100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Masochism Arune - Tragic Love onahole

De mooie Arune ziet er misschien schattig en onschuldig uit, maar ze verbergt een donker en beschamend geheim... Ze is een vampier! Ze probeert haar bloeddorst te bedwingen, maar als ze zich ooit helemaal verliest in hartstochtelijke seks, kan dat iets in haar wakker maken. Ben jij bereid om het risico te nemen?

Laat het "masochisme" in de naam je niet afschrikken: de onahole is geen intense penis pestkop. In werkelijkheid levert ze een soort stimulatie die bijna iedereen zal kunnen behagen.

Een tunnel die je sappen zal aftappen

Masochism Arune onahole texture

De Masochism Arune onahole heeft een ontwerp dat consistente stimulatie biedt, zonder grote bulten of randen. Op deze manier krijg je niet dat ene plekje dat overgestimuleerd wordt of zelfs rauw gewreven wordt bij langere sessies. In plaats daarvan pakt Arune je gewoon liefdevol maar stevig vast rond je schacht, en brengt golf na golf van genot.

De instructies op de verpakking raden aan dit speeltje te gebruiken met een snelheid van ongeveer 1 slag per seconde, af en toe pauzerend om van links naar rechts te draaien. Dit kan een geweldige manier zijn om jezelf een paar keer tot het randje te brengen voordat je met een paar snelle halen een intenser hoogtepunt bereikt.

HotPowers materiaal

Zoals veel Japanse seksspeeltjes merken, gebruikt HotPowers een hardheidsschaal zodat mensen weten hoe stevig hun speeltjes zijn - het heeft immers een enorm effect op hoe een onahole aanvoelt, en dat is moeilijk te zeggen van een foto. De Masochism Arune onahole is beoordeeld als een 0 (nul) op hun schaal, wat betekent dat het een medium hardheid onahole is: niet te stevig, niet te zacht, perfect in balans. Dit type materiaal zal iedereen kunnen plezieren, behalve degenen die de voorkeur geven aan zeer zachte of zeer intense stimulatie.

Gemakkelijk te reinigen

De eenvoudige textuur aan de binnenkant heeft geen diepe spleten, vernauwende poorten of andere plekken die glijmiddel en vloeistoffen opsluiten, waardoor het zeer gemakkelijk te reinigen is. Het enige krappe plekje is de ingang, maar als je deze met je vingers open strekt kun je het geheel gemakkelijk onder de kraan met wat lauw water uitspoelen.

Masochisme Arune in het kort

+ Gestage stimulatie
+ Perfect formaat om met één hand te gebruiken
+ Gemakkelijk schoon te maken
+ Perfect evenwicht tussen zacht en stevig
+ Strakke maar rekbare opening voorkomt dat er glijmiddel uitlekt

Zoals altijd levert Hot Powers een onahole die veel waarde voor zijn geld biedt. De ingewikkelde textuur aan de binnenkant zorgt voor een verrassende hoeveelheid grip en stimulatie, en als je van een stabiel, consistent gevoel houdt is dit misschien wel de perfecte onahole voor jou.

Lengte van het onahole: 15cm
Tunnel lengte: 13,3cm
Gewicht: 285 gr
Merk: HotPowers
Inclusief gratis glijmiddel sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 285,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
It' a good onahole.
Gereviewd door Gergő
It might be a good first onahole, because it's easy to use, clean, and the sensation is great as well.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Masochism Arune - Tragic Love onahole
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.