Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Mature Woman's Smell Kyoko Ichikawa Dirty Part

JAV Actress Onahole – Mature Woman’s Smell Kyoko Ichikawa Dirty Part

Oudere vrouwen zijn meer ervaren en hebben veel meer kennis over hun lichaam. Hierdoor kunnen ze mannen ultiem seksueel plezier bezorgen. Deze dubbellaagse JAV actress onahole is een complete replica van Kyoko Ichikawa’s “dirty part”. Deze kan jij nu ook bestellen voor de ultieme oudere vrouw ervaring.

Je krijgt een geweldige toy die 100% is nagemaakt van Kyoko Ichikawa’s vagina. Kyoko is een JAV actrice die haar debuut maakte op 40 jarige leeftijd en sindsdien een enorm succes is.

Haar I-cup en 167 cm lengte zorgen dat ze er fantastisch uitziet en alle mannen kan krijgen. Terwijl ze haar mollige lichaam alle kanten op schudt kan je niet wachten om te zien wat haar “dirty parts” hebben te bieden. Met deze onahole kan je haar nu ook van binnen voelen.

Milf Onahole Met Sexy Geur

Masturberen wordt zoveel beter wanneer je al je zintuigen kan prikkelen toch? Wat als je de binnenkant van haar volwassen vagina kan voelen en tegelijk haar sexy lichaam op het scherm kan zien en haar rijpe geur ook nog eens kan ruiken? Klink te mooi om waar te zijn? Dankzij Nippori Gift is dit nu de werkelijkheid.

Als je Mature Woman’s Smell Kyoko Ichikawa Dirty Part Complete Replica bestelt krijg je meer dan alleen een onahole. Met de actrice haar lustige geur en 2 sexy foto’s is het een garantie dat je er met volle teugen van gaat genieten. Zet de video van Kyoko aan om de sfeer helemaal compleet te maken en je kan jezelf inbeelden met de echte pornoster.

Hoge kwaliteit Realistische Tunnel

Mature Woman’s Smell Kyoko Ichikawa Dirty Part Complete Replica is een premium kwaliteit onahole voor ultiem genot. Het beschikt over een tunnel met een rijke textuur die jou graag naar binnen uitnodigt als je er klaar voor bent. De binnenkant van de toy heeft een prachtige ingang gevolgd door meerdere bobbels en knobbels.

Deze tunnel is een perfecte namaak van de volwassen vrouw haar vagina en daardoor voelt het exact alsof je Kyoko’s vagina in glijdt. Je voelt de kronkelende bobbels strak om de penis heen die druk geven op precies de juiste plekken om een climax te bereiken. Bestel de toy vandaag om deze fantastische milf masturbatie te ervaren.

Specificaties:

Verpakking: 210 × 155 × 100 mm
Verpakking gewicht: 795g
Product: 155 x 105 x 90 mm
Product gewicht: 550g

keep reading

Meer informatie

Gewicht 795,00 g

International Reviews

Product
Service
soft but intense
Gereviewd door Putin
The smelly lube is strange and nearly made me gag, but I didn't buy it for the smelly lube—one of my favourite ones and possibly one of the most underrated onaholes imo.
Translate review
Product
Service
Very soft and pleasurable
Gereviewd door Gabriel
Feels amazing and its so soft you can pound it all day long without finishing too quick; but you have to stay focused or it would happen the opposite. It even keeps your shaft as hard as ever.
I just wanted it to be more ''smelly'' tho
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Mature Woman's Smell Kyoko Ichikawa Dirty Part
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.