100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Sujiman Kupa Lolinco Virgo Premium Soft

Magic Eyes is erg trots op hun speeltjes, vooral die uit een serie als de Sujiman Kupa Lolinco Virgo Premium Soft. Deze kunstvagina ziet er absoluut geweldig uit en voelt geweldig aan dankzij de kwaliteitsmaterialen en de goed ontworpen tunnel. Deze zachte versie is een beetje milder dan de meeste andere speeltjes.

Mini sex doll torso: alle looks, zonder het gewicht

De Lolinco Virgo premium soft is zeker geen kleine onahole, want hij weegt 900 gram - maar het is één van de kleinere mini sex doll torso's die we hebben gezien. Het lichaam zelf lijkt op een jonge, slanke vrouw: kleine borsten, vrij smalle heupen en een schattig rond kontje. Het enige dat meer op ware grootte lijkt is het kutje: de uitgesproken schaamlippen zien er zeer uitnodigend uit.

SOFT versie: zachter materiaal voor mildere stimulatie en langere sessies

Het soort materiaal dat in een pocket kutje wordt gebruikt, maakt een enorm verschil. Stevigere materialen zijn minder rekbaar en hun textuur voelt nadrukkelijker aan, waardoor een strakke en stimulerende ervaring ontstaat. Zachte materialen doen precies het tegenovergestelde: ze zijn rekbaar en kussenachtig, en passen zich aan jouw vorm aan. Alle texturen voelen iets zachter aan, wat leidt tot een mildere vorm van stimulatie.

Zachte materialen zijn perfect als:

  • Je gemakkelijk overprikkeld raakt. Sommige mannen hebben een gevoelige huid, en onaholes kunnen irritatie of pijn veroorzaken als je je laat meeslepen, en dat zou een ervaring verpesten die plezierig zou moeten zijn.
  • Je houdt van langere sessies: omdat de stimulatie milder is, hou je het langer vol.
  • Je hebt problemen om binnen te komen door de grootte van je penis of door hardheid: omdat het materiaal zachter is, rekt het gemakkelijker uit om je perfect te kunnen bedienen.

Kupa Lolinco Virgo Premium Soft: een gelaagde onaholeSujiman Kupa Lolinco Virgo- Bargo - PREMIUM Soft

Vele onaholes hebben een meerlaagse structuur om ervoor te zorgen dat elk deel van het seksspeeltje het juiste gevoel en stimulatie geeft. De premium Soft heeft wel drie lagen:

  • Materiaal van het kutje (roze): dit materiaal is licht sponsachtig en elastisch, zodat de tunnel milde stimulatie biedt en toch aangenaam strak aanvoelt.
  • Maagdelijk materiaal (donker roze): alleen gebruikt voor de twee "kanalen", dit materiaal is iets steviger dan het materiaal van het kutje. Het zorgt voor een heerlijke sensatie bij het maagdenvlies en de baarmoederhals van Premium Soft: je voelt hoe het materiaal zich langzaam om je heen spant.
  • Huidmateriaal (licht roze): de buitenste laag van deze onahole voelt aan als de zachte en soepele huid van een vrouw en zorgt ervoor dat de mini torso er nog realistischer uitziet en aanvoelt.

Natuurlijk maken materialen alleen de tunnel niet: de structuur en de vorm aan de binnenkant zijn nog belangrijker. Deze onahole heeft de beroemde Sujiman Kupa Lolinco structuur: een golvende, levensechte tunnel met een paar punten die voor extra plezier zorgen.

Nadat de uitgesproken schaamlippen over je heen zijn gegleden, stuit je op een nauwe ruimte: het "maagdenvlies", dat gemaakt is van een iets steviger en donkerder materiaal. Als je eenmaal door dit strakke kanaaltje heen bent, zal het bij elke stoot over je schacht glijden en deze stevig vastgrijpen.

Als je eenmaal door het hoofdgedeelte van de tunnel bent gegaan, die een aantal grote bobbels en rondingen heeft, kom je bij de baarmoederhals: een tweede kanaal, ook verstevigd met Maagdelijk Materiaal. Het puntje van de baarmoederhals steekt iets uit en vormt een bobbel die het topje van je penis masseert... Maar natuurlijk kun je doorduwen tot in het diepste gedeelte van deze maagd: haar baarmoeder! Deze kleine ronde eindkamer past precies rond het bovenste deel van je penis terwijl de baarmoederhals er iets lager omheen sluit.

Kupa Lolinco Virgo Premium Soft in het kort

Magic Eyes heeft heel wat functies in deze 900 gram wegende onahole weten te stoppen! De levensechte tunnel heeft twee verstevigde "kanalen", en de zachtere materialen maken hem perfect geschikt voor degenen die de voorkeur geven aan mildere stimulatie of langer willen masturberen voordat ze hun hoogtepunt bereiken.

Onahole lengte: 20 cm
Onahole breedte: 11 cm
Onahole hoogte: 9 cm
Tunnel lengte: 14 cm
Onahole gewicht: 900 gram
Gemaakt door MagicEyes Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 900,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sujiman Kupa Lolinco Virgo Premium Soft
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.