Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Onaho of the Round Table

Welkom in de betoverende wereld van "Onaho of the Round Table", een product van maar liefst 3700 gram die fantasieën op de een geweldige manier tot leven laat komen.

Stel je voor dat je het ultieme variatiepakket krijgt - acht verschillende onaholes voor de prijs van een. Het is niet alleen een fantastische deal - het is een avontuur in genot met veel afwisseling.

Ideaal als grappig en origineel verjaardagscadeau, deze "Onaho of the Round Table" levert een nieuwe smaak van extase voor elke dag van de week- en een speciale verrassing voor het weekend. :)

Bereid je voor op een reis door acht unieke tunnels van genot!

Acht tunnels, oneindig genot

Onaho of the Round Table

Gorgona Goddess

Laat je niet misleiden door Gorgona's zacht uitziende lippen en verleidelijke clitoris - ze zijn slechts het begin van een wilde rit. Als je naar binnen glijdt, weet je dat je iets intens te wachten staat.

Binnenin is het een heel ander spel. Ontdek het unieke gevoel van Gorgona: stervormige noppen zoals je die in geen andere onahole vindt.

Deze hemelse punten zijn strategisch geplaatst voor een buitengewone ervaring, elk een uitbarsting van genot als ze op de juiste manieren tegen je aan wrijven en drukken.

En als het er heet aan toe gaat, verandert de textuur en draai je je om je heen als een ontketend beest, klaar om je het hoogtepunt te laten bereiken.

Onaho of the Round Table

Gorgona is niet voor bangeriken. Het is voor degenen die hunkeren naar het randje en willen flirten met de grenzen van hun plezier.

Dus ga je gang, geef je over aan haar omhelzing en laat Gorgona je meenemen naar plaatsen waar je alleen maar van hebt durven dromen.

Onaho of the Round Table

Elsa Scarslut

Duik in Elsa Scarslut en krijg grip op haar weelderige, volle buitenste plooien die smeken om een stevige aanraking.

Glijd door haar slanke opening en voel de nauwsluitende pasvorm als een strak, gevechtsklaar harnas, dat een intense sessie belooft waar je van gaat zweten en hunkeren naar meer.

Binnenin zijn de wanden bezaaid met gulle bobbeltjes die je op alle juiste plekken wrijven, elk een heerlijk drukpunt dat je dieper in het genot zal duwen.

Onaho of the Round Table

Elsa houdt zich niet in. Met elke stoot geeft ze meer van haar geheimen prijs en daagt ze je uit om haar meedogenloze intensiteit bij te houden.

Onaho of the Round Table

Majestic Monara

Majestic Monara is waar je diepste verlangens samenkomen met een meedogenloze aanval van genot. Als je bij haar naar binnen gaat, maken de volle, zachte lippen bij de ingang plaats voor een verrassend strakke pasvorm, die je op de best mogelijke manier vastgrijpt als een bankschroef.

Binnenin is het een doolhof van genot - kriskras door elkaar lopende ribbels en knobbels omzomen de wanden, elk ontworpen om te wrijven, drukken en plagen elke centimeter van je pik.

Het is alsof elke beweging in haar wordt versterkt, met elke ribbel en knobbel een controlepunt van pure extase.

Onaho of the Round Table

Je dieper in Monara duwen voelt als een strijd die je wilt verliezen, met elke ribbel en knobbel strategisch geplaatst om je zintuigen te overweldigen.

De strakheid in combinatie met de agressieve textuur zorgt voor een intense ervaring en een verbijsterend hoogtepunt - ze zal je naar lucht laten happen en laten smeken om meer.

Onaho of the Round Table

Asteria Dragonblade

Duik in Asteria Dragonblade en maak je klaar voor een echte, hands-on ervaring. Meteen in het begin bieden haar jonge volle en zachte buitenste lippen een warm welkom dat slechts een voorproefje is van wat komen gaat.

Ze is strak, als een goed passende handschoen, waardoor elke centimeter die je beweegt intens persoonlijk en precies goed aanvoelt.

Binnenin ontdek je een koninkrijk van sensaties: dikke ribbels en ruime knobbels bekleden de tunnel, elk als een trouwe dienaar van jouw verlangen, toegewijd om jou de koninklijke behandeling te geven.

Onaho of the Round Table

Naarmate je dieper doordringt, onthult Asteria haar ware kracht. Elke knobbel en ribbel is zorgvuldig ontworpen om tegen je aan te wrijven en te drukken op precies de juiste plekken.

De texturen zijn niet zomaar willekeurig; ze vormen een doordachte aanval op je zintuigen, ervoor zorgend dat geen twee momenten identiek zijn en elke seconde doordrenkt is met genot.

