100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Lilith Spiral - Wave

Lilith Spiral Wave

De producten van Tomax hebben veel liefhebbers -- en voor een goede reden! De Lilith serie is gebaseerd op de mythologische verleidster Lilith. Deze lijn hoort bij de middenklasse van Tomax producten en weegt 340 gram: licht genoeg om compact en betaalbaar te blijven, maar stevig genoeg om voor heerlijke stimulatie te zorgen.

Driehoeken, spiralen en golven

De buitenkant van deze onahole lijkt op de vulva van een echte vrouw, inclusief delicaat gevormde schaamlippen. De binnenkant is echter een ander verhaal! Als je de ingang van de Lilith voorzichtig openspreidt, zie je drie uitstulpingen, ieder bedekt met subtiele ribbels. Het gedeelte daartussenin heeft de vorm van een driehoek. De drie uitstulpingen lopen in een spiraal langs de tunnel, wat een soort draaikolk creëert die je naar binnen zuigt.

Op het eerste gezicht zien de kleine ribbels er misschien niet zo indrukwekkend uit, maar ook al zul je ze niet individueel kunnen voelen, zorgen ze ervoor dat de Spiral Wave zich stevig aan je vastklampt bij iedere stoot. Een dunner glijmiddel zal dit gevoel intenser maken, terwijl een dikker glijmddel voor een mildere ervaring zorgt.

De heilige drie-eenheid: realisme, duurzaamheid, aanpasbaarheid

Iedere onahole fabrikant heeft zijn eigen geheime recept (of meerdere recepten), en ze proberen allemaal een materiaal te creeëren dat zo veel mogelijk aanvoelt als echt vlees en bloed. Tomax is ongetwijfeld enkele stappen vooruit op de concurrentie: hun materialen voelen zacht aan en hebben bijna geen geur.

Het materiaal voelt niet alleen lekker aan: het blijft lekker aanvoelen, keer op keer. De materialen van Tomax zijn erg duurzaam en gaan lang mee. Als je genoeg glijmiddel gebruikt en je Lilith goed onderhoudt, zul je er nog heel lang plezier van hebben.

Iedereen heeft een eigen voorkeur: sommigen willen een intense en onbuigzame onahole die je dwingt langzaam te bewegen, terwijl anderen liever een milde masturbator gebruiken. Tomax geeft je de mogelijkheid te kiezen tussen stevige of zachtere onaholes, zodat je het speeltje krijgt dat bij je past. De zachtere versie is elastischer en iets minder stimulerend, terwijl het hardere type meer directe stimulatie geeft en iets strakker aanvoelt doordat hij minder uitrekt. Het ontwerp van de binnen- en buitenkant is identiek voor alle types, alleen het materiaal verschilt. 

Je Lilith Spiral Wave Schoonmaken

Omdat de binnenkant geen complexe vormen heeft, is de Spiral Wave gemakkelijk schoon te maken. Spoel de tunnel grondig af onder de kraan en met lauw water. Gebruik je vingers om de ingang open te spreiden en zorg ervoor dat het water alle plekjes bereikt. Knijp vervolgens zoveel mogelijk water uit de onahole en gebruik een droog-stick of een schoon doekje om de binnenkant goed af te drogen. Je kunt eventueel wat onderhoudspoeder aanbrengen op de buitenkant, maar dankzij het uitstekende materiaal van Tomax is dit meestal niet nodig.

Gebruik de originele verpakking of een hoes van ademend materiaal op deze onahole veilig op te bergen. Zoals alle onaholes blijft ook de Tomax Lilith Spiral het langste mooi als je hem beschermt tegen warmte en direct zonlicht.

je onahole schoonmaken

Kortom...

Het is duidelijk waarom de Lilith series is vernoemd naar dit mythologische personage: ze zal je keer op keer verleiden met haar geweldige materiaal en wervelende structuur.

Tomax Lilith Spiral Wave Specificaties en Afmetingen

Lengte: 15.2 cm Breedte: 7.1 cm aan de voorkant, 6.3 cm aan de achterkant Gewicht: 340 gram Gefabriceerd door Tomax in Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 340,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Rich soft
Gereviewd door Pear
Rich soft version is super soft, yet the combination of ridges and twisted structure makes for a nice but mild stimulation.

The softness makes the toy really cling onto and "hug" every part of you, which feels different compared to mostly just feeling the bumps and ridges on harder toys

Its a slow build up, but intense finish for me.

I also found this toy to be very quiet when using.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Lilith Spiral - Wave
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.