La Bocca Della Verita Perorin Hard

(1)
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / La Bocca Della Verita Perorin Hard

Ben je op zoek naar dat blowjob seksspeeltje dat net dat beetje meer heeft? Deze nieuwe editie van Magic Eyes' populaire Bocca Della Verita Perorin (ook bekend als Mouth of Truth Perorin of Pelolin) heeft zowel van binnen als van buiten hetzelfde heerlijke ontwerp, maar is strakker en meer stimulerend dankzij de materiaalkeuze.

Een Japans blowjob seksspeeltje. Wat is dat?bocca verita perorin hard

Magic Eyes heeft jarenlange ervaring met het maken van seksspeeltjes voor mannen en dat zie je aan de kwaliteit van het seksspeeltje: het materiaal voelt heerlijk aan en is niet plakkerig of geurend zoals sommige minder kwalitatieve seksspeeltjes. De Bocca is 14,5 cm lang en weegt 430 gram: perfect om met één hand te gebruiken.

De Perorin (of Pelolin) heeft een zeer opvallend kenmerk: het puntje van de tong dat tussen de lippen uitsteekt. Als je op de zijkanten van de mond duwt, gaan haar lippen open, gretig om je op te slokken, maar deze tong over het puntje van je penis laten glijden, voelt ook geweldig.

Als je genoeg hebt van die plagerige tong, glijd je naar binnen en voel je de texturen van de onahole om je heen. In het eerste deel van de tunnel word je vastgeklemd tussen de tong aan de ene kant en de ribbels van het gehemelte aan de andere kant, terwijl de tanden een vleugje realisme toevoegen. De tanden zijn minder hard dan echte tanden, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze je huid op een onaangename manier schuren.

Stoot dieper voor een diepe, intense ervaring: de tunnel versmalt, je voelt de bult van de huig tegen je aan drukken, en vervolgens omsluiten de strakke plooien van de keel je. Helemaal achteraan wordt de keel nauwer, en je zult het waarschijnlijk niet lang meer volhouden…Bocca Della Verita Perorin

Blowjob seksspeeltje met zuiging

Dankzij de zorgvuldig ontworpen tunnel en het stevige materiaal kan de Bocca Della Verita Perorin Hard nogal wat zuigkracht genereren, wat deze blowjob nog realistischer maakt.

  1. Breng voldoende glijmiddel op waterbasis aan om een goede afdichting rond je penis te verkrijgen
  2. Knijp de lucht uit het speeltje
  3. Stoot zo diep mogelijk naar binnen, zodat het speeltje je stevig vastpakt
  4. Trek je terug - je zal voelen dat de Bocca probeert je terug te zuigen!

Een harder, steviger seksspeeltje voor meer intense stimulatie

Het verschil met de originele Bocca Della Verita Perorin zit hem in het materiaal: deze nieuwe versie bevat iets steviger materiaal. Terwijl het nog steeds rekbaar is, heb je veel meer kracht nodig om de tunnel open te duwen, waardoor hij strakker aanvoelt. Dit duwt op zijn beurt alle texturen tegen je aan, waardoor het stimulatieniveau aanzienlijk wordt verhoogd.

Natuurlijk heeft het materiaal de hoge kwaliteit die we van Magic Eyes gewend zijn: ze houden zich aan de veeleisende Japanse veiligheidscertificaten, dus je kan dit speeltje gebruiken zonder je zorgen te maken.

La Bocca Della Verita Perorin Hard

Houd je van blowjobs? Houd je van intense en stimulerende activiteiten? Dan is dit het perfecte seksspeeltje voor jou! De betrouwbare kwaliteit en het uitstekende ontwerp van Magic Eye zorgen ervoor dat dit blowjob seksspeeltje een geweldige en afwisselende stimulatie geeft.

Onahole lengte: 14.5 cm
Tunnel lengte: 13.5 cm
Onahole breedte:8 cm
Onahole hoogte: 7 cm
Onahole gewicht: 430 gram
Materiaal: Magic Eyes “Skin” TPE
Dubbellaags onahole
Inclusief gratis staaltje glijmiddel
Vervaardigd door Magic Eyes

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
To hard
Gereviewd door Seabass
I previously owned the La Bocca Della Verita Perorin regular before buying this.

For me, the onahole is to tight, and thus the feeling is to rough, seeing as its hard, it does not stretch much and thus is not really pleasureable to use.

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 430,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: La Bocca Della Verita Perorin Hard
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.