Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / La vie en ROSES Crystal Hard

La Vie en Roses Crystal HARD

Dit meisje heeft zichzelf bewaard voor haar huwelijksnacht... En vannacht is het zover! De nieuwe Crystal editie van de La Vie en Roses, gemaakt door Magic Eyes, is strak en stimulerend, waardoor het voelt alsof je de liefde bedrijft met een maagd... Keer op keer!

Kristallen Mini-torso

Het nieuwe Crystal materiaal van Magic Eyes voelt niet alleen heerlijk, het ziet er ook fantastisch uit. Het lijkt wel alsof deze masturbator van glas is gemaakt, maar hij voelt toch plezierig en zacht aan. Aan de binnenkant kun je de andere twee gebruikte materialen zien: rood voor de vagina en roze voor de anale tunnel. Elk materiaal geeft een iets andere stimulatie. 

Bij iedere stoot zie je de tunnels wijder worden terwijl je naar binnen glijdt: een unieke ervaring!

Hybride tunnels

De vagina begint met de beroemde schaamlippen van La Vie en Roses, die de vorm hebben van rozenblaadjes. Deze grote schaamlippen glijden langs je heen bij iedere beweging en zorgen voor een beetje extra weerstand. In tegenstelling tot wat sommigen beweren, zegt de grootte van de schaamlippen niets over hoe seksueel actief een meisje is. De tunnel zelf begint wijd, voor een gemakkelijke ingang, maar wordt direct daarna smaller terwijl de G-Spot je naar beneden duwt. De hele tunnel is bedekt met ribbels en noppen, die op en neer golven om vervolgens over te gaan in een reeks stimulerende ribbels. Meteen na dit punt komt de vaginale tunnel samen met de anale tunnel.

De anale tunnel begint met een ongelooflijk strakke opening. De tunnel die hierop volgt is niet alleen bedekt met ribbels, maar wisselt ook af tussen wijder en strakker, net als een echte anus.

Net na het middelpunt komen de twee tunnels samen in een spiraalvormig gedeelte vol met noppen en ribbels. De kleine eindkamer heeft een bobbel die precies over je eikel wrijft.

Dankzij de Crystal Skin buitenlaag voelt deze tunnel erg strak, en knijpt hij samen als je naar binnenglijdt. De binnenlaag is iets zachter zodat de stimulerende structuur niet onplezierig wordt. Dankzij deze combinatie van materialen is de La Vie en Roses Crystal Hard een van de beste virgin onaholes op de markt!

Wissel af tussen tunnels

Weinig onaholes van dit formaat hebben twee volwaardige tunnels, maar Magic Eyes heeft het hier voor elkaar gekregen. Je kunt kiezen voor de ene of de andere tunnel, maar een leuke manier om van de La Vie en Roses Crystal Hard te genieten is door te beginnen met één tunnel totdat je dichtbij je climax bent, en vervolgens te wisselen naar de andere tunnel. Door dit te doen blijf je op het randje van een orgasme, houd je het langer vol en bouw je op naar een intensere climax.

Schoonmaken

Schoonmaken is nooit het leukste onderdeel van de onahole-ervaring, maar het is essentieel als je het speeltje keer op keer wilt blijven gebruiken. Gelukkig is het ontwerp van Magic Eyes vrij gemakkelijk schoon te maken. Spoel de La Vie en Roses Crystal Hard grondig af onder de kraan, en let daarbij vooral op het gedeelte met de hybride tunnel. Droog de tunnel vervolgens goed af met gebruik van een absorberend doekje of een droogstick.

Kortom

Deze onahole weegt slechts 700 gram, maar dankzij de twee verschillende tunnels en het nieuwe Crystal materiaal voelt het keer op keer maagdelijk strak. Het unieke uiterlijk en de geweldige stimulatie maken dit tot een speeltje dat je niet kunt laten schieten als je van een nauwe sensatie houdt!

Eigenschappen

Onahole lengte: 17 cm
Onahole breedte: 11 cm
Onahole diepte: 8.5 cm
Geproduceerd door Magic Eyes
Inclusief gratis lotion sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 2
Gewicht 700,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 85,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 3

International Reviews

Product
Service
Absoluter Hammer
Gereviewd door B.C
Diese Onahole ist der absoluter Hammer habe es jetzt fast 3 Monate und bin immer noch begeistert. Reinigung sehr einfach. Ich kaufe es gerne immer wieder
Translate review
Product
Service
Tight Squeeze
Gereviewd door Gua
In all honesty, this is probably the only hard hole I'll enjoy. As a person who enjoys softer ones most of the time nowadays I quite liked this one. I'd probably recommend it as a starter one! It's very tight and will probably milk you dry quite a few times. It's just a bit harder to clean, honestly..
Translate review
Product
Service
Exceptionnal
Gereviewd door Musubaka
This Onahole have been my favorite one since I got it. Be careful because it is pretty tight and hard (use a good lub).
Already considering getting a second one before it goes sold out for when I have to put the first one to rest.
The entrance of the anal hole is a bit fragile, I made a little damage on the edge early on (but I was careless at the time). Didn't tear anywhere else since a few month outside of normal use.

Had an issue with the shipping but customer service was incredibly good. I do recommend both this Onahole and Motsutoy !
Translate review
Product
Service
Très serré mais bien fait
Gereviewd door TeteDuMonde
Hyper stimulant, un peu trop parfois, je conseillerais un modèle plus soft ou un lubrifiant épais, sensations fortes garanties
Translate review
Product
Service
Probably best ona
Gereviewd door ExGainer
In few words to describe "fuck me if you capable". Also feels like her pussy is long and not fully discoverable. She is rewarding in a sense that you can let your steam out and fuck her anal after you unwillingly admit you cant fuck her best hole yet. Anal is less tight than pussy. Rosies shows how much important it is toy size and weight perhaps too. Very comfortable to enter.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: La vie en ROSES Crystal Hard
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.