KYO Toy Sack Big

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 7,45

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

KYO Speelgoedzak - GROOT

Groot, groter, grootst! Als je je heup masturbators, sekspop torso's of mini sekspoppen in perfecte staat wilt houden is een goede opslag essentieel. 

 • Trekkoordsluiting: de scherpe tanden van een rits kunnen je sextoys beschadigen. Deze trekkoordsluiting is eenvoudig en veilig.
 • Ademend materiaal: het materiaal van de opbergzak is gemaakt van stevig maar ademend materiaal.
 • Dubbel gesealde randen: genaaide zakken hebben soms losse draden die pluisjes achter kunnen laten. Bij deze toy sack zijn alle randen dubbel geseald, zodat je dat probleem niet zult hebben!
 • Extra groot: de KYO Toy Sack is 50 bij 50 centimeter groot, wat betekent dat je speelgoed met een omtrek van iets minder dan 100 centimeter erin kan doen. Grote doggy style masturbators zoals de KYO 7 Sins en zelfs mini sekspop torso's passen er in.
 • Geen pluis: het materiaal van de KYO speelgoedzak is natuurlijk 100% pluisvrij.

Waarom zou ik een opbergtas voor seksspeeltjes gebruiken?

Als je je seksspeeltjes veilig wilt houden, is opslag een essentieel onderdeel - dat is waar je toys waarschijnlijk het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Een van de belangrijkste dingen is om een ​​materiaal te gebruiken dat geen olie absorbeert, maar wel vocht doorlaat. Op deze manier kan je voorkomen dat er water in je seksspeeltjes achterblijft - een vochtig seksspeeltje is een broedplaats voor bacteriën!

Veel grote seksspeeltjes worden geleverd met een gevormd plastic inzetstuk of stuk piepschuim dat het ondersteunt en voorkomt dat het vervormt. Als je dit wilt blijven gebruiken, kun dat: doe het speelgoed eerst in de speelgoedzak en vervolgens in de originele ondersteunende verpakking.

Grote seksspeeltjes opbergzak: wat past erin?

De KYO Toy Sack is 50 x 50 centimeter groot, wat betekent dat speeltjes met een omtrek van minder dan 100 centimeter erin passen. Grote heupen, zoals de Kiwami, en zelfs mini sekspop torso's zullen prima passen. Een beeld meer zegt dan duizend woorden, dus bekijk de afbeelding hieronder om een idee te krijgen van de afmetingen. De grote speeltjes in de foto zijn de KYO Skirt Girl (22x17x14 cm, 2.4 kg) en KYO Seven Sins (27x34x19cm, 7 kg). Deze zijn uiteraard niet inbegrepen bij het product.

Extra informatie

Merk KYO
# of holes Nee
Number of layers Nee
Open/Closed Nee
Reusable Nee
Bone structure Nee
Theme Nee
Tunnel length 0mm
Product weight 250gram
 1. Useful Review by Kaguya
  Service
  Product

  Best way to store all the stuff a way.
  Keeping it dry and clean.
  This big one will let you put alot in one bag. (Geplaatst op 08-11-2021)