This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Neotenic Fairy

Neotenic Fairy

Neotenic, wat betekent dat? Het betekent dat deze volwassen fee nog wat jeugdige eigenschappen heeft, zoals bijvoorbeeld haar schattige gezichtje met grote onschuldige ogen en haar slanke bouw.

Verpakking

De verpakking voor deze onahole is prachtig ontworpen, zoals we gewend zijn van Magic Eyes. Op de doos zie je een illustratie van een prachtig meisje met roze haar in een roze jurk en met witte kousen. Ze bloost verlegen, maar laat ons wel onder haar rok kijken! :)

Als je de doos openvouwt kom je een verrassing tegen: nog een stuk verpakking, met een tekening van hetzelfde meisje maar nu zonder jurk. En daaronder? We zullen die verrassing niet verpesten voor je…

Drielaags ontwerp

Onder alle illustraties zit de onahole verstopt, een vrij grote heupmasturbator van die precies in de plastic insert past. De insert beschermt de onahole tijdens het verzenden, en je kan hem ook hergebruiken om de onahole in op te bergen. De Neotenic Fairy weegt zo’n 1800 gram: een formaat dat je lekker vast kan grijpen, maar niet zo zwaar dat het vervelend wordt.

Neotenic Fairy magic Eyes onahole

Ze heeft een slanke taille, een ronde kont, en een mooie “cameltoe” vagina, waar de binnenste schaamlippen verborgen zitten. Als je deze onahole van boven bekijkt kan je zien dat MagicEyes meerdere materialen gebruikt heeft. 

Natuurlijk hebben we vaker meerlaags ontwerpen gezien, maar meestal hebben die een stevigere binnenkant met een zachtere buitenkant. Deze heupmasturbator van MagicEyes doet het net anders: binnenin zit de tunnel, die precies stevig genoeg is om de juiste stimulatie te geven. Daaromheen zit een dikke laag jelly-achtig materiaal dat zeer rekbaar is en “stuitert”! Tot slot natuurlijk een zachte, huid-achtige laag aan de buitenkant, om het realistisch aan te laten voelen. Deze combinatie van materialen voelt weer heel anders dan de meeste andere onaholes en is iets dat je echt moet proberen! 

De tunnel van de Neotenic Fairy

De tunnel in de Neotenic Fairy is niet heel complex, maar zit wel goed in elkaar. Vlak na de ingang vindt je twee “maagdenvliezen”, strakkere stukken die als een soort van cockring om je heen glijden. Het gedeelte van de tunnel daarna is bedekt met zacht golvende plooien, stevig genoeg om stimulatie te geven, maar niet zo intens dat je te snel klaarkomt. Helemaal aan het einde is een kleine kamer met een “baarmoeder” ingang die over je eikel heen glijdt iedere keer dat je naar binnen stoot. 

Schoonmaken

Je onahole gaat natuurlijk het langste mee als je er goed voor zorgt. Om dit speeltje schoon te maken spoel je hem zorgvuldig uit onder de kraan.Laat er zo veel mogelijk water uit lopen, en duw tot slot voorzichtig een absorberende doek naar binnen om de laatste beetjes vocht op te nemen. Dit gaat het gemakkelijkst met een stomp stokje, bijvoorbeeld de achterkant van een potlood

cleaning the Neotenic Fairy

Kortom: De Neotenic Fairy is een prachtig gevormde onahole met een mooie verpakking en een hele goede tunnel, zonder onnodig ingewikkelde gimmicks. De ongewone combinatie van gelaagde materialen zorgt ervoor dat dit er eentje is die je echt moet proberen!

Eigenschappen:

Lengte: 18cm
Breedte: 18 cm
Gewicht: 1800 gram
Materiaal: TPE
Gemaakt in Japan door MagicEyes

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 1.800,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 160,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 3