100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Onahole Desinfecterende Platina Spray

Laten we over één ding heel helder zijn: het is zonde om een mooie onahole te kopen en deze vervolgens niet goed te onderhouden. Het is niet alleen smerig om je seksspeeltjes niet goed schoon te maken, het kan ook het materiaal beschadigen en de levensduur van je speeltje verkorten.

Gelukkig is het niet zo ingewikkeld om je onahole goed te reinigen, en het is nóg makkelijker als je de juiste producten hebt om je hierbij te helpen! SSI heeft een speciaal assortiment van schoonmaakproducten ontwikkeld die verder gaan dan de gemiddelde speeltjesreiniger: de speciale ingrediënten helpen bij het langdurig desinfecteren en ontgeuren van je speeltjes!

Zo maak je je pocket pussy schoon na gebruik onahole cleaning spray


Het is altijd beter om je speeltje direct na gebruik schoon te maken. Als je namelijk wacht tot de volgende dag geef je bacteriën de kans om zich te vermenigvuldigen.

  • Spoel de binnen- en buitenkant van je seksspeeltje goed af met lauwwarm water en een druppel milde zeep. Kneed en masseer de onahole om het glijmiddel en andere vloeistoffen goed los te maken.
  • Spuit een beetje schoonmaakspray op de binnen- en buitenkant van je speeltje, en herhaal het kneden en masseren om het schoonmaakmiddel te verspreiden.
  • Spoel goed af.
  • Droog je seksspeeltje grondig af. We verkopen enkele droog-accessoires als je deze stap makkelijker wilt maken voor jezelf.
  • Breng eventueel wat onderhoudspoeder aan op de buitenkant om het zachte gevoel te herstellen en de levensduur van het speeltje te verlengen.
  • Berg het speeltje ten slotte op een droge, donkere plek op, in een opbergzak van een ademend materiaal.

Een desinfecterende en ontgeurende spray voor seksspeeltjes

De begrippen 'schoonmaken' en 'desinfecteren' worden vaak door elkaar gehaald, maar hebben wel degelijk verschillende betekenissen. Bij het schoonmaken verwijder je bacteriën van een oppervlak met water of zeep, terwijl je met desinfecteren deze bacteriën doodt. Een combinatie van de twee is ideaal: alleen schoonmaken verwijdert nooit alle bacteriën, en alleen desinfecteren is niet zo effectief als er nog overal overblijfselen van je sessie aanwezig zijn.


Deze vloeistof is zo dun als water, waardoor het alle delicate texturen van je onahole kan bereiken, inclusief de kleinste hoekjes en gaatjes. Deze smalle plekjes zijn de ideale broedplaats voor bacteriën, maar deze spray komt overal bij!

De Onahole Cleaner Platinum Spray van SSI heeft verschillende ingrediënten die je seksspeeltjes in perfecte staat houden:

Ethanol

Hoogwaardig gefermenteerde alcohol wordt gedestilleerd en verfijnd voordat het aan deze onahole schoonmaakspray wordt toegevoegd. Ethanol werkt snel en effectief bij het steriliseren van oppervlakken en is een veelvoorkomend ingrediënt in speeltjesreinigers.

Platina

Dit ingrediënt zien we minder vaak: minuscule platina-deeltjes zijn aan de spray toegevoegd om je speeltjes nog grondiger te reinigen. Het platina heeft de 'nano-colloïdale' vorm, wat de meest effectieve vorm is.

Citroenzuur

Het klinkt misschien niet zo slim om zuur in je onahole te spuiten, maar in de juiste dosering is citroenzuur een effectief en veilig schoonmaakmiddel.

sex toy cleaning spraySneldrogende schoonmaakspray


Het is belangrijk je onahole goed af te drogen als je bacteriële groei wilt voorkomen. Het ethanol in deze schoonmaakspray helpt hierbij: het verdampt binnen enkele minuten, waardoor je onahole snel weer fris is.

Perfect om mini sekspoppen, borstenmasturbators en andere grote speeltjes fris te houden

Het is best een uitdaging om grote seksspeeltjes schoon te maken. Je moet voorzichtig zijn met het oppervlak: als je het met een ruw doekje of sponsje schoonwrijft, kun je het beschadigen. Dus hoe verwijder je bacteriën, virussen en schimmels van het speeltje? Deze spray biedt de uitkomst! Het verspreid zich eenvoudig over grote oppervlakken en doodt alle bacteriën, zodat het speeltje schoon blijft en fris ruikt.

Onahole Cleaner Platinum Spray specificaties

Inhoud: 100 ml
Gewicht: 125 gram
Afmetingen: 14x4 cm
Fles met nevelspuit en dop
Ingrediënten: Gezuiverd water, ethanol, citroenzuur, kaki tannine, platina
Fabrikant: SSI Japan

keep reading

International Reviews

Product
Service
Very good disinfectant
Gereviewd door OnaPro
A must product especially for bigger masturbators/onaholes. Takes away bad odours/bacteria. I recommend using this to a dried product after cleaning with onahole cleaning foam for best performance. Has alcohol in it, but doesn’t harm onahole. Minus one star from minor smell of alcohol.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Onahole Desinfecterende Platina Spray
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.