Onahole Quick Droogstick - KYO

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,95

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

KYO Onahole Quick Droogstick

Inmiddels weten de meeste mensen wel hoe belangrijk het is je onahole goed af te drogen na het schoonmaken. Achtergebleven vocht kan een vruchtbare broedplaats worden voor bacteriën en andere micro-organismen, die niet alleen stinken, maar ook een gezondheidsrisico vormen. Maar wat is de beste manier om een onahole af te drogen? Drogen aan de open lucht duurt lang en is niet zo effectief, en doekjes kunnen bacteriën herbergen of pluisjes achterlaten.

De KYO Onahole Droogstick is een herbruikbare stick die gebruikt kan worden om de laatste druppels vocht uit je seksspeeltje te absorberen. Het is gemaakt van 100% diatomeeënaarde en is buitengewoon geschikt om vocht op te nemen zonder je onahole te beschadigen of een gevaar voor je gezondheid te vormen, dankzij de poreuze structuur en het hoge siliciumgehalte. De droogstick absorbeert achtergebleven vloeistoffen en helpt bacteriegroei te elimineren.

60 seconden  •  Geen pluis  •  Herbruikbaar  •  Veilig  •  Voorkomt bacteriegroei

Verleng de levensduur van je speeltjes en bescherm je gezondheid door een Onahole Droogstick te gebruiken.

Zo gebruik je een droogstick

Maak eerst je pocket pussy schoon zoals gewoonlijk. Nadat je het meeste water uit de tunnel hebt geschud of geknepen, duw je de droogstick voorzichtig naar binnen met het ronde uiteinde eerst. Als je masturbator een ingewikkeld ontwerp heeft met veel uitstekende bobbels of ribbels, rol het speeltje dan rond in je hand en knijp erin om het vocht te verplaatsen en in contact te brengen met de droogstick. Trek de droogstick ten slotte voorzichtig weer naar buiten en leg hem opzij om te drogen. Hoe lang het duurt voordat de droogstick zelf weer opgedroogd is hangt af van de temperatuur en luchtvochtigheid.

Quick Droogstick Kenmerken

Lengte: 14.5 cm
Gewicht: 30 gram
Materiaal: diatomeeënaarde
Herbruikbaar

KYO Drying Stick

Extra informatie

Merk KYO
# of holes Nee
Number of layers Nee
Open/Closed Nee
Reusable Nee
Bone structure Nee
Theme Nee
Tunnel length 0mm
Product weight 100gram
 1. Handig Review by xela
  Service
  Product

  makkelijk in gebruik, wel voorzichtig zijn met proppen zoals anderen aangeven. (Geplaatst op 26-04-2022)

 2. Dit is een must Review by taksim
  Service
  Product

  Erg gemakkelijk om te gebruiken en het werkt fantastisch. Nooit meer doekjes, sponsjes of andere zooi proppen in je speeltje om het droog te krijgen. Binnen 10 minuten is je speeltje droog. Voor een 10tje is het een must voor gebruiksgemak en hygiënische doeleinden.
  (Geplaatst op 10-11-2021)

 3. Doet wat het moet doen Review by Anoniem
  Service
  Product

  Zoals de titel zegt. Tegenover sponzen geraakt dit wel moeilijker in kleinere plaatsen. Het is breekbaar dus wees voorzichtig ermee. (Geplaatst op 10-08-2021)

 4. Useful. Review by President
  Service
  Product

  Helps you draw out water faster.
  Look out not to break it.
  (Geplaatst op 02-08-2021)

 5. Droogstick - Kyo Review by J
  Product
  Service

  De droogstick doet zijn werk, alleen is erg fragile. Had die van mij per ongeluk laten vallen, dus die ligt nu in 2 stukken. Dus berg de droogstick ergens op waar die niet ongelukkig opeens kan vallen.

  Service als altijd is TOP. (Geplaatst op 17-03-2020)