Het is alsof ze een eed heeft gezworen op jouw bevrediging, waarbij elke beweging blijk geeft van haar vastberadenheid om jou naar het ultieme hoogtepunt van extase te leiden.

Onaho of the Round Table

Morgaia Pendrath

Bij Morgaia Pendrath draait alles om het leveren van echte sensaties waar je niet op kunt wachten. Meteen vanaf het begin grijpt haar strakke greep je vast en eist ze je volledige aandacht op als een echte krijgerkoningin.

Binnenin is het een wilde rit van sensatie, met rijen brutale, opstandige ribbels en knobbeltjes die wrijven en plagen bij elke beweging en je verder duwen in een wereld van ongeëvenaard genot.

Duik dieper en voel hoe de strijd woedt. De innerlijke texturen botsen en knarsen tegen je aan, elke ribbel en knobbel een felle concurrent die strijdt om jouw hoogtepunt.

Onaho of the Round Table

Het is een meedogenloze, opwindende strijd waarbij je vecht voor controle en geniet van elke minuut.

Met Morgaia is elk moment een test van je uithoudingsvermogen, waarbij je wordt uitgedaagd om door te gaan, totdat je volledig en volkomen overwonnen bent.

Onaho of the Round Table

Anonymous Knight

Subtiel, zachtaardig en totaal fascinerend: dat is Anonymous Knight voor jou. Ze is een Obscured Oathkeeper en als je haar poort binnengaat, ontdek je pas wie ze is.

De clitoris is niet te missen en biedt een beetje extra stimulatie die de toon zet voor de hele ervaring.

Voorbij de erewacht kom je in een lange en smalle tunnel die aanvoelt als een nauwsluitende vagina. Het is nauwsluitend, maar je wordt overal getrakteerd op een reeks knobbels en knobbeltjes.

Onaho of the Round Table

Bij deze kleine ribbeltjes draait alles om textuur - ze zitten langs de zijkanten zodat ze bij elke beweging precies op de juiste manier wrijven en masseren.

Hoe dieper je gaat, hoe strakker en intenser het wordt, alsof ze je toegang geeft tot de meest intieme delen van haar, alleen gereserveerd voor diegenen die het aandurven om te verkennen.

Met elke beweging lijkt ze je dichterbij te trekken, waardoor je je de enige voelt die ooit zover is gekomen, en elk moment is een mix van pure extase en wild, onbekend terrein.

Onaho of the Round Table

Asara Lightblade

Bereid je voor op een persoonlijke ontmoeting met Asara Lightblade. Begin de ervaring met haar verleidelijk volle schaamlippen, een zacht maar stevig welkom dat plaagt wat er komen gaat.

De binnenkant is een reeks gladde, vloeiende ribbels, die stuk voor stuk tegen je aan glijden op een manier die even sierlijk als stimulerend is.

Het is alsof elke beweging een snelle, goed geplaatste slag van haar zwaard is, precies en ontworpen om je te laten sidderen van opwinding.

Onaho of the Round Table

Als je dieper in Asara duwt, worden de ribbels intenser, het plezier wordt opgebouwd tot het bijna te veel is om aan te kunnen.

Ze wrijven en drukken op alle juiste manieren tegen je aan en bootsen Asara's elegante, maar krachtige vechtstijl na, maar hier zijn het je zintuigen die ze verovert.

Met elke stoot trekt ze je verder haar wereld in, waar elke aanraking een belofte is van meer extase die komen gaat, waardoor je buiten adem raakt en snakt naar de volgende zet.

Onaho of the Round Table

Mash Mooncharm

Glijd in Mash Mooncharm en voel de onmiddellijke strakheid die je grijpt als een persoonlijksbewaker, klaar om je mee te nemen op een missie van genot.

De binnenkant is een reeks ribbels en rondingen, elk een doelbewuste barrière die je weerstand afbreekt en je dieper in extase duwt.

Het is alsof ze bij je is, haar schild transformeert in een reeks sensationele strelingen die je plagen en behagen bij elke beweging die je maakt.

Onaho of the Round Table

Hoe dieper je gaat, hoe intenser het wordt. Mash's binnenste is een slagveld van genot, waar elke ribbel een strategische zet is om je wild te maken.

Haar ooit verlegen en gereserveerde aard maakt plaats voor een zelfverzekerde, allesomvattende omhelzing die niet stopt tot je helemaal bevredigd bent.

Laat Mash de leiding nemen; ze heeft de bewegingen om je diepste verlangens te beschermen en te dienen.

