobeerd tot nu toe het beste wat ik heb gebruikt. (Geplaatst op 01-03-2019)

 4. Realistisch Review by Quintin
  Product
  Service

  Heerlijk glijmiddel die zeer dicht bij de realiteit komt. Laat je onahole aanvoelen net als een echte strakke natte vagina. Enige nadeel is dat het goedje zeer glibberig is en niet zo plakkerig als andere glijmiddelen, waardoor het bij een ruwe partij snel uit de onahole komt lopen. (Geplaatst op 30-07-2018)

 5. Beste Lotion Review by Johannes
  Product
  Service

  Deze op waterbasis gebaseerde glijmiddel is het beste voor gebruik bij grote onaholes en heupen. Geurloos en dik, geeft veel waar voor je geld. Het blijft lekker lang zitten, waardoor je minder nodig hebt vergeleken met andere glijmiddel. Houd je liever van dunner glijmiddel, waardoor je meer sensatie ervaart, dan hoef je maar enkele druppels water toe te voegen. Het word toch dunner naarmate je sessie vordert.
  En voor degene die van meer kinky play houden, het glijmiddel is volledig eetbaar ;3

  Enig nadelen die ik heb ervaren is dat het tuitje best kort is (waardoor je toch je vingers weer moet vuil maken) en dat het geen aantrekkelijke geur heeft.

  Zeker een aanrader. (Geplaatst op 07-06-2018)

 6. Onatsuyu glijmiddel Review by GH Lemmens
  Service
  Product

  Ik vind het best wel een goed glijmiddel.En het plak niet en is ook weer niet te dun.En service is natuurlijk ook goed,krijg alles netje,s geleverd. (Geplaatst op 03-05-2017)