Okuchi Motion Blowjob Seksspeeltje

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 84,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Okuchi Motion Blowjob Seksspeeltje

Niet gedacht dat blowjob onaholes nog verbeterd konden worden? Dan heb je het toch mis! Met één creatieve vernieuwing tilt PPP dit deep-throat speeltje naar een hoger niveau.

Okuchi Verpakking

Alleen al de doos van de Okuchi Motion doet je bloed sneller stromen: een welgevormd meisje knielt voor je op de grond; haar strakke uniform verhult nog maar net haar borsten. Ze opent haar mond en steekt haar tong uit, terwijl het speeksel van haar kin druipt. Ze is klaar om door je gebruikt te worden, en smeekt je bijna om je in haar mond te mogen nemen. Hoe kun je daar nou nee tegen zeggen?

Gedwongen pijpbeurt masturbator: Wijd open!

Zoals veel andere blowjob speeltjes voor mannen heeft de Okuchi een rij tanden aan de voorkant voor een realistischer uiterlijk. Het kan echter een beetje ongemakkelijk zijn om langs deze tanden te glijden of de mond open te houden. De tanden zijn gemaakt van een flexibel materiaal, maar misschien heb je nog steeds liever niet dat ze over je eikel schrapen. Wat als je haar kon dwingen haar mond wijd open te doen, zoals je bij een echt meisje zou doen? De Okuchi Motion kan precies dat!

De onder- en boventanden zijn verbonden met een lange kaakstructuur die tot halverwege de Okuchi motion doorloopt. Door in het midden van de onahole te knijpen gaat de mond vanzelf open, waardoor je gemakkelijk naar binnen kunt glijden. Vooral in combinatie met het juiste glijmiddel is het ontzettend opwindend om de lippen open te zien gaan.

Verbeterde Deepthroat

De orale tunnel in deze blowjob masturbator heeft de ene verrassing na de andere in petto, en elke centimeter is bedekt met stimulerende texturen.

Het plezier begint bij blowjob onaholes al aan de buitenkant. Breng wat glijmiddel aan en gebruik de mond om je eikel te teasen door met de lippen erlangs te glijden. De Okuchi Motion maakt dit voorspel nog leuker: open en sluit de mond door in het midden van het speeltje te knijpen, en het voelt alsof ze je kust en met je penis speelt.

Nadat je naar binnen bent gegleden, duwt de tong zachtjes van onderen tegen je aan, terwijl het geribbelde gehemelte aan de bovenkant voor een stimulerende sensatie zorgt. De tunnel wordt strakker naarmate je verder naar binnen stoot, en de twee verborgen 'kaakbotten' verstevigen de tunnel en geven het gevoel van een strakke keel. De tunnel van deze onahole heeft strakkere, geribbelde gedeeltes afgewisseld met iets wijdere ruimtes bedekt met noppen, en komt uiteindelijk uit op een eindkamer.

Door op verschillende manieren in de Okuchi te knijpen heb je totale controle over deze blowjob masturbator. Je kunt zo snel of langzaam als je wilt naar een adembenemende climax opbouwen -- al kunnen we niet garanderen dat je de controle verliest met een speeltje dat zo lekker is als deze!

Okuchi Motion Blowjob Seksspeeltje Kenmerken

Onahole lengte: 13.5 cm
Tunnel lengte: 12 cm
Onahole breedte: 8.5 cm
Onahole hoogte: 9 cm
Gewicht: 800 gram
Merk: PPP

Extra informatie

MerkPPP
# of holes1
Number of layers1
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureWith bone structure
ThemeAnime
Tunnel length120mm
Product weight800gram