100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Onahole Cleaner Platinum Foam

Houd je seksspeeltjes schoon

Het is belangrijk om je seksspeeltjes goed schoon te houden: hiermee bescherm je niet alleen je eigen gezondheid, maar verleng je ook de levensduur van het speeltje en voorkom je vieze geurtjes. SSI heeft een aantal uitstekende antibacteriële speeltjesreinigers die gebruik maken van geavanceerde technologie om het schoonmaakproces sneller en effectiever te maken.

Seksspeeltjes voor mannen reinigen met de kracht van schuim

Seksspeeltjes voor mannen, zoals onaholes en pocket pussy's, vereisen door de getextureerde tunnel aan de binnenkant extra aandacht bij het schoonmaken. Hoewel je een aardig eind komt met enkel afspoelen, knijpen, en wrijven met je vingers, kan een speciaal product je verzekeren dat het speeltje écht schoon is, zodat je deze altijd met een gerust hart kunt gebruiken.


Druk op het pompje en het schoonmaakmiddel verandert meteen in een dik schuim. Je kunt dit schuim direct op de opening van je onahole spuiten. Het belangrijkste voordeel van het schuim is dat de kleine bubbeltjes vuil en bacteriën zeer effectief in zich opnemen, waarna je het eenvoudig kunt wegspoelen.

foamSpeciale ingrediënten voor desinfecteren en ontgeuren

Het Onahole Cleaning Platinum Foam van SSI is meer dan alleen een schuimend zeepje. Het bevat verschillende ingrediënten die ontworpen zijn om je seksspeeltje grondig te reinigen zonder het te beschadigen. 

Zilverionen:

Het antibacteriële effect van zilver is al vele eeuwen bekend - zelfs Hippocrates schreef erover! Het wordt nog altijd gebruikt in wondverband, antibiotica-crèmes en andere medische toepassingen, en is vooral effectief omdat alleen de bacteriën aanpakt en geen invloed heeft op het menselijk lichaam. De zilverionen in dit schuim verwijderen alle bacteriën uit je seksspeeltje, en beschermen daarmee je huid en voorkomen vieze geurtjes.

Nano-colloïdaal Platina

Deze piepkleine platina deeltjes helpen bij het desinfecteren van je onahole. Bovendien hebben ze ook een antioxiderend effect. De nano-colloïdale vorm is de meest effectieve vorm die er bestaat.

Volgens SSI blijft er een kleine hoeveelheid van de zilver en platina deeltjes achter in het seksspeeltje, wat voor een langdurige bescherming tegen geurtjes en bacteriën zorgt. Dit effect wordt versterkt na iedere keer dat je het schoonmaakschuim gebruikt.

Zo gebruik je Onahole Cleaner Platinum Foam

  1. Spoel eerst je seksspeeltje goed af om het meeste glijmiddel en vloeistoffen te verwijderen - als je dit erin laat zitten verdun je de steriliserende kracht van het schuim.
  2. Spuit vervolgens een flinke hoeveelheid schuim in de tunnel of op het oppervlak. Masseer het speeltje met je vingers om ervoor te zorgen dat het schuim alle plekjes bereikt.
  3. Laat het schuim even inwerken: je kunt het speeltje een paar minuten laten liggen, of het schuim actief over het hele speeltje verspreiden.
  4. Spoel de onahole af en droog het af zoals gebruikelijk. Het schuim is gemakkelijk weg te spoelen, en het neemt hierbij al het vuil en bacteriën met zich mee.

    Als je iets wilt schoonmaken wat niet onder water kan, gebruik dan een zacht doekje om wat schuim aan te brengen, en veeg het daarna af met een tissue.

Onahole Cleaner Platinum Foam Specificaties

Handpompje voor de perfecte hoeveelheid schuim, met een plastic dop voor extra bescherming.

Inhoud: 80 ml

Gewicht: 115 g

Hoogte: 13.3 cm

Breedte:: 4.5 cm

 

keep reading

Meer informatie

Gewicht 115,00 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Onahole Cleaner Platinum Foam
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.