100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Lilith Spiral - Dots

Lilith Spiral Dots

Waarom zou je genoegen nemen met iets anders dan de allerbeste handgemaakte Japanse speeltjes? Tomax gebruikt de beste materialen en heeft de beste kwaliteitscontrole van de hele industrie. Ze concentreren zich op kwaliteit in plaats van kwantiteit en hebben een groot assortiment dat zijn waarde bewezen heeft.

Erotische 'bubbelbad' textuur

Het eerste dat opvalt als je de binnenkant van de Lilith Spiral Dots bekijkt, is dat het oppervlakte bedekt is met een textuur die lijkt op kleine bubbels. Deze bubbels zien er op het eerste gezicht niet zo indrukwekkend uit, maar vergis je niet: ook al kun je de individuele bobbels niet voelen, de uiteindelijke textuur voelt heel anders dan een gladde tunnel. De Lilith Spiral Dots klampt zich een beetje aan je vast, net als een echte vagina die iets strakker wordt tijdens de seks en je smeekt om steeds dieper te gaan.

Uiteraard is dat niet het enige dat deze Tomax masturbator te bieden heeft. De vorm van de tunnel is een fijne combinatie van realisme en fantasie. Nadat je de schaamlippen hebt gespreid en door het smalle gaatje naar binnen bent gegleden, sluit de ingang zich strak om je heen. Dit heeft twee redenen: het zorgt ervoor dat er geen glijmiddel naar buiten lekt, maar het vormt ook een vacuüm waardoor je naar binnen wordt gezogen bij iedere keer dat je je terugbeweegt. Direct na de ingang volgt een iets wijder gedeelte waar je de bubbeltextuur langs je heen voelt glijden. Vervolgens wordt de tunnel iets smaller en veranderd hij van vorm: enkele dikke plooien omhullen je van alle kanten en bewegen spiraalsgewijs langs je heen naarmate je dieper naar binnen stoot. Het einde van de tunnel is weer recht, wat zorgt voor een iets mildere sensatie voor je gevoeligere eikel.

Van de buitenkant lijkt de Tomax Lilith Spiral Dots op andere Tomax onaholes: een lange cilinder met een iets breder uiteinde waar de ingang zich bevindt. Uiteraard heeft de voorkant ook een semi-realistische vagina. De schaamlippen zijn iets versimpeld om regelmatig gebruik te kunnen weerstaan. De onaholes in de Lilith serie wegen ongeveer 340 gram: iets lichter dan de Tomax Venus, maar zwaarder dan de Tomax Succubus. Met dit gewicht bevindt het speeltje zich in de perfecte 'sweet spot': zwaar genoeg om wat vlees aan zich te hebben, maar niet zo groot dat het onhandig wordt.  

Buitengewoon goed materiaal

Een van de redenen voor de goede reputatie van Tomax is de kwaliteit van hun materiaal. Hoewel bijna alle onahole fabrikanten hetzelfde soort materiaal gebruiken, heeft ieder een eigen geheim recept. Het materiaal van Tomax wordt gezien als één van de allerbeste.

Ten eerste is de duurzaamheid van het materiaal stukken beter dan bij de meeste onaholes. Als je je onahole goed onderhoudt, zal deze lang meegaan zonder scheurtjes of schade op te lopen. Ten tweede heb je bij Tomax onaholes geen last van olie op het oppervlak. Deze olie kan onprettig aanvoelen en als er teveel uit de onahole ontsnapt, is de kans op schade groter. Ten slotte zijn Tomax onaholes vrijwel geurloos. Veel onaholes hebben een typische geur die moeilijk te omschrijven is. Sommige merken proberen deze geur te verhullen met parfum. Tomax onaholes hebben echter vrijwel geen geur, dankzij de stabiliteit van het materiaal.

Tomax kan de kwaliteit van hun materiaal en productieproces garanderen dankzij de kleinschalige productiefaciliteit. Alles wordt hier met de hand gemaakt door ervaren professionals. De rigoreuze kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat gebrekkige onaholes of slecht gemengde partijen de klant nooit bereiken.

Je onahole gebruiken en schoomaken

Tomax onaholes zijn gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Breng wat glijmiddel op waterbasis aan op de ingang van de onahole voor gebruik. Voor de beste ervaring warm je de onahole enkele minuten op met een USB-warmer.

Na gebruik (daar hoeven we je vast geen verdere instructies voor te geven) spoel je de Tomax simpelweg af onder de kraan. Gebruik je vingers om de onahole open te spreiden en spoel alles goed schoon. Knijp of schud vervolgens zoveel mogelijk water uit de tunnel en gebruik een schoon katoenen doekje of <> om de binnenkant af te drogen. Bewaar je onahole in de originele verpakking of koop een <>, speciaal gemaakt voor dit doeleinde.

je speeltje schoonmaken

Tomax Lilith Spiral Dots specificaties en afmetingen

Lengte: 15.2 cms Breedte: 7.1 cms aan de voorkant, 6.3 cms aan de achterkant. Gewicht: 340 gram. Gefabriceerd door Tomax in Japan.

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 340,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Lilith Spiral - Dots
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.