Kupaa Trip Tsurupuni Straight

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Kupaa Trip Tsurupuni Straight


Neem jij graag de tijd? Laat je vergezellen door de Kupaa Trip Tsupuruni Straight! Deze smalle, gladde onahole geeft een milde stimulatie die eerder knijpend is dan wrijvend.

Een glad en glibberig kutjeTsurupuni straight

De buitenkant van de Tsurupuni heeft een zeer gedetailleerde textuur: dit speeltje is omringd door ribbels, en heeft in elkaar grijpende tandwielen die het uiterlijk nog interessanter maken. De ingang is eenvoudig en effectief: een rond gat waar je gemakkelijk in kunt stoten, dankzij het materiaal dat je naar binnen begeleidt.


De binnenkant is echter een ander verhaal. In tegenstelling tot de gedetailleerde buitenkant, is deze bijna helemaal glad. De wanden van de tunnel versmallen eerst, verbreden dan iets, en versmallen vervolgens voor een tweede keer. Deze smalle gedeeltes creëren soepele ringen die iets meer stimulatie geven, maar de algehele ervaring blijft zeer mild.

Zachte onahole

Het materiaal dat Magic Eyes heeft gebruikt voor deze onahole heet MagicEyes skin. De fabrikant heeft dit speciale TPE-recept zelf ontwikkeld, dus je zult het nooit in een speeltje van een ander merk aantreffen! Het is erg zacht, rekbaar en soepel. Onze klanten beschrijven het met woorden als 'kussenachtig' of 'marshmallowachtig'.

Als je de bovenkant van de onahole vastpakt is het alsof er een kleine vertraging in iedere stoot zit: eerst trekt de bovenkant naar boven, vervolgens rekt de onahole uit en volgen de binnen- en onderkant. Terwijl deze gedeeltes over je schacht glijden geeft de tunnel een knijpende sensatie.

Perfect voor lange sessies en gevoelige huid

Omdat de stimulatie van de Kupaa Trip Tsurupuni Straight zo mild is, is het speeltje perfect als je iemand bent die snel overprikkeld raakt of een gevoelige huid heeft. De harde randen en het herhalende wrijven van een kunstvagina met meer textuur kan irritatie of een beurs gevoel veroorzaken. Met dit speeltje zul je zulke problemen niet tegenkomen.

Dankzij de milde sensaties is deze onahole ook uitermate geschikt voor lange sessies, waarbij je langzaam naar de climax opbouwt, in plaats van een sprintje naar de finish trekt.

Kupaa Trip Tsurupuni Straight specificaties

Onahole lengte: 15 cm
Onahole breedte: 6.7 cm
Tunnel lengte: 13.5 cm
Gewicht: 340 gram
Inclusief gratis glijmiddel monster

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 340,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Kupaa Trip Tsurupuni Straight
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.