Specificaties

 • Verscheidenheid en kwaliteit: Een collectie die zich richt op zowel diverse ervaringen als een constructie van hoge kwaliteit.
 • Unieke sensaties: Elk van de 8 onaholes biedt een aparte en opwindende sensatie, voor een breed scala aan ervaringen.
 • 6 afzonderlijke tunnels: Ontworpen voor gevarieerde en unieke ervaringen, brengt elke tunnel zijn eigen unieke genot.
 • 2 onderling verbonden tunnels: Bieden een complexere en met elkaar verweven ervaring die de variatie en intensiteit vergroot.
 • Dagelijkse afwisseling: Perfect om elke dag van de week een andere sensatie te ervaren, met een extra optie voor in het weekend.
 • Gericht op gebruikerservaring: Afgestemd op een breed scala aan wensen en voorkeuren.

Afmetingen

Gewicht: 3700 gram
Hoogte: 90 mm
Diameter: 23 cm (met schaamlippen totaal 25 cm)

Tunnel Lengths:
- Gorgona Goddess: 125 mm
- Elsa Scarslut: 120 mm
- Majestic Monara: 110 mm
- Asteria Dragonblade: 230 mm (open tunnel, doorlopend)
- Anonymous Knight: 125 mm
- Asara Lightblade: 120 mm
- Mash Mooncharm: 230 mm (open tunnel, doorlopend)
- Mordred: 120 mm

Merk: XTC Japan

keep reading
loader
Bezig met laden...

Klantenreviews

star
5/5 Based on 1 reviews
 • star star star star star
  100% (1)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
Filter reviews by:
Very diverse product
Review by John
Great product, you'll get 8 onaholes in one!
Just tried every hole and I am very pleased, still trying out to see which one is my favorite :)
Cleaning may take a little longer though.
I hope they make another version with some anal and oral textures, I really like the concept of this product!
Review helpful?

Meer informatie

Gewicht 3.700,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm

International Reviews

Product
Service
Pendragon
Gereviewd door Arthur
Ummm, I haven't bought the item, but am just wondering/challenging if anyone has tried to use this with other 'knights' at the same time.
Translate review
Product
Service
Onaho of the Round Table! WOW!
Gereviewd door Zamsala
I have many good toys but this one is the BEST. It is the ultimate fantasy of having a harem with SO MANY GIRLS. Every hole feels different and soooo awesome. I always switch between these holes and the fun never stops, it is amazing. For me it is a 9.7/10. Highly recommend to everyone!
Translate review
Product
Service
TRES BIEN CONÇU
Gereviewd door Diagreso
Très bonne idèe
Bonne qualité
Reliefs variés et bonnes sensations des différents tunnels of love
Translate review
Product
Service
Expectations are met !
Gereviewd door PenIsMightier
For this price range i had reservation regarding the overall quality of this product. I thought it would only be a gimmicky product selling on its unique and weird feature.

I thought the material would be flimsy. Once i had it in hand it feels very well made and durable.
I thought the feeling would be underwhelming between each tunnels. They all feel different and unique some differences are tame between some of the tunnels but overall you will find little details to tell them apart. The material allows for a variety of tightness that i wasn't expecting either, again it feels like this will hold on for quite a while and not break after a few uses retaining the uniqueness of some tunnels.
I thought it would be a pain to wash. It can be a bit bothersome as this product is massive but 6 of the tunnels aren't that deep and they're pretty easy to reach inside and the pass through tunnel is the easiest to clean.

All my apprehension were dismissed after the first uses. I recommend this product as it is very well made for this price point. And as the promotionnal video says you won't get tired of this product for a long time I sure won't !
Translate review
Product
Service
Ultimate fantasy
Gereviewd door Data
I had many good toys in the past but this one takes the cake. It is really the ultimate fantasy of having sex with multiple girls. Every hole feels different and soooo good. You want to switch constantly betwenn all the holes, it is amazing. For me it is a 10/10. Highly recommend
Translate review
Product
Service
Excellentes sensations
Gereviewd door Ham
This toy is simply awsome. 7 holes and differents sensations is really worth it. All the labias are nicely designed, At first, the openings look very small (about a pencil diameter) and i was worry that it would tear off quickly. But the material is very soft and smooth and expand very well. Rubbing the inside of the selected hole with lubricant was very exciting in itself. the tightness of the hole design and the elasticity of the material works wonder! A was surprised to be able go fully inside the hole as i knew the depth is only 14cm then i remembered that there is one that goes through and i got it first try! Marvelous sensation there... after some trusts, the left neigthbour hole started to tempt me and i put lubricant inside it with my finger. Woah working on 2 pussys at the same time, fantasy of fantasies comes true at this point. I set the toy on a table to practice standing...Spoiler alert : the go through tunnel is the one with MOE labias.
I put only 4 stars for the service because the toy's box was slightly damaged during transport due partly for not enough blocking material inside the delivery box but also because this toy is MASSIVE.
Honestly? Just buy it!
Thanks you Motsutoys for providing this wonder! and Most Thanks to XTC to made it possible.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Onaho of the Round Table
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.