This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / La vie en ROSES Soft

La Vie en Roses Soft

Men zegt dat je soms even moet stoppen en aan de rozen moet ruiken: neem wat tijd om te ontspannen, leun achterover en geniet van de goede dingen die het leven te bieden heeft. Nou, La Vie en Roses Soft van Magic Eyes is een van die goede dingen!

Soft versus Regular

Nadat Magic Eyes zag hoe populair de originele La Vie en Roses was, besloten ze een tweede variant op de markt te brengen: de Soft. De vorm is bijna identiek, zowel van binnen als van buiten, maar het materiaal van deze nieuwe versie is zacht en bijna geleiachtig. De stimulatie die dit geeft is erg mild, en dus perfect als je met andere onaholes te snel klaarkomt, of als je graag langere masturbatiesessies wilt. Dankzij het rekbare materiaal past deze onahole ook langere en dikkere penissen. Het materiaal ruikt in het begin wel een beetje eigenaardig, maar deze geur verdwijnt na een paar keer wassen.

De verpakking

Deze onahole wordt geleverd in een luxueuze doos met afgeronde hoeken en prachtige illustraties. Het meisje op de voorkant van de doos knielt op de grond en draagt een preuts jurkje met sexy panty's. 
De onahole zelf is veilig verpakt in een harde plastic binnenverpakking met een deksel. Dit betekent dat de onahole niet veel heen en weer kan bewegen en veilig getransporteerd kan worden. 

De onahole

Door naar de belangrijke zaken: de onahole en haar tunnels! De La Vie en Roses Soft heeft de vorm van een mooi vrouwenlichaam met een slanke taille, brede heupen en een lekkere kont. Wat je echter als eerste op zal vallen zijn de schaamlippen. Groot, roze en uitnodigend: deze schaamlippen zijn net rozenblaadjes. Het gevoel van deze schaamlippen tegen je lichaam is een sensatie die weinig andere onaholes kunnen bieden! 

Deze onahole weegt 700 gram en is niet buitengewoon groot, maar toch heeft Magic Eyes het voor elkaar gekregen twee volwaardige tunnels erin te verwerken! De vaginale tunnel begint met een zeer milde textuur van kleine bobbeltjes en zuignapjes, maar vernauwt daarna en buigt af naar boven om je naar de G-spot te brengen. Deze bobbel zal bij iedere stoot langs je heen wrijven en de gevoeligste plekjes van je penis stimuleren. Direct hierna vind je de baarmoederhals, een smalle doorgang waar je echt doorheen moet duwen. Vervolgens verbindt de vaginale tunnel zich met de anale tunnel in een eindruimte vol met delicate plooien en noppen die absoluut geweldig aanvoelen!

De anale tunnel heeft een veel eenvoudigere textuur van ribbels, afwisselend tussen smallere en wijdere gebieden. Deze mildere stimulatie voelt fantastisch, en door beide tunnels af te wisselen kun je twee compleet verschillende sensaties voelen. Natuurlijk kun je ook een kleine bullet vibrator in een van de tunnels doen terwijl je de andere gebruikt.

Schoonmaken

Als je keer op keer van deze verrukkelijk zachte onahole wilt blijven genieten, maak haar dan goed schoon na ieder gebruik. Spoel het speeltje grondig af onder kraan en knijp zo veel mogelijk water uit de tunnel. Je kunt een absorberend doekje naar binnen duwen om de laatste beetjes vocht op te nemen. Het zachte materiaal beschadigt iets sneller, dus keer deze onahole niet binnenstebuiten om te laten drogen. 

Als je op zoek bent naar een prachtig gevormd speeltje dat een milde stimulatie geeft en ontzettend zacht aanvoelt, is La Vie En Roses Soft iets voor jou! Deze onahole van Magic Eyes zal je voor een lange tijd blijven verleiden.

keep reading

Meer informatie

# of holes 2
Gewicht 700,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2