100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / KYO onderhoudspoeder spray 80 gr.

KYO onderhoudspoeder spray 80 gr.

Als je keer op keer van je onahole wilt blijven genieten is het belangrijk dat je er goed voor zorgt! Deze KYO onderhoudspoeder spray maakt dit erg gemakkelijk.

Hoe onderhoud ik mijn onahole?

  1. Gebruik je onahole (we gaan ervan uit dat je hier zelf wel raad mee weet).
  2. Spoel je onahole na gebruik grondig af onder de kraan. Je kunt een beetje milde zeep of speeltjescleaner gebruiken, als je wilt.
  3. Dep de onahole droog met een schoon, absorberend doekje.
  4. Droog de binnenkant door voorzichtig een absorberend doekje naar binnen te duwen, of door een van onze droogsticks te gebruiken.
  5. Als de onahole helemaal droog is, breng dan een dun laagje KYO onderhoudspoeder aan op de buitenkant van het speeltje. Je kunt eventueel een zachte (make-up) borstel gebruiken om het poeder te verdelen.
  6. Je onahole is klaar om opgeborgen te worden tot het volgende gebruik! Gebruik een opbergzak om hem veilig, schoon en uit het zonlicht te bewaren.

Waarom moet ik onderhoudspoeder gebruiken?

Het TPE-materiaal, waar de meeste onaholes van gemaakt zijn, kan na een tijdje wat plakkerig worden. Fabrikanten brengen een buitenlaagje aan dat het speeltje zacht en glad doet aanvoelen, maar nadat je de onahole hebt gewassen kan deze een beetje plakkerig en onprettig aanvoelen. Sommige onaholes zijn al een beetje plakkerig bij aanschaf, terwijl andere prima aanvoelen totdat je ze een paar keer hebt gewassen, maar bijna iedere onahole wordt op een gegeven moment plakkerig. Dit voelt niet alleen onprettig, het zorgt er ook voor dat vuil, stof en haren op het speeltje blijven plakken. Niet zo aangenaam (en hygiënisch).

Met een onderhoudspoeder herstel je deze buitenlaag snel en gemakkelijk. Deze onderhoudspoeders zijn fijngemalen en totaal veilig voor jou en je onahole.

poeder spray

keep reading

International Reviews

Product
Service
EXCELLENTE IDEE ! la pulverisation ça change tout !
Gereviewd door M'sieur Jeremy Youtube
Dans mes videos youtube, je parle souvent du côté galere apres utilisation d'un masturbateur .
Le produit est tres sympa, car une fois sec , il est tres dur de balancer de la poudre regenerante dans le canal de la vaginette ! Avec ce systeme de propulsion, tu fais des economies sur la quantité et surtout tu as de la force pour aller au bout du canal et eviter la degradation interne de ton jouet !
La petite etoile en moins c 'est à cause du prix un peu élévé mais j'avoue qu'il est pratique et plus durable que d 'autre car les pressions amène une dose ideale et donc pas de perte ou de sur consommation de poudre
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: KYO onderhoudspoeder spray 80 gr.
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.