La vie en ROSES Crystal Hard

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 54,95

Special Price € 49,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

La Vie en Roses Crystal HARD

Dit meisje heeft zichzelf bewaard voor haar huwelijksnacht... En vannacht is het zover! De nieuwe Crystal editie van de La Vie en Roses, gemaakt door Magic Eyes, is strak en stimulerend, waardoor het voelt alsof je de liefde bedrijft met een maagd... Keer op keer!

Kristallen Mini-torso

Het nieuwe Crystal materiaal van Magic Eyes voelt niet alleen heerlijk, het ziet er ook fantastisch uit. Het lijkt wel alsof deze masturbator van glas is gemaakt, maar hij voelt toch plezierig en zacht aan. Aan de binnenkant kun je de andere twee gebruikte materialen zien: rood voor de vagina en roze voor de anale tunnel. Elk materiaal geeft een iets andere stimulatie. 

Bij iedere stoot zie je de tunnels wijder worden terwijl je naar binnen glijdt: een unieke ervaring!

Hybride tunnels

De vagina begint met de beroemde schaamlippen van La Vie en Roses, die de vorm hebben van rozenblaadjes. Deze grote schaamlippen glijden langs je heen bij iedere beweging en zorgen voor een beetje extra weerstand. In tegenstelling tot wat sommigen beweren, zegt de grootte van de schaamlippen niets over hoe seksueel actief een meisje is. De tunnel zelf begint wijd, voor een gemakkelijke ingang, maar wordt direct daarna smaller terwijl de G-Spot je naar beneden duwt. De hele tunnel is bedekt met ribbels en noppen, die op en neer golven om vervolgens over te gaan in een reeks stimulerende ribbels. Meteen na dit punt komt de vaginale tunnel samen met de anale tunnel.

De anale tunnel begint met een ongelooflijk strakke opening. De tunnel die hierop volgt is niet alleen bedekt met ribbels, maar wisselt ook af tussen wijder en strakker, net als een echte anus.

Net na het middelpunt komen de twee tunnels samen in een spiraalvormig gedeelte vol met noppen en ribbels. De kleine eindkamer heeft een bobbel die precies over je eikel wrijft.

Dankzij de Crystal Skin buitenlaag voelt deze tunnel erg strak, en knijpt hij samen als je naar binnenglijdt. De binnenlaag is iets zachter zodat de stimulerende structuur niet onplezierig wordt. Dankzij deze combinatie van materialen is de La Vie en Roses Crystal Hard een van de beste virgin onaholes op de markt!

Wissel af tussen tunnels

Weinig onaholes van dit formaat hebben twee volwaardige tunnels, maar Magic Eyes heeft het hier voor elkaar gekregen. Je kunt kiezen voor de ene of de andere tunnel, maar een leuke manier om van de La Vie en Roses Crystal Hard te genieten is door te beginnen met één tunnel totdat je dichtbij je climax bent, en vervolgens te wisselen naar de andere tunnel. Door dit te doen blijf je op het randje van een orgasme, houd je het langer vol en bouw je op naar een intensere climax.

Schoonmaken

Schoonmaken is nooit het leukste onderdeel van de onahole-ervaring, maar het is essentieel als je het speeltje keer op keer wilt blijven gebruiken. Gelukkig is het ontwerp van Magic Eyes vrij gemakkelijk schoon te maken. Spoel de La Vie en Roses Crystal Hard grondig af onder de kraan, en let daarbij vooral op het gedeelte met de hybride tunnel. Droog de tunnel vervolgens goed af met gebruik van een absorberend doekje of een droogstick.

Kortom

Deze onahole weegt slechts 700 gram, maar dankzij de twee verschillende tunnels en het nieuwe Crystal materiaal voelt het keer op keer maagdelijk strak. Het unieke uiterlijk en de geweldige stimulatie maken dit tot een speeltje dat je niet kunt laten schieten als je van een nauwe sensatie houdt!

Eigenschappen

Onahole lengte: 17 cm
Onahole breedte: 11 cm
Onahole diepte: 8.5 cm
Geproduceerd door Magic Eyes
Inclusief gratis lotion sample

Extra informatie

MerkMagic Eyes